Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Są to nerwy dziewczyny ale pamiętajmy tez ze już się nasze macice będą przygotowywać do porodu i wydaje mi się ze czasami jakiś bol albo skurcz może być takim ćwiczeniem - ale oczywiście wszystko trzeba sprawdzać
gdzies na forum wyczytałam ze jak twardnieje ten brzuch to dobrze jest oddychać przeponowo - i tak robie i szybko przechodzi! także polecam jakby ktoś tez miał taki problem
dobrej i spokojnej nocy Wam zycze:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 00:07
-
Cześć dziewczyny. Nie dam rady Was nadrobić niestety za długo mnie tu nie było. Już relacjonuje. Jestem po operacji wyrostka,macica nie stawia się, potwierdził się chłopak i jest oki, lata sobie we mnie i chyba będzie dobrze. Powtarzają mi dziś wyniki i może jutro wyjdę. Tyle strachu to juz dawno nie przeżyłam. Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy :-*
tysiaa93, Bruśka, marissith, tulipanna, Zołz83, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
madzia.rka - nie będzie chyba dobrze, ale NA PEWNO!! :*
Mój Jaś w końcu się też rozkręca, bo bardziej go czuję. A wczoraj mąż śmiał się ze mnie cały wieczór, bo z lewej piersi tak mi leciało, że koszulkę miałam non-stop mokrąmadzia.rka lubi tę wiadomość
-
Dzięki!
Cos mam problemy z wstawieniem dłuższego posta
U mnie termin, zeby było smieszniej wyszedł na początku na 29 lutego i tak sobie pomyslałam, że takie szczęście to tylko ja mogę mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:44
-
ale teraz cos mi mój gin wspomniał, żebym sie nie nastawiała. Wszystkie kalkulatorki ciążowe pokazują mi 23 lutego wiec przestałam sie stresować, ze moja niunia bedzie miała urodziny raz na 4 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:45
-
(pomyslałam sobie wtedy- dobry jest!, bo to było w 14tyg!!) jak na razie bez większych sensacji, które mogły by mnie niepokoić. Jedynie co jakis czas, wydaje mi sie, ze kolka jelitowa, bo ból niemiłosierny na tej wysokości, gdzie myśle sa teraz jelita. Ale rozganiam dziadostwo nospą i koprowymi herbatkami. Fajnie, ze Was znalazłam, zawsze to raźniej !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć laski
Tulipanna musisz brać więcej magnezu i odpoczywać. Ja na razie nie czuję takich skurczy, jak przesadze z chodzeniem albo sprzątaniem to mnie szyjka kłuje. Wtedy grzecznie kładę się do łóżka i biorę 2 magnezy.
Madziarka to dobrze, że u was dobrze! Niech teraz wypiszą Cię do domku i będziesz w domu odpoczywać
Lady.anna cześć