Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa Dziewczyny ale radość!!! W liceum miałam 2 przyjaciółki, tzn do tej pory się przyjaźnimy (mówiłyśmy o sobie 3 szczury od nazwy ulubionego napoju alkoholowego-wściekłego szczura
). I zawsze się śmiałyśmy, że razem z wózkami będziemy chodzić. Tak więc dziś oficjalnie się okazało, że tak właśnie będzie. Ja luty, druga marzec, trzecia kwiecień.
Na razie dwóch chłopaków się szykuje a trzecie jeszcze nie wiadomo. Aaaale mam banana na twarzy
szara myszka, Kri, vayn, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:ja się chyba tez zdecyduje na lateksowy materac - na niego tez normalnie można dac jakiś ochraniacz przed przemakaniem co nie?
http://allegro.pl/cieple-przescieradlo-pluszowe-nieprzemaka-120x60cm-i5075018721.html -
Lexi chyba taki dzień dzisiaj bo mi na wieczór tez było mega niedobrze i w ogóle głowa trochę boli
ale szybko poszłam zrobić kanapkę z szynką i musztardą ale nadal było dziwnie to zjadłam pół czekolady i jest ok
ale głowa nadal nie przeszła
a teraz coca-cola.
mmmm marzyłam o niej już od paru dnimadzia.rka, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
szara myszka wrote:tylko zastanawiam się czy to będzie wygodne, czy nie będzie szelescic - jakos mi by się było dziwnie polozyc na lateksowym
My mamy materac z wkładem lateksowym a dokładniej na wierzchu materaca po obu stronach jest pianka lateksowa nic nie skrzypi i nie szelesci. Materac jest zajebisty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:23
szara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka ja wczoraj zakupilam całe dwa litry. Już bez przesady jak raz na jakiś czas sobie pozwolisz. Gorzej jakbyś jadła tlusto, bez błonnika i puste kalorie. Ja tam wodę gazowana pije bo od zwykłej niedobrze mi. I podobno dziecko kolki nie będzie miało. W życiu nie palilam kawę przed ciąża piłam jedna na miesiąc więc i trochę koli nie zaszkodzi.
Od kilku dni chodzi za mną kebab. Który jadam raz w roku. A dziś doszliśmy do wniosku że na śniadanie mają być kanapki z jajkiem szypiorem pomidorem i majonezem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:54
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy któraś z Was słyszała coś o tym foteliku badz miała z nim styczność :
http://zakupy.tobisklep.pl/p/14/4507/fotelik-cybex-cloud-q-0-13-kg-foteliki.html
Ratunku!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:59
-
Biedroneczka wejdź na stronę adac i szczerze to najpierw tam sprawdzaj czy mają atesty a dopiero potem na rodzaj polecam stronę foteliki.info tam mój malz czyta zobacz sobie gwiazdki ile ma.
Ocena ogólna 4 bez 5 wiec bardzo dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 22:09