Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzyłam ostatnio w ranking imion i najwięcej jest dziewczynek o imieniu Maja, Zosia,Hania,Julka.
Ja się chyba zdecyduję na Michalinę (Miśka) Sama nie wiem... Laura...Stefcia???
Dla chłopca zawsze myślałam o imieniu Staś (po dziadku) albo Lucjan (po pradziadku)Lucek, Lucuś, fajnie
MimiZuzi, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Mi się Dorian podoba jeszcze
a w gimnazjum marzyłam o Kordianie
dobrze że nie zaszłam w ciążę w gimnazjum xD
Bliźnięta Tristan i Kasandra też niezły czad
Zielonoświątkowcy też zawsze dają te Starotestamentowe: Sara, Miriam,Kesja,Samuel etc...
-
tulipanna wrote:Patrzyłam ostatnio w ranking imion i najwięcej jest dziewczynek o imieniu Maja, Zosia,Hania,Julka.
Ja się chyba zdecyduję na Michalinę (Miśka) Sama nie wiem... Laura...Stefcia???
Dla chłopca zawsze myślałam o imieniu Staś (po dziadku) albo Lucjan (po pradziadku)Lucek, Lucuś, fajnie
-
nick nieaktualny
-
Ja nie chcialam zbyt popularnych imion bo sama byłam jedna z 3 Agnieszek i miałam w klasie 3 Ole ☺ teraz u starszych dzieci królują Julki z Zuzie oraz Kubusie. I bardzo mi zależało aby imię nie stanowiło problemu na którymś etapie życia no bo Ania to śliczne imię ale jakoś do starszej pani która mało znam ciężko mi tak mówić, Anna, Anka. ..tak samo Kacper, można język sobie złamać wymawiać panie KacprzeCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Znam gina, który ma na imię Donatan
Ale facet ma z 60 lat
-
kkkaaarrr wrote:Może nie do końca na temat, ale pamiętam, że w jednej z prywatnych przychodni gdzie chodziłam 100 lat temu przyjmował ginekolog z nazwiskiem Fijut
-
A ja mam przepiekna siostrzenice o imieniu Jessica mieszkajaca w Niemczech i mnie sie to imie bardzo podoba,juz nie wspomne o Niej jaka jest przepiekna jak porcelanowa laleczka
co do imion to ja chce np Sofija,ale pisane tak jak pisze Sofija zadna Sofia itp.tutaj we wloszech np Sofija pisze sie Sofia,a ja chce Sofija i koniec
szaramyszka na pewno jest wszystko dobrze,niepotrzebnie sie nakrecasz.Gdyby bylo cos nie tak to fachowe oko na pewno by wypatrzyło :)ehhh te wybrzuszenia to jednak nie dzidziolek
vayn trzymam kciuki,na pewno wszystko bedzie dobrz.
Maris kochana wiesz ile razy ja juz probowalam cos kupic uniwersalnego,bralam a po czasie odnosilam o stwierdzalam,ze to jednak bardziej dla ziewczynki badz chlopczykanie wychodzi mi to najlepiej
Mi moja gin sprawdza szyjke co msc jest macanko a pozniej usg dopochwowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:11
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:A ja mam przepiekna siostrzenice o imieniu Jessica mieszkajaca w Niemczech i mnie sie to imie bardzo podoba,juz nie wspomne o Niej jaka jest przepiekna jak porcelanowa laleczka
co do imion to ja chce np Sofija,ale pisane tak jak pisze Sofija zadna Sofia itp.tutaj we wloszech np Sofija pisze sie Sofia,a ja chce Sofija i koniec
szaramyszka na pewno jest wszystko dobrze,niepotrzebnie sie nakrecasz.Gdyby bylo cos nie tak to fachowe oko na pewno by wypatrzyło :)ehhh te wybrzuszenia to jednak nie dzidziolek
vayn trzymam kciuki,na pewno wszystko bedzie dobrz.
Maris kochana wiesz ile razy ja juz probowalam cos kupic uniwersalnego,bralam a po czasie odnosilam o stwierdzalam,ze to jednak bardziej dla ziewczynki badz chlopczykanie wychodzi mi to najlepiej
Mi moja gin sprawdza szyjke co msc jest macanko a pozniej usg dopochwowe.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Po "krótkiej" nieobecności melduje,że ja wyrównam tu siły płci - u nas będzie parka
Widzę że nastała dyskusja o imionach i my tu będziemy mieć na 100% problem , bo nie mamy na tą chwilę typów i że tak powiem szukamy inspiracjitysiaa93, gorgeous, tulipanna, Lexi150 lubią tę wiadomość
Bliźniacze szczęścieOna i On
-
Dokladnie kazdy ma swoj gust,kazdemu podoba sie co innego
Ja natomiast w zyciu nie nazwałabym dziecka :Stas,Jas,Franek,Janek itp
u mnie bedzie Sofija badz FabianWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:40
-
każdy ma swoje upodobania, ważne żeby w malzenstwie/parze się dogadać
znając plec zaszalałam sobie na allegro i zrobiłam pierwsze "duże" (kilka ubranek) zakupy:D
Agnesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Dokladnie kazdy ma swoj gust,kazdemu podoba sie co innego
Ja natomiast w zyciu nie nazwałabym dziecka :Stas,Jas,Franek,Janek itp
u mnie bedzie Sofija badz FabianMa Zuzie i Oskara
Mam też koleżankę właśnie po ślubie z Włochem mimo że wybrali Polskę mają Zosie która we Włoszech jest Sofia
Bardzo podobają mi się te rozwiązania
A Fabiana też chciałam mieć ale mój Artur się nie zgadzałWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:56
-
nick nieaktualnyZołz83 wrote:Witam
Po "krótkiej" nieobecności melduje,że ja wyrównam tu siły płci - u nas będzie parka
Widzę że nastała dyskusja o imionach i my tu będziemy mieć na 100% problem , bo nie mamy na tą chwilę typów i że tak powiem szukamy inspiracji -
Agnesia no Sofia to w Pl Zosia dlatego ja chce Sofije a nie Sofia :)Ale Sofija to i tak chyba tez w Pl Zosia,ale dla mnie bedzie Sofija a nie Sofia-Zosia
a co do Fabiana to moj mezulek tez sie nie chcial zgodzic,ale dlugo nie musialam go przekonywacto sie napisalam hahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:05