Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do farbowania włosów to ja już bym odrosty machnęła, ale mąż się sprzeciwia. W następny czwartek wizyta i zapytam lekarkę i pewnie jeszcze w czwartek pójdę do fryzjera
Pianistka nic się nie denerwuj. Plamienia najczęściej nie oznaczają nic złego. Rozumiem Twój strach, bo sama straciłam ciążę w 5 tygodniu i ten strach pozostaje. Ale bądź dobrej myśli, to jest teraz najważniejsze
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
U mnie dziś postęp zjadłam śniadanie, wypiłam nawet kawę zbożową z mlekiem! , oby nie zapeszyć . Oglądam sobie kartę ciąży i fotki groszka .
Za oknem zapowiada się śliczna pogoda, więc może później na balkonik z leżaczkiemzosiaaa, Monkey lubią tę wiadomość
-
Odziwo jestem spokojna, wiem że tylko to może nam teraz pomóc... Dzisiaj przeleżę na sofie, jutro też mam wolne i jakoś do piątku dociągniemy
Ale objawy wróciły, znów piersi bolą i ciągle mnie mdli...
Chyba się prześpię
Trzymajcie za nas kciuki
A rozmawiałyście o płci dziecka i któraś pisała, że znajomi mówią o dziewczynce Mi przyjaciółka powiedziała, że czuje że będzie chłopak, mąż mówi to samo
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
Iriss mam nadzieję, że Twoje samopoczucie spowodowane jest przejęciem przez mnie Twoich mdłości
Zazdroszczę i karty i fotek i bijących serduszek....
mam wrażenie, ze dla mnie czas stanął w miejscu...
Tak strasznie się to wszystko wlecze
No i koszmarnie mnie dziś zalewa. Ciągle chodzę sprawdzać czy aby to nie to....
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Pianistka wrote:Dziewczyny, wysyłajcie mi zaproszenia do grona przyjaciół, lub którejś ze "starszych" koleżanek forumowych żeby dostać link do naszej tabelki
W nocy śniło mi się że wymiotuję chyba miałam mdłości i to tak podświadomie...
Rano znów ten brudny śluz albo luteina podrażnia albo jeszcze za mało...
Ale w piątek zapytam położna
Miłego dnia dziewczynki !
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!
a co to za tabelka?
i gdzie znajde link do niej? -
pati87 wrote:a co to za tabelka?
i gdzie znajde link do niej?
W tabelce wpisujemy dane na temat nas i naszych ciąż, takie jak najbliższe badanie czy termin porodu...
wiesz, nie sposób spamiętać kto kiedy ma USG a tak, każda z nas ma dostęp i zebrane to jest w jednym miejscu
I nie bój się, tabelka jest dostępna tylko dla nas, musisz mieć link żeby ją zobaczyć także nikt obcy jej nie obejrzyMonkey lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami drogie lutoweczki:-) termin wyznaczony na 19.02, w piątek wizyta u gina,mam wielkiego stresa bo ciąża jest wysokiego ryzyka, i łatwo nie będzie.
Gratuluję wszystkim i życzę spokojnej ciąży:-)zosiaaa, aisa lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Iriss wrote:e-ness witaj
Dobra, czas się ogarnąć... wyjdę do apteki po magnez i Folic (zdecydowałam, że skoro lekarz wpisał Folic to kupuję folic, a na witaminy przyjdzie czas) i magnez nowy kupię . No i po jakieś ziemniaczki młode się przejdę i truskawki
E-ness przyjmij zaproszenie, dostaniesz link do tabelki -
Kupię i przecisnę przez łącze ok?
A tu może zachęcę do pokazywania naszych jeszcze malutkich brzuszków
Mój niedzielny bebzolek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0162ec41595.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:38
Monkey, zosiaaa, Pianistka, tysiaa93 lubią tę wiadomość