Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka, niezła historia... Do lekarza idę na kolejną wizytę dopiero za 3,5 tygodnia, no tylko, żeby mi nie powiedział, że do jednak chłopiec, bo mam wszystkie stroje niebieskie, no i mega się nastawiłam na synka...
Kurczę, tak sobie myślę, Pianistka, no a jak to chłopak? No bo skąd wiedzieć, że akurat teraz lekarka mówi dobrze, a się nie myli????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vayn, nie wydaje mi sie aby to była pępowina... wrzuce wam link, rzućcie okiem
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
na pewnym etapie i dziewczynki i chłopcy mają coś dyndającego
Szara myszka, tak, dzisiaj na połówkowym się dowiedziałam
-
chociaż na jednym zdjęciu cos tam miedzy nogami widać, bylam pewna ze to siusiak ale moja mama mowi ze tak mogą wygladac wlasnie wargi bo sa takie dwie malutkie jakby fasolki - chce Wam pokazac ale nie wiem jak tu się dodaje zdjecie??
-
Deliliah - to witam w klubie ciążowych anemiczek
Też mam Tardyferon dwa razy dziennie, tylko ja mam ten z dodatkiem kwasu foliowego.
Pianistka - no to macie niespodziankę.
Ja to w sumie do samego porodu nie będę pewna co do płci. Siostra ma znajomą, która miała mieć syna na 100% - pokupowali ubranka i różne duperele z imieniem dla syna, a wyszła córka.
Widziałam te zdjęcia, które wrzuciłaś - porównując ze zdjęciem mojego dziecka, to faktycznie stuprocentowy syn.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

oto moja kruszynka, na komórce jak zbliżam tam miedzy nozki to cos jest - jak myślicie czy można w ktorakolwiek strone przewidywać czy dla Was to na razie niemożliwe żeby rozroznic?
jak to zobaczyłam to bylam przekonana ze chlopiec, ale moja mama nie jest taka pewna;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:13
vayn, Biedroneczka29, tysiaa93 lubią tę wiadomość