Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi brzusio fajny
aa i chyba mamy baardzo podobne obraczki
albo Ty masz bardziej po bokach pozłacaną że się swieci albo takie złudzenie 
A ja wózek mam juz wybrany
Bebetto nico plus 3w1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:46
Kubuś

-
Aaaa to całkiem inne hehe
a tak sie wydawało , że bardzo podobna do mojej
ale bardzo ładne są 
My mamy takie. Z daleka ładnie się swiecą boki i to mnie zmyliło
http://static.pokazywarka.pl/i/6058251/335466/nagrajmnie-pl00100.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:56
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś

-
Tusia jak będziesz oglądać swój wózek sprawdź dokładnie stelaż bo znajoma ma właśnie ten wózek i narzeka, że ze stelaża śrubki jakieś się luzują i ogólnie trzeszczy ale to może wina konkretnego egzemplarza a nie modelu.
A obrączki cudne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:58
-
nick nieaktualny
-
Lexi150 wrote:Tusia jak będziesz oglądać swój wózek sprawdź dokładnie stelaż bo znajoma ma właśnie ten wózek i narzeka, że ze stelaża śrubki jakieś się luzują i ogólnie trzeszczy ale to może wina konkretnego egzemplarza a nie modelu.
A obrączki cudne.
Noo własnie koleżanka ma ten wózek i nic nie skrzypi, nic nie wypada . Bardzo czesto go składa bo w aucie go trzyma
Ogólnie nie narzekała tylko polecała go. Wiadomo, że różnie to może być z tym. Moga byc dwa takie same wózki a jeden wadliwy.
Mam nadzieję, że trafi mi się dobry nie wadliwy heh
ZReszta będe kupować w sklepie u mnie w mieście więc jak coś to bede miała blisko żeby go zareklamować ale jednak mam nadzieję, że będzie dobry 
aa i moja koleżanka jedynie koła musiała sobie dopompować raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:11
Kubuś

-
No to pewnie wadliwy egzemplarz znajoma trafiła.
Dziewczyny nie mogę przestać ryczeć. Właśnie dzwoniła przyjaciółka (25tc), na wizycie okazało się, że mała ma chore serduszko. Nie wiadomo co dalej. Może okaże się, że leki pomogą ale może też być tak, że mała umrze w każdej chwili. To straszne. Nie wiem co mam jej powiedzieć. Aż strach mnie obleciał, że coś takiego może się przytrafić każdemu. -
Lexi trzeba być dobrej myśli. Może warto znaleźć lepszych lekarzy którzy leczą niektóre wady jeszcze podczas ciąży. Mi też wmawiali że w ciążę nie zajde wierzyłam w to albo że jak zajde to stracę boję się każdego dnia że coś pójdzie nie tak ale dobrze być musi. Wiecej badań, lepszych lekarzy i będzie dobrze. Trzymam kciuki.

-
nick nieaktualnyMimo to niech szuka i konsultuje to z innymi lekarzami, wiem, że w Niemczech są specjaliści od operacji serduszka jeszcze w łonie matkiLexi150 wrote:Do tej pory wszystko idealnie. Najlepsi lekarze cały czas (ciąża z invitro). I nagle coś takiego. Niepojęte.
-
marissith wrote:Mimo to niech szuka i konsultuje to z innymi lekarzami, wiem, że w Niemczech są specjaliści od operacji serduszka jeszcze w łonie matki
Z tego co się dowiedziałam to mają jakąś konsultacje w szpitalu, może będą jechać do Łodzi ale ogólnie lekarz kazał im się przygotować na taką ewentualność, że mogą nie zdążyć. -
Lexi smutne bardzo,moja kolezanka 21tc poszla na wizyte dowiedziala sie,ze cos nie tak zabrali ja do szpitala wywolywali jej porod i malutka juz nie oddychala jak przyszla na swiat
tak mi jej szkoda a miala termin na styczen
-
nick nieaktualnyNo co za dupek za przeproszeniem. To, że rodzice się załamią a mama osiwieje se stresu nie pomoże maluchowi, właśnie trzeba walczyć i myśleć pozytywnie! Ech...Lexi150 wrote:Z tego co się dowiedziałam to mają jakąś konsultacje w szpitalu, może będą jechać do Łodzi ale ogólnie lekarz kazał im się przygotować na taką ewentualność, że mogą nie zdążyć.
Tusia pij wodę magnezowo-wapniową, dostarczysz maluchowi więcej wapnia do budowy kości, można kupić gazowaną i lekko gazowaną (np. ja teraz piję muszyniankę lekko gazowaną) -
kurczee tak sie nasłucham, naczytam że sama sie zaraz zacznę stresować czy wszystko w porządku z moim bąblem a do usg jescze tyle czas

Jakiś czas temu piłam ta wodę ale mi nie podchodziła
oczywiście przed ciążą smakowała mi. Moje dziecko jest baardzo wybredne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:09
Kubuś