Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oj dziewczyny współczuje Wam.. wiem co to znaczy bo nie raz tez miałam noce bezsenne
ale jak na razie odpukac spie sobie smacznie 
Lexi a myslałam, że juz rozłozyliście ta komodę. Jestem ciekawa czy wygląda tak samo jak na zdjeciach
Joanna z tempem rosnięcia mojego brzuszka do grudnia bedę mogła robić skłony do kostek hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:56
Kubuś

-
Tusia ja bym już bardzo chciała rozłożyć ale jeszcze te 1,5 tyg wytrzymam. Mogę tylko powiedzieć, że rodzice moi już kupowali kiedyś meble w Biedrze i są zadowoleni. Sama paczka dosyć ciężka, drewno wygląda fajnie i nawet solidnie. Chciałam tą z białymi frontami ale nie było i mamy dąb sonoma ale to nawet lepiej bo bardziej nam będzie pasować do pokoju.
-
Hej,
lexi a dlaczego czekasz z rozlozeniem tej komody jeszcze 1,5 tygodnia?
Ja ruchy czułam dosyć wcześnie ale teraz brzuszek już się przy nich rusza uwielbiam na to patrzeć
z wielkością brzuszka to różnie bywa ja w pierwszej ciąży miałam mały do 8 mc później wystrzelił . Zobaczycie ,że kopniaki w ostatnich miesiącach już nie sa takie przyjemne 
Oglądam wózki te 3 w 1, macie już jakiś wybrany? Dużo ich!
Na zaparcia polecam mieszankę z płatków owsianych, jeczmiennych pestek dyni słonecznika orzechów w sumie co tam lubicie to w piekarniku podpiec z niewielką ilością miodu do smaku i np. Rano z jogurtem czy do płatów ulubionych dosypac . Ja codziennie rano jem i nie ma problemów. Każdy sposob dobry choć na jednych działa na innych nie >_<Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:48
-
nick nieaktualny
-
L wrote:Hej,
lexi a dlaczego czekasz z rozlozeniem tej komody jeszcze 1,5 tygodnia?
L w przyszłym tygodniu będziemy malować pokój i dlatego jeszcze czekamy. Teraz ani nie ma sensu bo to wtedy kolejny mebel do targania ani nie m a kto bo mąż pracuje a sama bym rozłożyła gdyby to nie było takie ciężkie. Jeśli chodzi o skręcanie meble jestem mistrzynią
Zjadłam cukierka i mój Synek z tej radości zaczął takie harce, że mój brzuch wygląda jak meksykańska fala.
A rano jeszcze mówiłam, że nic konkretnego nie czuje... 
-
Zosia_wop gratuluje coreczki

co do ruchow to tez jeszcze nie czuje,czasami jak poloze rece nisko na brzuszek to wtedy cos czuje ale to z rana i wieczora zazwyczaj
L ja wozek mam wybrany: mima xari
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze nie mam wybranego konkretnego modelu wózka, ale mam kilka kryteriów ma z fotelikiem maxi cosi zmieścić się w cenie do 2 tys., oczywiście mówię o wózkach 3w1. Żadnego nie widziałam jeszcze na żywo, w sumie jakoś też specjalnie nie zależy mi na tym żeby był lekki, mieszkam na parterze, nie będę go raczej nigdzie wnosić i mieszkam w mieście, więc na jakimś "czołgu", który pojedzie po każdej powierzchni też mi nie zależy
-
Doti próbuj, próbuj

Ja niezmiennie od początku jestem zdecydowana na Tutek Grander Lift. Cena fajna bo z fotelikiem Maxi cosi koszt ok 1500, ze zwykłym ok 1300 więc nawet niewielka różnica.
Przyjaciółka była zdecydowana na X-landera xmove a teraz zmieniła zdanie i zamówiła Adamex Pajero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:56
-
ja zajadam sie cukierkami krowkami i nic moje dziecie nie reaguje haha

a co do tego jak nasze brzuszki beda wygladac na Swieta Bozego Narodzenia to licze,ze bede miec juz fajna pileczke bo ide na sesje zdjeciowa wiec brzuzek musi byc widoczny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:17
Biedroneczka29, Bruśka, madzia.rka, Zosia_wop, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość