Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapisałam się też na bezpiecznego malucha w Szczecinie:) a co mi tam i tak siedzę na zwolnieniu to może się czegoś ciekawego dowiem

Kupiłam dziś wózek. Byłam zdecydowana już na Amelis pro z fotelikiem cybex aton 4. W ostatniej chwili wróciłam do mojego wózka w którym zakochana jestem od stycznia, tak więc zamówiłam sobie expandera mondo, również z fotelikiem cybex aton 4:) -
Ta zachwalacie Bezpiecznego Malucha, ze az sama postanowilam sie zapisac. W Warszawie niestety jest 12.10 czyli idealnie w rocznice slubu. Troche glupio byloby rocznice spedzic w pracy do 17 w pracy a po 17 na warsztatach.. No nic, ide przynajmniej na Mamo to Ja. Słyszałyście o jeszcze jakichś warsztatach w Warszawie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:58
-
nick nieaktualny
-
marissith tez o tej dostawce do lozka myslalam,ale jednak nie kupuje,poniewaz mam miejsce aby lozeczko stalo obok mojego lozka w sypialni wiec jest to zbedne.
szaramyszka mi sie wydaje,ze te wybrzuszenia to bobaske
sama ostatnio o tym pisalam :)mi sie to przytrafilo raz,ale wygladalo mi to na glowke badz dupek

Agnesia to merol zakupiony-super
ja czekam do Grudnia z zakupem wozka jak bede w Polsce
juz sie nie moge doczekac sssssss
a tak w ogole to mojego kuzyna narzeczona kupila ten sam wozek co Ty,dzis byli na pierwszym spacerku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:40
-
sama nie wiem Biedroneczko co o tym sadzic, ja tez tak myslalam ale tutaj dziewczynki roznie pisza
zapytam gina na następnej wizycie;)
u mnie to wygląda albo wlasnie takie malutkie jak glowka albo pupka, a raz się zdarzylo jakby caly tluw jakby koci grzbiet zrobilo
no ale może to być ta macica wiec nie wiadomo
-
szara myszka ja tam bylam swiecie przekonana,ze to gloak badz dupcia no ale sama juz nie wiem haha zapytaj swojego gina jak bedziesz na wizycie az sama jestem ciekawa

Dziewczyny a czy Wy pijecie Actimel w ciazy??niby mozna. -
ja wlasnie ostatnio myslalam o tym żeby go sobie kupic bo idzie jesien no to pasuje się jakos wzmocnić a jeszcze pracuje z dzieciakami a one rozne rzeczy roznoszą - a czemu byśmy miały nie pic actimela?
-
Każdy kefir spełnia taką samą rolę jak Actimel po prostu nie płaci się za markę, wiem co mówię
A propos ruchów - chyba się doczekałam. Od 3 dni czuję popołudniami i rano jakby coś przewracało mi się w brzuchu w okolicach spojenia łonowego i troszkę wyżej. Trwa to dosłownie 2 sek. Czy to to?
tulipanna, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kri!! Raczej to dzidzia!Kri wrote:Każdy kefir spełnia taką samą rolę jak Actimel po prostu nie płaci się za markę, wiem co mówię
A propos ruchów - chyba się doczekałam. Od 3 dni czuję popołudniami i rano jakby coś przewracało mi się w brzuchu w okolicach spojenia łonowego i troszkę wyżej. Trwa to dosłownie 2 sek. Czy to to? 
Kri lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Każdy kefir spełnia taką samą rolę jak Actimel po prostu nie płaci się za markę, wiem co mówię
to może być "to"
ja tak na początku wlasnie miałam bardzo rzadko az nagle z dnia na dzień się dzidzia rozszala i teraz już dużo kopie
Kri lubi tę wiadomość
-
I nie wybrałam się na żadne warsztaty. W nocy spinał mi się brzuch i dzisiaj też, dlatego cały dzień leżakuję. Jak przez dzisiejszą noc nie przejdzie, to pojadę do szpitala. Ale nie martwię się na zapas
Już kiedyś mnie takie bóle nachodziły a na wizycie było w porządku.
Jak w 600 gram szczęścia umarł ten maluch, to okropnie płakałam ale niestety tak się czasem zdarza, że nie wszystkie wcześniaczki dają radę
Mimo wszystko oglądam ten program bo jestem ciekawa co dalej z losami tych maluchów, chyba się już od tego programu uzależniłam 
Moja córa najbardziej harcuje po kwaśnym, dzisiaj po ogórkowej
Słodycze mało na nią działają 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:38