Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tysiaa tez jestem strasznie ciekawa i juz nie mogę się poniedziałku doczekać
a ja zawsze miałam dziurkę w pępku i jak na razie jeszcze jest ale wydaje się taka dużano i mam wrażenie tak jakby górna skóra mi na pepek trcohe nachodziła
Nie wiem czy zrozumiecie hehKubuś
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje , że mam od pępka w dół albo po prostu to jest moje złudzenie bo mi tak śmiesznie włosy rosną jak facetowi heheh
Wydaje mi się tez że mam tak jakby od żoładka niebieską zyłe przeswitująca przez skóre ale ona w sumie nie idzie do pępka tylko jakoś tak do połowy brzuchaciezko mi nawet napisać dokąd ona tam sięga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:12
Kubuś
-
I będę miała...synka!
pięknego i zdrowego
waży juz 368g
jestem przeszczesliwa
Tak słodko trzymał rączkę przy buzi, a później trzymał ja jak myśliciel
4d to naprawdę piękna sprawa
Astra moja endokrynolog, jak i polozna jak i ginekolog tez stwierdza, ze ten wynik musiał być przeklamany, no ale 2,9 to też za dużo i mam zwiększoną dawkę do 75. A badanie zawsze robię bez leków, bo tak mi kazala moja endokrynolog, o podobnej porze (zależy od kolejki). A doktor powiedzial, ze ciąża rośnie to i tsh rosnie
tysiaa93, Astra, Lexi150, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila920 wrote:I będę miała...synka!
pięknego i zdrowego
waży juz 368g
jestem przeszczesliwa
Tak słodko trzymał rączkę przy buzi, a później trzymał ja jak myśliciel
4d to naprawdę piękna sprawa
Astra moja endokrynolog, jak i polozna jak i ginekolog tez stwierdza, ze ten wynik musiał być przeklamany, no ale 2,9 to też za dużo i mam zwiększoną dawkę do 75. A badanie zawsze robię bez leków, bo tak mi kazala moja endokrynolog, o podobnej porze (zależy od kolejki). A doktor powiedzial, ze ciąża rośnie to i tsh rosnie
Ja linii też nie mam dlatego pytam, ale może się też pojawić w III tym. Tylko mi chyba szybciej powinna wyjść bo mam ciemną karnacjezobaczymy ciągle na nią czekam
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jestem ciekawa ile moja już waży
Teraz to już naprawdę będą spore różnice bo każde rośnie po swojemu
Mój Artur urodził się 2900 i 52cm może pójdzie po nim
ja w sumie 3600 i 56cm więc też nie jest źle. Oboje w terminie się urodziliśmy:)
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak narazie pepuszek wklesly,lini nie ma
Ja to chyba dopiero uwierze w plec jak zobacze w Grudniu na usg 4dtyle tu bylo przypadkow,ze naprawde bede musiala dokladnie widziec co tam ukrywa,aby zaczac jakiekolwiek zakupy
-
nick nieaktualnyMój Maluszek na usg miał dopiero 120g. No, ale termin na koniec lutego, wiec lekarz powiedział, że to ok
A propos bólu brzucha to gin mi powiedział, że taki w pachwinach i podbrzuszu to jest ok, bo wszystko się rozciąga. Jeżeli czuje ból na dole, ale nie potrafię zidentyfikować i określić miejsca dokładnie (tylko, że brzuch na dole) to mam jechać do szpitala.
A płeć to lekarz na przezierności w sierpniu wstępnie nam powiedział, że chłopiec, a 14.09. potwierdzilismyMamy zdjęcie siusiaka i widzieliśmy go na żywo na USG
Strasznie chcieliśmy mieć chłopca no i mamy
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka a nie chcesz kupić ubranek unisex? Wszystko będziesz miała albo różowe albo niebieskie? Ja nie chcę zostawiać zakupów na ostatnią chwilę bo to różnie może być a tak to chociaż trochę z głowy
właśnie się cieszę, że tak dużo ubranek mamy przed poznaniem płci, są śliczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w 21tyg. Po plamieniu ani widu ani slychu, ale leki i moje oszczędzanie nadal aktualne. Ciekawe czy luteine będę musiała już brac do końca ciąży. Dziś się pakuje i jadę do mamy bo w mieszkaniu rozpoczyna się malowanie jutro rano to wieczorem mnie Artur zawiezie
dziś wstałam i myślałam o tym że wiem o ciąży od prawie 17tygodni minęły te tygodnie jak kilka dni, a za kolejne 17 tygodni mogę już rodzić
trochę się zestresowalam chociaż nie samym porodem a tym czy łożysko zdąży się podnieść bo lekarka na IP powiedziała że jest bardzo nisko, moj lekarz też mówił że nisko tylko nigdy mi nie pokazał w którym miejscu:p mamy ok14tygodni na podniesienie, trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Hejka, ja już po USG. Później nadrobię co naskrobałyście. W wielkim skrócie... wiem tylko że z serduszkiem jest ok. Młode owinięte pępowiną, nie znam płci, i mam się nie nadwyrężać bo dziecko nadal w spojeniu łonowym, a powinno już być dużo wyżej
Wizyta za miesiąc...
teraz jest owiniete a za godzinę już nie będzie
ma jeszcze sporo miejsca do skakania więc się zawija i odwija. Mój sobie wykładał pępowine między nogi
tysiaa93 lubi tę wiadomość