Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do soboty to do kitu mąż musiał iść do pracy i pewnie cały dzień spędzę sama. Więc po śniadaniu lezakujemy. I Wam też życzę spokojnego dnia. Z obowiązków to tylko te przyjemnie dzieciaczkowe zakupy. Wczoraj zakupilam karuzelke do łóżeczka z projektorem Fisher price.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jak to sie z polozna rozwiazuje? Podobno placi sie tej co ma dyzur,bo wynajac mozesz a rodzic bedziesz w sobite Cie zlapie nagle a ona bedzie na weselu po alkoholu.. I co nadal bus ja wziela? Albo bedzie po dyzurze? Ja osibiscie bym nie chciala zeby ktos niewyspany odbieral moj porod.. Naprawde sluszalam ze ta "swoja polozna" to ta ktorej sie zaplaci a akurat ma dyzur
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam tylko ze koszt takiej położnej to ok 900 zł. To ja czekam aż się dowiesz i może sama pójdę się umówić. Koleżanka rodzaca w sierpniu mówiła że dobrze mieć jak się rodzi naturalnie bo ona się tobą zajmuje a te inne co na dyżurze są to robią bo muszą. Rodziła w wojewodzkim ale miała cesarke.
-
Tysia to co dzieje się z moim apetytem ostatnio to masakra jednym słowem.. pochlonelahym wszystko na swojej drodze
i jak nie przytylam do tej pory za wiele to teraz boje sie, ze będzie wielkie BUM.. staram się zapychac owocami i jogurtami, ale najczęściej kończy się mniej zdrowym jedzeniem.. Nie chce nikogo urazić, bo niektórzy maja podejście, ze ciąża to jedyny czas na jedzenie wszystkiego i nie zalowanie sobie, to ja wychodzę z założenia ze prawidłowe bmi i przyrost wagi jest najzdrowszy dla dziecka, a poza tym ja nie chce wyglądać jak shrek :-p
-
Haha Mila Ja też od początku przytyłam już 5kg... a miałam 74 kiedy zaczynałam historię z ciążą, teraz jeszcze jestem tuż tuż przed 79kg...
Ja tez swego apetytu nie usprawiedliwiam ciążą bo cholera nie chcę już w okolicach świąt wyglądać jak warszawska rotunda!
Kri no ja niestety tylko w Lublinie swego czasu jeździłam na operację, ale tak to jestem z Białegostoku -
Bruśka wrote:A co do soboty to do kitu mąż musiał iść do pracy i pewnie cały dzień spędzę sama. Więc po śniadaniu lezakujemy. I Wam też życzę spokojnego dnia. Z obowiązków to tylko te przyjemnie dzieciaczkowe zakupy. Wczoraj zakupilam karuzelke do łóżeczka z projektorem Fisher price.
aa jaką i w jakiej cenie kupiłaś tą karuzele ??Kubuś
-
I problem jest w tym, że jem średnio zdrowo
Ale mama mnie hamuje bo ona sporo przytyła w ciąży i ciężko jej to było zgubić
Wyczytałam dzisiaj ciekawą rzecz w internecie... Że jedzenie chipsów w ciąży powoduje adhd u dziecka, ja pierdzielę... -
tysiaa93 wrote:O godzinie 8 obudził mnie cholerny głód, co to ma być haha
Mam nadzieję, że coś przytyłam bo apetyt mi wrócił, aż za bardzoByle nie przesadzić w drugą stronę
Miłej soboty, ale pochmurno dziś
Tysiaa mnie głód budzi w nocyalbo zjem przed spaniem i rano juz mi burczy w brzuchu a ledwo oczy otworze
Akurat dzisiaj bolał mnie zoladek w nocy jak sie obudziłam na siku ale dałam radę i zasnęłam dalej.
U nas też brzydka pogodadeszcz pada a ja chyba przez nią się źle czuje , jest mi niedobrze i jak chwilę postoje parę minut to mi się słabo robi
Lepiej nie czytać takich rzeczy bo sie okaze że już nic nie wolnonawet chleba suchego heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 12:02
Kubuś