Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszłam na pocztę wysłać zwolnienie. Po drodze miałam zajść do lumpów poszperać. Ale będąc na poczcie prawie zemdlałam. Poprosiłam panią o szklankę wody i musiałam chwilę posiedzieć. Później poleciałam do domu i zwymiotowałam. Normalnie nie wiem co się dzisiaj dzieje.
-
olenka173065 wrote:Wybaczcie że tak nie w temacie
Od wczoraj tk mnie boli głowa że ciężko mi mrugać wzięłam Apap ale nie widzę poprawy.Może któraś z Was coś podpowiedzieć?w naturalny sposób można to zrobić technikami zapożyczonymi z akupunktury (tata mnie nauczył, bo on ma problemy z bólem głowy dość często). Ciężko będzie mi wytłumaczyć co i jak trzeba uciskać aby pomogło na różne rodzaje bólu głowy, ale wujek google na pewno pomoże. W każdym razie, przynajmniej u mnie w rodzinie to się sprawdza, więc polecam
-
gorgeous wrote:Spoko, mój stanik 65G staje się powoli zbyt obcisły
Jeśli takie mają zostać to mogę karmić i do pełnoletności
-
A tak na marginesie to witam po długiej nieobecności te z was, z którymi miałam okazję się forumowo poznać. I witam się po raz pierwszy z tymi z was, które dołączyły do nas podczas mojej forumowej nieobecności
-
Lexi150 - u mnie omdlenia na porządku dziennym, jak chodzę wszystko ok wystarczy, że tylko na chwilę stanę - spotkam kogoś, albo w kolejce do kasy i od razu czarno przed oczami, nogi z waty w uszach piszczy...tragedia, na pocztę to nawet sama nie idę
kkkaaarrr - pocieszę Cię nie jesteś sama, ja też mam mały biust, zawsze 65B teraz tylko pod biustem ciut więcej, objętościowo tylko minimalnie
Roberta - mi nic o wodzie nie mówili, ale ja jakoś sama z siebie mam potrzebę ciągłego piciakkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Zosia pierwszy raz mi się zdarzyło. A te omdlenia to taki bonus ciąży czy czymś innym spowodowane? Jestem niskociśnieniowcem i kawy od początku ciąży nie piję. Może powinnam się zmusić. Aż się boję gdziekolwiek wyjść. A mąż pracuje cały tydzień i niestety jestem sama więc chcąc nie chcąc coś tam trzeba kupić w sklepie czasem.
Roberta mi też tak mówili. Ale ja od dziecka mało piłam. Teraz jak wypiję max 2
l to jest super. A i tak zdarzyło mi się tą wodą wymiotować bo za dużo.
Kkkaaarrr ja zawsze miałam miseczkę B ew małe C. Teraz jeszcze się mieszczę ale wole nosić sportowe staniki bo w zwykłych zaraz duszności mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:48
-
Lexi- to chyba taki bonus
ja nigdy przed ciążą tak nie miałam, teraz chyba właśnie przez niskie ciśnienie i ewentualny spadek cukru tak się dzieje.
Jak rano gdy szłam na badania krwi bez śniadania to w drodze powrotnej wstąpiłam do Rossmanna to o mało tam się nie przewróciłam, szybko do domu, a tam przytulanki z porcelanowym przyjacielem :)Pytałam o to lekarza, zapytał czy na stojąco jeśli tak to mniej stać i tyle się dowiedziałam -
Dziewczyny ja też uważam, że jak będzie chłodniej to poczujemy się lepiej. Nigdy w życiu się tak nie cieszyłam, że jesień idzie
Co do biustu, ja miałam przed ciążą 75c (teraz dobilam do miseczki D) i zawsze wydawało mi się, że mam duży biust. Zazdrościlam koleżankom, które miały malutkie :p Teraz już się psychicznie nastawilam, że w ciąży niestety urosną :p
Teraz te migreny - ja miewam koszmarne! Pytałam wczoraj lekarza o to na wizycie i zalecał duuuzo wody. Wy pijecie te 2-3 l dziennie? Ja nie daje rady... Jak się do tego zmusić? Czuję się jakby mi brzuch miało rozsadzic
rozsadzic
Sama wizyta u mnie spoko, już na 100% wiadomo, że syn. Wszystko ładnie wygląda
Tylko ginekolog zaczął mnie zniechęcać do ZZO... -
tysiaa93 wrote:Od dzisiaj ma być chłodniej wiec samopoczucie powinno się nam wszystkim poprawić
-
Twierdzi, że to spowalnia poród i wtedy o wiele częściej kończy się kleszczami... Nie wiem co o tym myśleć. Chciałabym rodzic ze znieczuleniem. Problem tylko odwieczny - za mało anestazjologow. Nawet jeśli będę chciała to nie wiadomo czy będzie lekarz, który mi to ZZO poda
Zaczynam mieć cykora...
-
nick nieaktualny