Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja będę używać Babydream z Rossmanna, jeśli mały nie będzie miał uczuleń. Są tanie i składowo lepsze J&J czy Nivea. Co do oliwki - kupiłam, ale będę rzadko używać, bo z jednej strony mówią, żeby natłuszczać malucha, a inni, że nie trzeba, a nawet nie wolno... i weź tu bądź człowieku mądry.
-
też byłam w sklepie ale po jakąś ciepłą kurtkę jesienno/zimową dla siebie bo w starą się już w cyckach nie zapinam, ale kupiłam oczywiście co innego
piżamki w kappalu 30zł 2pak - jest promocja na takie ciuszki teraz
tesco 17zł 2pak i w takich cenach powinny być takie ciuszki,a nie jak gdzie nie gdzie zwykły pajac i 100zł.
Co do kosmetyków nie mam pojęcia,mam nadzieję że na szkole rodzenia to poruszą. Dodatkowo w luxmedzie mam w pakiecie 5 spotkań indywidualnych z położną przed porodem i jedno spotkanie na temat pielęgnacji maluszka - na całe szczęście o nic na ten temat nie wiem ;/Lexi150, Biedroneczka29, tulipanna lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny a co myslicie o takim zestawie:
http://allegro.pl/komplet-do-wozka-kolyski-lozeczka-najwiekszy-i5714635542.html
http://allegro.pl/rozek-dla-niemowlat-80x80-wyjmowane-usztywnienie-i5714635487.html
http://allegro.pl/posciel-komplet-z-ochraniaczem-3cz-135x100-cm-i5714635479.html
te sowy na bialym tle mi sie spodobaly
tulipanna ja ten zestaw szczoteczka grzebyk nozyczki itp mam z innej firmy. -
Mam 3 komplety pościeli ale tylko jedna z ochraniaczem i będzie tam tak na 3/4 i w kolysce będzie na całości. Tak na całe średnio też mi się widzi. Jakaś wentylacja musi być
A jeśli cjodzi o rożek w te sowy to w sklepie go macalam i był naprawdę porządny cena ok 43 zł. -
madzia.rka nie wiem jak wyglada czop ale mioze masz infekcje ?? nie swedzi , nie piecze, nie masz czerwonej psitki? ja miałam jakis czas mega gesty sluz który wychodził ze mnie tak jakby grudami, taki gesty sluz ... ale fakt mial kolor niby zółty, niby szary zalezy w jakim swietler sie patrzyło... moze jutro zadzwon do gina i sie zapytaj.
mogłam nawet palcami wyciagac bo widziałam go jak patrzyłam z lusterkiem.
Nie wiem kurcze co nawet doradzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:47
madzia.rka lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Biedroneczka ja mam komplet powloczka na kołdrę poduszkę ochraniacz i baldachim i dwa komplety że powloczki jeden w sowy granatowe a dugi taki delikatny w auta disneya. Kołdrę i poduszkę zakupilam osobno nirstety zdjęć nie eysle bo to wszystko u mamy jest na razie oprócz tego kompletu z baldachimem. Najlepiej wydaje mi się kupić coś co rozbierzesz i wdziejesz czyste bo jak się uleje czy obsika To wierzch szybko zdejmiesz i czysta pościel założysz. Bo wiem ze są od razu kolorowe kolderki i ja np nie lubię jak założę jasna pościel i mi przebija coś pod spodem.
Madziarka straszysz nas dobrze ze ok. Ja wczoraj mylam kafle w lazience na ścianach i brzuch mam tak twardy że wrszenie że pęknie lub skóra puści. Wstanę zjem wezmę magnez i nospe. Cała noc taki był.
-
Madziarka ale się wystraszyłam jak przeczytałam Twoje pierwsze posty...
Dobrze że z dzieciaczkiem wszystko ok...
A możesz jeszcze napisać co lekarz badający powiedział na temat tegoż dziwnego śluzu? Tak się zdarza czy to jakaś infekcja...
A ja byłam wczoraj u gina i tak jak myślałam drożdże znowu mnie atakują!
dostałam tym razem tabletki dowcipne ...nystatynę czy jakoś tak.
No i lekarz poradził aby trochę zmienić dietę...
I tak jak myślałam powracam do codziennego rytuału jedzenia jogurtu naturalnego no i rzecz jasna mniej słodyczy. Choć i tak uważam że nie wcinam ich na potęgę.
Dostałam skierowanie na krzywa cukrowa, ale mam robić tuż przed kolejną wizytą w listopadzie.