Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1718340,1,zagrozenia-czyhajace-w-basenie,index.html
Ja na basen chyba juznigdy nie pojdejeszcze w ciazy nie daj boziu chlamydie zlapac..
Ja dziś powitałam dzień z krawieniem w pochwy na IP. Ze mną i Tymonem wszystko dobrze,przyczyna krwawienia nieznana. Dostałam leki oraz zakaz ruszania sie z łóżka. Najdłam się dużo strachu, ja i mój Artur -
Agnesia wrote:Dlatego mój lekarz powiedział żeby nie czytać w internecie bo w bańce się będę zamknąć musiała. Probiotyki do smarowania po basenie no i jeżeli ktoś uczęszcza regularnie to brać probiotyki doustnie. Takie mam zalecenia od lekarza.
Ja dziś powitałam dzień z krawieniem w pochwy na IP. Ze mną i Tymonem wszystko dobrze,przyczyna krwawienia nieznana. Dostałam leki oraz zakaz ruszania sie z łóżka. Najdłam się dużo strachu, ja i mój Artur
Aż mi ciarki przeszły. Dobrze, że wszystko ok. Odpoczywajcie i zero stresów. -
nick nieaktualny
-
Bruska a czy woda w jacuzzi nie bedzie za goraca???wydaje mi sie,ze raczej na pewno jest duzo cieplejsza jak 37 stopni.
Agnesia ojejj ciekawe czemuodpoczywaj i oby szybko zlecialy te 10 dni.A moze lepiej skontaktuj sie ze sowim ginekolog,ja bym tak zrobila.
-
Hej,
Agnesia to czeka cię błogie lenistwoOby to krwawienie ustało i wszystko dobrze się skończyło .
Troche nie na temat ale wiecie wczoraj zauważyłam, kropelki siaryDziwnie , niby jeszcze tyle czasu , oj mleka ci u mnie będzie dostatek ( oby )
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka ostatnio jak byłam tem. Wynosiła 35.6 ale były upaly więc może też dlatego niżej ale ja to zawsze bym się najlepiej we wrzątku kapala tak wiem że niezdrowo ale jestem zmarzlakiem strasznym i woda chłodna mnie zamraza. Choć i tak istatnio się sprawdzam i próbuje przyzyczaic do chlodniejszej.
-
Bruska ja tez uwielbiam gorace kapiele,kupilam sobie nawet termometr do wody bo balam sie ze za ciepla wode robie i dobrze,ze kupilam bo woda 37 stopni jest zdecydowanie za chlodna dla mnie
juz sie boje pomyslec co to bedzie zima
no ale coz jak nie mozna to nie mozna.
dziewczyny a czy orientujecie sie gdzie moge dostac takie wdzianko jak na zdjeciu,ogolnie jakies ciuszki na sesje brzuszkowa????
http://static.pokazywarka.pl/i/6071622/667816/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 17:07
-
Oj ja tez uwielbiam ciepłe a wrecz gorące kąpiele ale odkąd jestem w ciazy myję sie szybko prysznicem i nie napuszczam wody do wanny. Ale nie wiem co to bedzie w zimię będę zamarzać chyba
aa taka sukieneczka sliczna, sama bym sobie taka sprawiła
Kubuś
-
A ja cieple prysznice biorę,z reszta pod prysznicem zawsze jest goraco a zimnego sobie nie wyobrazan:/ wanny niemam ale u rodzicow ostatnio sprawilam z olejkiem eukaliptusowym- ciepłą nie goraca-byla cudowna.. A wdzianko to jakies delikatne seksi wdzianko w wiekszym rozmiarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 19:16
-
Agnesia wrote:Właśnie nic nie miałam
nadal się boję mam 10dni do wizyty. Krwawie mniej ale nadal niestety coś wypływa.
trzymam kciuki musi być dobrze.
Miałam dziś połówkowe w Luxmedzie w W-wie (OM 19tc + 4d) poniżej wyniki:
BPD 47,5mm
HC 171mm
AC 151mm
FL 33,5mm
waga ok 350g
AFI 14
stopień dojrzałości łożyska I
niestety nie wiem jaka jest długość bejbika
wiek ciąży z powyższych pomiarów mieszczą się pomiędzy 19+5 i 20+3
lekarz mówił, że wszytko ok, po raz 3ci potwierdził się chłopak.
Jedynie co to zdjęcia są takie sobie tzn ja mało co na nich widzę, bo przedstawiają poszczególne organy, a nie całego bejbika.
Na usg I trymestru raz wyszła mi kość nosowa w normie, potem po tygodniu zrobiłam (nie wiem czemu) genetyczne i wyszła mi hypoplastyczna ta kość, test papa wg lekarza wyszedł ok więc jeszcze mnie ta kwestia niepokoi, ale podobno skoro wszystko inne jest ok to ta kwestia też powinna być ok.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
L wrote:Troche nie na temat ale wiecie wczoraj zauważyłam, kropelki siary
Dziwnie , niby jeszcze tyle czasu , oj mleka ci u mnie będzie dostatek ( oby )
Właśnie pisałam bodajże wczoraj, że u mnie też leciWczoraj zaczęłam się zastanawiać, skąd wzięły się nagle po nocy plamki na prześcieradle w okolicach piersi.