Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
co do ruchów jeszcze, to ja mam lekką nadwagę + łożysko na przedniej ścianie i dlatego się zastanawiam czy to to bo chyba wcześnie przy takich czynnikach
i w ogóle żadnych bąbelków itp nie czułam tylko takie coś zbliżonego do drgania mięśnia czy pukania w 3 seriach.
a co do zaparć mi normalne tzn. pakowane śliwki suszone nie pomagają, ale kupiłam teraz takie na wagę są bardziej mięsiste i mokre od tych pakowanych i działają dobrze. Robię tak rano i wieczorem wrzucam do herbaty 2-3 śliwki, piję ją i potem zjadam te śliwki.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyJa też mam nadwagę i łożysko na przedniej ścianie, czuje wyraźne ruchy więc to nie jest wyznacznik a to jak dziecko się ułoży i ile ma miejscad84 wrote:co do ruchów jeszcze, to ja mam lekką nadwagę + łożysko na przedniej ścianie i dlatego się zastanawiam czy to to bo chyba wcześnie przy takich czynnikach
i w ogóle żadnych bąbelków itp nie czułam tylko takie coś zbliżonego do drgania mięśnia czy pukania w 3 seriach.
a co do zaparć mi normalne tzn. pakowane śliwki suszone nie pomagają, ale kupiłam teraz takie na wagę są bardziej mięsiste i mokre od tych pakowanych i działają dobrze. Robię tak rano i wieczorem wrzucam do herbaty 2-3 śliwki, piję ją i potem zjadam te śliwki.
pierwsze muśnięcie 12t3d później przerwa i od 15 tygodnia bąbelki
18t1d wyraźne ruchy
d84 lubi tę wiadomość
-
Zosia - gratulacje!

Ja właśnie zawsze miałam płaski brzuch, teraz też nieduży (wczoraj wujek żartobliwie zapytał, dlaczego brzuszek taki malutki i nawet teściowa powiedziała, że jak na 5 miesiąc to w ogóle nie widać), a ruchów nadal nie czuję. Codziennie kilkukrotnie przykładam ręce do brzucha i niby czasami wydaje mi się, że coś się ruszyło, ale podejrzewam, że to moja podświadomość bardziej i puls, który bardzo mocno czuję. Czekam cierpliwie na porządnego kopniaka.
-
No i dopadła mnie bezsenność. Już druga nocka zawalona. Oczywiście śniadanko zaliczone bo Synusiowi głodomor się włączył

Zosia gratuluję Córci!
Tusia ja kupiłam komodę. Co prawda na razie jeszcze jej nie rozkładamy bo najpierw malowanie pokoju Nas czeka. Wymiary: 130x85x35 cm. Mamy podobną wymiarami komodę u siebie w pokoju i spokojne moim zdaniem położy się na niej przewijak i jakieś potrzebne rzeczy dla malucha. Z resztą głębsza i tak by się nam nie zmieściła.
Według Belly zaczynamy 5 miesiąc

A co do ruchów. U mnie od kilku dni czuję bulgotanie i łaskotanie. Wczoraj delikatny kopniaczek ale jak na razie nic konkretnego. Muszę się bardzo wsłuchać w swoje ciało żeby cokolwiek poczuć. Łożysko na przedniej ścianie ale jestem raczej szczupła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 06:20