X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    http://www.jowis.pl/index.php

tu mozeszzadzwonic i zamówic to hurtownia u mnie

Wydaje mi się, że Brusia o ten link Ci chodzi

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zamówię ta komode kąpielowa. Bo jest w super promocji.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki jak kupowałyscie ciuszki w ciucholandzie to pierzecie od razu w proszku dla dziecka czy najpierw w normalnym?

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja generalnie nie kupuje nic tam, ale kupiłam na allegro używany kombinezon - wyprałam go najpierw w zwykłym plynie do prania i do plukania, a przed samym uzyciem wypiorę jeszcze w tym specjalnym dla dzidziusia ;)
    tak mi tu dziewczyny doradzily i tak zrobiłam :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napierw namaczam je w vanishu tak na godzinke połtorej potem prałam w normalnym proszku a jeszcze pozniej bede to prała w dzieciecym

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka a skąd zamawiasz komodę? bo ja też się rozglądam, jak możesz to rzuć linka :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri od dzis jest promocja w smykolandzie jest najtaniej na rynku plus darmowa dostawa u mnie w sklepie chcieli 260 lub 280 wiec sie opłaca a poza tym na allegro kosztuje 230 plus przesyłka

http://www.smykoland.pl/ceba-baby-zestaw-do-pielegnacji-laura.html

Kri lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm...no to idę na kompa, znów wsiąknę na pół dnia ;-) a tak wogle brat ma taki zestaw(dzidziuś ma 2 tyg) i używają go oczywiście do kąpieli, ale bratowa przewija małego w łóżeczku na podkładzie. Uważa, że tak ma niżej, dziecko jest bardziej osłonięte przez barierki jakby ona musiała odejść na chwilę czy po coś sięgnąć. Wszystko musimy same przetestować co nam leży najlepiej

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to wiesz jest po to ze wszystko sobie przygotowujesz wczsniej i na połce pod spodem kładziesz bo nie mozna zostawic dziecka nawet na moment a jak sie doswiadczenia nie ma to tym bardziej ja to biore ze wzgledy na wanienke i pólki nie kupuje zadnej komody i taki mały pierdolniczek mi sie przyda a przewijak sie zobaczy. mam tylko dylemat nad wzorem bo chciałabym biały stelaz ale wtedy przewijaki sa słabe no ale wszystkiego miec nie mozna ;) do tego zamówie z tej samej firmy okrycie kapielowe bo sa bardzo fajne dodtykałam w sklepie i opkaoanie na butelke termiczne zawsze sie przyda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:38

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri tak to "nasz"Kiddy? tyle kosztuje :) u mnie tez pokazuje 6 miesiac :)
    trzymajcie dziewczyny linka : http://www.jowis.pl/ tam na stronie internetowej nie widzialm tych fotelikow ale na fb na ich stronie sa,no i siostra dzwonila sie dowiadywac :)

A mi drugi sklep w moim miescie zrobil wycene wozka ze sie zmieszcze w 5 tys :) :) ooo yeahhhhh :) teraz tylko czekam az mi odpisza czy boski Kiddy pasuje,jak tak to wysylam kase i siostra pojdzie kupic merola dla corci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:40

Kri lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Tusia. Też mnie się te większe wargi nie podobają, oby to wróciło do normy :P

Dziewczyny, często tu poruszamy temat strojów dla maleństw, a Wy gdzie się zaopatrujecie w fajne ciuszki ciążowe?

ex2bx1hp35w324su.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio znalazłam w h&m-ie fajne bluzeczki.
    Mam taki jeden ciucholand, idę w dzień dostawy i zawsze coś tam znajdę dla siebie. Ostatnio zakupiłam fajny sweterek NEXT Maternity a wczesniej leginsy z panelem na brzuszek. Niestety niektóre ciuchy dla ciężarnych uważam za uwłaczające urodzie kobiety!! Są w większości jak dla starszych kobiet!
    Ale przeważnie teraz kupując jakieś t-shirty takie na codzień to kupuję xl-ki bo nie wszystkie ciążowe kroje mi podchodzą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:06

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też się często ratuję kupowaniem po prostu większych rozmiarów na standardowym dziale :)

ex2bx1hp35w324su.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak narazie to posiadam tylko jeansy ciazowe,a tak to kupuje sweterki uni,ostatnio kupilam S i jest taki luzniejszy ze spokojnie bedzie dobry jak brzuszek urosnie :)

Dziewczyny i dupa blada z fotelika w zebre :( :( :( adapter jest za krotki i nie pasuje na stare adaptery pasowal :( koles polecil mi taki fotelik tez rozkladany:

http://zakupy.tobisklep.pl/p/14/4507/fotelik-cybex-cloud-q-0-13-kg-foteliki.html

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie zakochałam w tym łóżeczku http://www.smykoland.pl/klups-lozeczko-marsell-bialy-120x60.html

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaa póki co mieszcze się w swoje bluzki, sweterki taie dłuzsze :) od koleżanki dostałam parę ciuszków jak była w ciazy i w nich chodziła zwłaszcza tu chodzi o jakieś grubsze swetry na zimę :) ale jakbym miała kupować ciuchy to pewnie rozmiar wieksze tak żebym sie dobrze czuła i mieściła :)

aa mi się to mega podoba :) z zwłaszcza to że jest 4 melodyjki a nie jedna :)
    http://www.smykoland.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-lampka-pilot-a.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:53

Bruśka lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    sie zakochałam w tym łóżeczku http://www.smykoland.pl/klups-lozeczko-marsell-bialy-120x60.html
    właśnie je oglądałam :) obłędne :) tylko nie wiem do końca czy do chłopaka pasuje hehe
    Bruśka a nie zastanawialas się nad tym kompletem kapielowym http://www.smykoland.pl/ceba-baby-zestaw-do-pielegnacji-susie.html. W sumie "brzydszy" ale większe ma półki na szpargały z boczkami.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladałąm go w sklepie i mi sie nie podoba bo te połki takie ceratowe a maz mowi ze jak szpitalny wyglada ale fakt te polki wygodniejsze bo nic Ci nie spadnie podczas jazdy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:00

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko jest myk w tym lózeczku ze jak wszystkie Klupsia sa w promocji to to jedno nie jest nie podlega rabatowaniu

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby jeszcze w tej cenie było z szufladą to już bym brała. Może jeszcze będzie na nie promo trzeba monitorować hehe

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ