Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem po. Pierwszy raz optymistycznie. Odstawione przeciwkrwotoczne bo śladu po krwiaku nie ma i schodze z dupka powoli. Najprawdopodobniej chłopak będzie. Leżę nadal oczywiście ale chyba wygonil mi doktorek zle myśli. Uff. Jak dotrę do domu bo też daleko jeźdze do lekarza to popiszem
tysiaa93, Lexi150, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
madzia.rka wrote:Dziewczyny jestem po. Pierwszy raz optymistycznie. Odstawione przeciwkrwotoczne bo śladu po krwiaku nie ma i schodze z dupka powoli. Najprawdopodobniej chłopak będzie. Leżę nadal oczywiście ale chyba wygonil mi doktorek zle myśli. Uff. Jak dotrę do domu bo też daleko jeźdze do lekarza to popiszem
To cudowne wieści oby tak dalej. I kolejny chlopak do kolekcji.
madzia.rka lubi tę wiadomość

-
Widzę, że nawinal się problem rad. Ja mam inny problem- wszyscy chcą o mnie dbać i mi dogadzac, a ja nie uważam, że jest mi to potrzebne. Mam już prawie 30 lat i uważam że chciałam mieć dziecko świadomie i staram się żeby było mu jak najlepiej. A ciągle slucham: nie chodź na słońce, mąż nie pozwala mi nic nosić, teściowie ciągle chce mnie karmić albo poic, znajomi kupują mi jakieś wymyślone soki i inne rzeczy bo nie pije alkoholu, robią dla mnie różne rzeczy przynoszą krzesła, poduszki itp. Itd. A ja po pierwsze świetnie się czuje, po drugie mam poczucie ze uważają że zbyt mało dbam o swoje dziecko. Marzę o tym żeby spotkać się z kimś i pogadać o pogodzie a nie o tym co bym chciała, albo co kto ma dla mnie zrobić. To miłe ze wszyscy chcą być mili, ale jest tak słodko ze aż mnie czasem mili
-
tysiaa93 wrote:Melduję się z dziewczynką
18 cm i 200 gram szczęścia
Akurat tak się wygięła, że zmierzył ją razem z nóżkami 
Pytałam o te bóle brzucha i stwierdził, że musi tak być i już, że wszystko się rozciąga. Bałam się też, że te bóle skracają szyjkę ale na szczęście jest w porządku i ma 35 mm
Łożysko mam na tylnej ścianie i za jakieś 2 tygodnie powinnam poczuć ruchy, nie mogę się doczekać 
Super wiadomosc tysiu, gratuluje, wpadnij do nas i koniecznie sie pochwal jak juz poczujesz ruchy, nie zapomina sie o starych kolezankach :* buziaczki, Duzo zdrowka Ci zycze i dla twojej malej ksiezniczki rowniez
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Kri też zawsze jak czytałam o wizytach, to i ja chciałam iść już, natychmiast

Natalica domyślam się, że coś takiego musi być wkurzające
Bree dziękuję
tobie również życzę zdrowej i spokojnej ciąży 
Dziekuje

Tylko nie zapomnij do nas wpasc i oglosic to wszystkim dziewczynom, wiesz w jakim watku bo czesto tam zagladasz
Buziaczki :*
-
Pamięć już nie ta co zawsze, więc może mi sie zdarzyć zapomniećBree wrote:Dziekuje

Tylko nie zapomnij do nas wpasc i oglosic to wszystkim dziewczynom, wiesz w jakim watku bo czesto tam zagladasz
Buziaczki :*
Buziaczki
Bree lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Pamięć już nie ta co zawsze, więc może mi sie zdarzyć zapomnieć

Buziaczki
e ja tam wierze w Twoja kreatywnosc i watpie zebys zapomniala, a jak cos to niech Monkey Ci przypomni
A jak wpadniecie razem z cala ekipa tak jak ostatnio to juz w ogole bedzie super, dziewczyny zapewne bardzo sie uciesza 
Dobra ja zmykam polezec troche przed wiatraczkiem
zartowalam
-
mmmhBree wrote:e ja tam wierze w Twoja kreatywnosc i watpie zebys zapomniala, a jak cos to niech Monkey Ci przypomni
A jak wpadniecie razem z cala ekipa tak jak ostatnio to juz w ogole bedzie super, dziewczyny zapewne bardzo sie uciesza 
Dobra ja zmykam polezec troche przed wiatraczkiem
zartowalam