Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn wrote:Madziarka zdrówka
Kasia gratuluję córeczki
Tysia ja mieszkam w MińskuA gdzie planujesz rodzić? W Mińskim szpitalu?
Madzia.rka co tam u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:51
-
Agniesia, Madziarka trzymajcie się, odpoczywajcie, musi być dobrze!
jeszcze dużo stresów nas czeka z naszymi bejbusiami, ale napewno każda troskę wynagrodzi nam widok małej usmiechnietej buzi, mówiącej 'mamusiu'
Astra biorę tabletki z jodem, tylko ze o innej porze dnia niż euthyrox, bo tak mi kazala endokrynolog, podobno te witaminy zaburzaja wchłanianie euthyroxu, a Ty też masz niedoczynność?
-
Mila Tak, mam niedoczynność i hashimoto
. Tabletki z jodem najlepiej po głównym posiłku brać, a euthyrox na czczo pół godziny -godzinę przed posiłkiem. W ciąży niestety tsh może skakać, ale teraz też najgorsze masz za sobą już, bo najbardziej trzeba pilnować w 1trym. A konsultowalas się już z endokrynologiem?
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a co to jest ta siara?czemu ona Wam wycieka i czy to normalne ?? Nie zgłębiałam sie w tym temacie bo u mnie jak narazie sucho
Siara to pierwszy, bardzo wartościowy pokarm, który wypływa z piersi. Ma inną konsystencję niż mleko, bo jest gęstsze i żółtawe. Oczywiście, że jest to normalne.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a Wy będziecie kupować leżaczki, bujaczki z wibracjami i melodyjka ??
bo w sumie ja jedynie będe miała łózeczko dla dzieciątka i sie zastanawiam nad takim cudem
mysle że mogło by mi zycie uproscić a poźniej mogłabymw tym karmic dziecko
Co Wy sadzicie na ten temat? Potrzebne, niepotrzebne?
Kubuś
-
Taki leżaczek-bujaczek my na pewno kupimy, ale to nie od razu, tylko jak będzie miało kilka miesięcy
moja kolezanka cos takiego miała i to było super jak do nich przyszliśmy a ten maly sobie w tym siedział przy nas i się bujal
mi się wydaje ze to fajne dla dziecka, zanim siedzi to by był caly czas na plasko albo na rekach a takto może poobserwować otoczenie sobie "polsiedzac"
a czy wezme z jakas melodyjka czy wibracjami to nie wiem, raczej mi bardziej będzie zalezalo na tym żeby to było takie siodełko
-
bylam na tym forum
niestety swiat mi sie zawalil,
mialam urodzic 17lutego...
jesli ktos chce wiedziec wiecej mam pamietnik
kocham cie Ksawierku!!!
zawsze bede o tobie pamietac!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:35
-
pati87 wrote:bylam na tym forum
niestety swiat mi sie zawalil,
mialam urodzic 17lutego...
jesli ktos chce wiedziec wiecej mam pamietnik
kocham cie Ksawierku!!!
zawsze bede o tobie pamietac!!! -
Pati - ojej bardzo współczuje
przykro mi strasznie.
Trzymaj się !!!
Aaa jeśli chodzi o leżaczek to myslałam o czymś takim:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-3w1-z-wibracjami-0-18kg-muzyka-i5616072840.html
Widziałam cos takiego tańszego też ale jednak ten pierwszy wydaje mi sie,że będzie na dłuzszy czas i jest chyba bardziej stabilny:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-rocker-wibracje-dzwieki-jakosc-i5507351146.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:08
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Madziarka,badalas CRP?
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny