Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa ja od razu nie kupuje, licze ze się uda bez
a jak cos to można zawsze szybko kupic, nawet w ten sam dzien. Ostatecznie polozna do której jestem zdeklarowana ma i zawsze może pozyczyc - choć wiadomo ze lepiej swój. Ale może nie będzie potrzeby wiec nie kupuje wcześniej
-
tulipanna wrote:A po co zamrazac?
I mi sie wydaje , ze jak masz mleko kolektowane to mozesz pojsc do pracy szybciej , ja bede miec tylko. 12 tyg. Urlopu I to jest max , co moge miecWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:58
-
Evans wrote:Zeby przechowywac, jjak masz duzo mleka I dziecko calego nie zjada , wlasnie nie moge sie zdecydowac , co jest lepsze, bo I to I to ma 5 gwiazdek na internecie , Kolezanka poleca torebki , no ale sama nie wiem za duzo tego wszystkiego ...
I mi sie wydaje , ze jak masz mleko kolektowane to mozesz pojsc do pracy szybciej , ja bede miec tylko. 12 tyg. Urlopu I to jest max , co moge miecraczej kobiety maja za malo niz za duzo.ja musle ze w torebkach wygodniej w zamrazarce poukladac na plasko.
Ja sie tym nie martwie bo bede miec cale 12 miesiecy na spedzanie z dzidzia -
tulipanna wrote:Aaa no ja bym sie nadmiarem na razie nie martwila
raczej kobiety maja za malo niz za duzo.ja musle ze w torebkach wygodniej w zamrazarce poukladac na plasko.
Ja sie tym nie martwie bo bede miec cale 12 miesiecy na spedzanie z dzidzia
-
A ja laktator kupuję. Pytałam kuzynek i im się przydał. Albo do rozbujania laktacji albo przy nawale pokarmu, albo jak musiały z kimś dziecko zostawić i zostawić swoje mleczko. Najwyżej jak się nie przyda to sprzedam.
Evans lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:aa mamuski co sądzicie na temat laktatora? Warto kupować nie warto?
POdobno pokarm sie pojawia w albo na 3 dobę a laktator może w tym pomóc żeby pojawił sie szybciej?
W sumie myślę, że raczej nie będzie aż tak potrzebny to przeciez nie jestem jedna która będzie rodzić i jakoś dzieciątka spokojnie zyją po porodzie i cos tam wysysają z cyca
Doti fajnie, że już jest u Ciebie lepiej. Kiedy Cię wypuszczą ?
Jak wszystkie wyniki jutro będą ok to jutro na szczęściei bardzo z tego się cieszę!!!!
A laktator chce kupić bo chce od początku ściągać pokarm i dawać w butelce. Ale zobaczymy jak pójdzie.. -
Kurczę Dziewczyny od kilku dni kłuje mnie w pachwinach, nawet byłam z tym na IP i mówili, że to rozciąganie więzadeł ale dziś od południa boli coraz bardziej i tylko prawa pachwina. Macie coś takiego? Zaczynam się denerwować.
-
To forum jest niesamowite! Cos mi się dzieje, niepokoi mnie to bo tego nie było a tu nagle ktoś ma to samo
Lexi ja tez mam takie klucia - w roznych miejscach, najczęściej w szeroko pojętych pachwinach, czasami cala miednica. Mi lekarz tak samo mowi ze to rozciąganie, nawet kosci się przecież rozciagaja. Boli to, ale mi pomaga czeste zmienianie pozycji - ale ja mam tez bardzo slaby kregoslup, wiec u mnie to tez ma znaczenie. Siedze krotko, trochę pochodze po domu, trochę się poloze i tak w kolko.
Wczoraj siedziałam u koleżanki bez przerwy dość krzywo przez 3 godziny i wieczorem mnie strasznie bolała cala obręcz miednicy i klulo w pachwinach wlasnie. Wzielam nawetnospe bo się wystraszyłam ze to jakies skurcze ale nic nie dala, bo to nie były skurczePo nocy przeszlo, do teraz było dobrze, ale teraz powoli znowu odczuwam
-
Wydaje mi się ze nie, choć wiadomo ze lekarzem nie jestem
ale jak powiedziałam o tym ginowi i pokazałam gdzie to powiedział ze tam to rozciąganie bo niestety wszystko musi się baaaardzo rozciagnac
-
A jutro będę u lekarza to dopytam o to dokładniej, powiem ze mnie cala ta miednica az boli, bo wcześniej tylko klulo w pachwinach, ale to jest podobny bol także jakos wydaje mi się ze nie ma się czyms martwic
-
szara myszka wrote:A jutro będę u lekarza to dopytam o to dokładniej, powiem ze mnie cala ta miednica az boli, bo wcześniej tylko klulo w pachwinach, ale to jest podobny bol także jakos wydaje mi się ze nie ma się czyms martwic
-
Ja narazie nie odczuwam takich dolegliwości .
Boze jaka ta niedziela jest koszmarna idzie oszaleć,brzydko,szaro,deszczowo i siedze i nudzę sie jak mops-katastrofa!!!!niech jiz bedzie luty i dzieciaczek na świecie wtedy na nudę narzekać nie bede