Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, zycze leniwej, spokojnej soboty
My się dziś nigdzie nie ruszamy bo tak brzydko na polu i polegujemy)
Bardzo często mi ten brzuch twardniejeale biore ta luteinę tak jak powiedział gin i mam nadzieje ze niedługo przejdzie albo choć będzie tego mniej ;/ maluszek dziś tez jakiś spokojny, może czuje jaka pogoda
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:I problem jest w tym, że jem średnio zdrowo
Ale mama mnie hamuje bo ona sporo przytyła w ciąży i ciężko jej to było zgubić
Wyczytałam dzisiaj ciekawą rzecz w internecie... Że jedzenie chipsów w ciąży powoduje adhd u dziecka, ja pierdzielę...ale w końcu nie kupiłam.
Ja dopiero dobiłam do wagi sprzed ciążyteż mam apetyt, rano budzę się wściekle głodna
Dzisiaj mąż sprząta chatę a później idziemy na spacer z psem
Bruśka pokaż później tą karuzelę z projektorem, nawet nie wiem jak to wygląda
-
Własnie niedawno wstałam dopiero bo już nie mogłam lezec ;/ ale postaram się jak najłagodniej spedzic dzien. Masakra wspolczuje tym dziewczyna co musza np. cala ciaze lezec
-
marissith wrote:A ostatnio miałam taką ochotę na czipsy
ale w końcu nie kupiłam.
Ja dopiero dobiłam do wagi sprzed ciążyteż mam apetyt, rano budzę się wściekle głodna
Dzisiaj mąż sprząta chatę a później idziemy na spacer z psem
Bruśka pokaż później tą karuzelę z projektorem, nawet nie wiem jak to wygląda
http://zakupy.linkbaby.pl/do/item/N8849/Karuzela-Cudowna-Planeta---Fisher-Price,-N8849marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak sobie o tym pomysle to się strasznie boje! ale przecież musimy dac rade, wszystkie daja rade
oby tylko z dzidzia było wszystko w porządku a później to już z instynktem przyjdzie wszystko
Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ułatwia przebieg i skraca czas trwania porodu, a także ochrania płod oraz pochwę, dno miednicy oraz narzady rodne matki. Produkt porównywany w Bazylei z produktem DIANATAL. Żel położniczy Natalis tworzy warstwę poślizgową w kanale rodnym. Ułatwia przebieg i skraca czas trwania porodu, a także ochrania płód oraz pochwę, dno miednicy i narządy rodne matki. Po nałożeniu żel tworzy warstwę poślizgową na ściankach kanału rodnego. Działanie produktu jest wyłącznie fizyczne, nie zawiera on żadnych substancji czynnych ani składników hormonalnych.
Wskazania: żel ułatwiający przebieg porodu.
lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny