Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie cos koło 5kg na plusie. Zreszta moja waga w każdy dzień pokazuje co innego wiec nie wiem czy to wina obżarstwa
czy tak tyje.
Podobno po mnie nie widać , jedynie troszke brzusio urósł ale mam wrażenie , że stoi w miejscu i jak tak patrze na niego to wydaje mi się jakby malał
Ja na połówkowym byłam 21tyg +6dniKubuś
-
Dziewczyny wpadłam się przywitać
Przepraszam ze tak mało mnie ostatnio, ale mam doła i strasznie mi źle, "brakuje mi ciepła". Z ma drzemy koty i znów jestem sama w ciąży,
Ech szkoda gadać.
Pocieszam się tylko ze dziś zobaczę maluszka, choć entuzjazm gdzieś przygasł...
Będą ze mną dzieciaki wiec mam nadzije ze się nie rozbecze i nie wyjde na wariatkę.
Trzymajcie kciuki drogie Ciocie
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja tez miałam polowkowe dość "wcześnie", chyba w 19tyg2dniu nawet, ale lekarz mowil ze miedzy 18 a 22 i sam mnie tak umowil to chyba wie co robi. A dzidziuś o tydzień większy niż z OM także mam nadzieje ze wszystko zostało dobrze sprawdzone - wg lekarza jest wszystko ok wiec się staram nie doszukiwać już i cieszyc ze powiedział ze wszystko ok:)
-
to ja z wagą chyba przoduję mam już +7-8kg obecnie ważę ok 78kg
jednak przed ciążą schudłam 5kg to od, powiedzmy mojej wagi normalnej aż tak tragicznie nie jest. Też wszyscy mówią że nie widać tych kg. Wcześniej regularnie 3 razy w tyg. na siłowni i dyscyplina w jedzeniu a teraz ani jedno ani drugie. Jedyna moja aktywność to spacery, muszę się zmobilizować do ćwiczeń z YT.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a ja nie wiem ile przytylam!! moja waga jest beznadziejna no ale wg niej to jakies 4kg by były (pokazuje mi teraz ok 62kg) i bylam przekonana ze tak jest, choć faktycznie mam maly brzuszek i nic więcej. Ale jak ostatnio bylam u swojego lekarza wyjątkowo na nfz i polozna mnie wazyla to az mi szczeka opadla bo było 59,4 w butach co by oznaczalo ze przytylam tylko 1,4 -> od czasu wazenia w szpitalu w 8 tygodniu ciąży także już nie wiem ile w końcu waze
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:a ja nie wiem ile przytylam!! moja waga jest beznadziejna no ale wg niej to jakies 4kg by były (pokazuje mi teraz ok 62kg) i bylam przekonana ze tak jest, choć faktycznie mam maly brzuszek i nic więcej. Ale jak ostatnio bylam u swojego lekarza wyjątkowo na nfz i polozna mnie wazyla to az mi szczeka opadla bo było 59,4 w butach co by oznaczalo ze przytylam tylko 1,4 -> od czasu wazenia w szpitalu w 8 tygodniu ciąży także już nie wiem ile w końcu waze
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące
Agulineczka ja po badaniach tez z wrażenia w nocy mało co spałam
Widze ze pobiłam wszystkich z przybranymi kg u mnie +9ale mało co po mnie widac ze tle przytyłam obecna waga 54kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:26
-
ja mam na plusie 0,6 kg, ale mam od kilku dni taki apetyt, że chyba bardzo szybko nadrobię "zaległości". Z mężem ostatnio tak mam, że się ciągle obrażam, czasem o coś o co normalnie bym się nie obraziła. Nie kłócę się z nim tylko nie odzywam. Hormony? Zawsze jak widzi, że się obraziłam przychodzi się przytulać do brzuszka - nie do mnie, bo ja jestem obrażona i mi przechodzi. Nie wiem jak on ze mną wytrzymuje. Myślę, że tak samo my jak i faceci się martwimy, stresujemy, mamy w sobie jakieś tam emocje i to nie jest łatwe, ani dla nich ani dla nas. e-ness wszystko się ułoży, hormony się uspokoją, emocje opadną i będzie dobrze.
-
nick nieaktualnyMila920 wrote:Agniesia chcesz schudnąć w ciąży? To chyba zły moment
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Wolę nie wiedzieć jak tam z moją wagą haha
Bo mój ciążowy brzuchol nie bierze się z powietrza i pewnie lekki nie jest
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Ja musze zacząć jeść więcej posiłków i ogolbie więcej jeść bo jem mniej niż przed ciąża. Nie mając apetytu specjalnie na nic wymyśliłam na dzis kotlety schabowe z ananasem serem keczupem i miodem i do tego surówka z jablka i marchewki plus moje ukochane ziemniaki.
-
u mnie na wadze +6 i obecnie mam 80 z rana czasem 0,5 kg w dół czasem w górę...
choć jak mnie każdy widzi to i tak mówią że brzuszek dość nie duży jak na ten czas ... ale mam wielkie cyce i chyba dlatego tak ten brzucho chyba się nie odznacza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natalica06 wrote:ja mam na plusie 0,6 kg, ale mam od kilku dni taki apetyt, że chyba bardzo szybko nadrobię "zaległości". Z mężem ostatnio tak mam, że się ciągle obrażam, czasem o coś o co normalnie bym się nie obraziła. Nie kłócę się z nim tylko nie odzywam. Hormony? Zawsze jak widzi, że się obraziłam przychodzi się przytulać do brzuszka - nie do mnie, bo ja jestem obrażona i mi przechodzi. Nie wiem jak on ze mną wytrzymuje. Myślę, że tak samo my jak i faceci się martwimy, stresujemy, mamy w sobie jakieś tam emocje i to nie jest łatwe, ani dla nich ani dla nas. e-ness wszystko się ułoży, hormony się uspokoją, emocje opadną i będzie dobrze.
Mój nawet do brzuszka się nie przytula:( a najgorsze jest to , ze jemu bardzo zależało na tej ciąży:( wiem sama tego chciałam....
Jak usłyszałam przed usg w 13 tyg ze on to pojedzie dopiero na połówkowe bo teraz to nic nie widać to mi cycki opadły:(
Miewaliśmy już kryzysy ale z tego to nie wiem czy się dzwigniemy, jestem już zmeczona.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot