WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wklęsły:) Ale mam bardzo głęboki i widzę ze powoli zaczyna wychodzić ;p

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pępol coraz bardziej wychodzi na wierzch, jakoś mi się to nie podoba :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa tez jestem strasznie ciekawa i juz nie mogę się poniedziałku doczekać :)

a ja zawsze miałam dziurkę w pępku i jak na razie jeszcze jest ale wydaje się taka duża :P no i mam wrażenie tak jakby górna skóra mi na pepek trcohe nachodziła :D
    Nie wiem czy zrozumiecie heh :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie linie nigra? czy jak ona tam ma?

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje , że mam od pępka w dół albo po prostu to jest moje złudzenie bo mi tak śmiesznie włosy rosną jak facetowi heheh :D :D
    Wydaje mi się tez że mam tak jakby od żoładka niebieską zyłe przeswitująca przez skóre ale ona w sumie nie idzie do pępka tylko jakoś tak do połowy brzucha :D ciezko mi nawet napisać dokąd ona tam sięga :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:12

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I będę miała...synka! :-) pięknego i zdrowego :-) :-) :-) waży juz 368g :-) jestem przeszczesliwa :-) Tak słodko trzymał rączkę przy buzi, a później trzymał ja jak myśliciel :-) 4d to naprawdę piękna sprawa :-)

Astra moja endokrynolog, jak i polozna jak i ginekolog tez stwierdza, ze ten wynik musiał być przeklamany, no ale 2,9 to też za dużo i mam zwiększoną dawkę do 75. A badanie zawsze robię bez leków, bo tak mi kazala moja endokrynolog, o podobnej porze (zależy od kolejki). A doktor powiedzial, ze ciąża rośnie to i tsh rosnie :-)

tysiaa93, Astra, Lexi150, gorgeous lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam tej linii :) I czytałam, że nie u każdej ciężarnej wychodzi :)

Mila ale super, gratuluję syneczka :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O raju ja mam jakiegoś maluszka. Wczoraj ważył 299g, a14.09 200g drobniutki. Słucha mamusi żeby nie przekroczyć 3500 i 56cm :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa ile moja już waży :D Teraz to już naprawdę będą spore różnice bo każde rośnie po swojemu :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    I będę miała...synka! :-) pięknego i zdrowego :-) :-) :-) waży juz 368g :-) jestem przeszczesliwa :-) Tak słodko trzymał rączkę przy buzi, a później trzymał ja jak myśliciel :-) 4d to naprawdę piękna sprawa :-)

Astra moja endokrynolog, jak i polozna jak i ginekolog tez stwierdza, ze ten wynik musiał być przeklamany, no ale 2,9 to też za dużo i mam zwiększoną dawkę do 75. A badanie zawsze robię bez leków, bo tak mi kazala moja endokrynolog, o podobnej porze (zależy od kolejki). A doktor powiedzial, ze ciąża rośnie to i tsh rosnie :-)
    Ahh no i super wieści witam w gronie siusiaków:)

Ja linii też nie mam dlatego pytam, ale może się też pojawić w III tym. Tylko mi chyba szybciej powinna wyjść bo mam ciemną karnacje :) zobaczymy ciągle na nią czekam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Jestem ciekawa ile moja już waży :D Teraz to już naprawdę będą spore różnice bo każde rośnie po swojemu :D
    Dokładnie każde dziecko ma własne tępo :) Mój Artur urodził się 2900 i 52cm może pójdzie po nim :) ja w sumie 3600 i 56cm więc też nie jest źle. Oboje w terminie się urodziliśmy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila gratulacje :) ja idę za tydzień, zobaczymy jak tam moja kluska rośnie :D

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak narazie pepuszek wklesly,lini nie ma :)

Ja to chyba dopiero uwierze w plec jak zobacze w Grudniu na usg 4d :):) :) tyle tu bylo przypadkow,ze naprawde bede musiala dokladnie widziec co tam ukrywa,aby zaczac jakiekolwiek zakupy :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Maluszek na usg miał dopiero 120g. No, ale termin na koniec lutego, wiec lekarz powiedział, że to ok :)

A propos bólu brzucha to gin mi powiedział, że taki w pachwinach i podbrzuszu to jest ok, bo wszystko się rozciąga. Jeżeli czuje ból na dole, ale nie potrafię zidentyfikować i określić miejsca dokładnie (tylko, że brzuch na dole) to mam jechać do szpitala.

A płeć to lekarz na przezierności w sierpniu wstępnie nam powiedział, że chłopiec, a 14.09. potwierdzilismy :) Mamy zdjęcie siusiaka i widzieliśmy go na żywo na USG :) Strasznie chcieliśmy mieć chłopca no i mamy :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i w końcu czuje ruchy mojego Groszka! :) a wybrzuszył mi się jak leżę na plecach. Raz górka z prawej, raz z drugiej, potem równo :) i tam gdzie czuję gmeranie/ pukanie- tam górka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka a nie chcesz kupić ubranek unisex? Wszystko będziesz miała albo różowe albo niebieskie? Ja nie chcę zostawiać zakupów na ostatnią chwilę bo to różnie może być a tak to chociaż trochę z głowy ;) właśnie się cieszę, że tak dużo ubranek mamy przed poznaniem płci, są śliczne <3

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zdjęcia siusiaka, bo dostałam zdjęcia buzi :-) za to na filmie widać ewidentnie, ze to siusiak :-) jak ogarnę jak z tego filmu zrobić zdjęcie to Wam pokaże :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 17:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21tyg. Po plamieniu ani widu ani slychu, ale leki i moje oszczędzanie nadal aktualne. Ciekawe czy luteine będę musiała już brac do końca ciąży. Dziś się pakuje i jadę do mamy bo w mieszkaniu rozpoczyna się malowanie jutro rano to wieczorem mnie Artur zawiezie :) dziś wstałam i myślałam o tym że wiem o ciąży od prawie 17tygodni minęły te tygodnie jak kilka dni, a za kolejne 17 tygodni mogę już rodzić :) trochę się zestresowalam chociaż nie samym porodem a tym czy łożysko zdąży się podnieść bo lekarka na IP powiedziała że jest bardzo nisko, moj lekarz też mówił że nisko tylko nigdy mi nie pokazał w którym miejscu:p mamy ok14tygodni na podniesienie, trzymajcie kciuki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Hejka, ja już po USG. Później nadrobię co naskrobałyście. W wielkim skrócie... wiem tylko że z serduszkiem jest ok. Młode owinięte pępowiną, nie znam płci, i mam się nie nadwyrężać bo dziecko nadal w spojeniu łonowym, a powinno już być dużo wyżej :/ Wizyta za miesiąc...
    Mój lekarz mówi że dzieci się bawią pepowina :) teraz jest owiniete a za godzinę już nie będzie :) ma jeszcze sporo miejsca do skakania więc się zawija i odwija. Mój sobie wykładał pępowine między nogi :D

‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ