Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio usłyszałam kolejna ciekawostkę. Ponoć dzieci jak się urodza to mają takie zwyczaje co do aktywności jak w brzuchu. Czyli moje dziecko będzie szaleć od 22 do 7 rano heh ciekawe ile w tym prawdy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 11:36
Nasz kochany Olus -
Madziarka też o tym słyszałam. I jak ostatnio powiedziałam o tym Mężowi to najpierw się przeraził a później stwierdził: "Dobrze, że to nie ja będę karmił cycem".
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
tez o tym slyszalam! ale mysle ze może az tak nie będzie, bo w brzuchu to normalne ze dzieci buszują jak my jesteśmy zrelaksowane (czyli chcemy spac
)
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Ignaś zazwyczaj uspokaja się gdy Tatuś w pobliżu ale już kilka razy poczuł ile Synuś ma siły
Ja sama czuję, że z każdym dniem coraz mocniejsze są kopniaczki. Już nawet podczas chodzenia/siedzenia są wyraźne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 12:56
-
nick nieaktualny
-
ja nie czułam nic do 19 tygodnia, a jak się zaczelo to coraz częściej było - teraz to już praktycznie codziennie, bardzo dużo razy a na wieczor i rano to hoho
maz czuje za każdym razem, czasami jak do niego mowi albo spiewa to umie tak wywolac te kopniaczki
-
U nas jest tak ze mały buszuje rano i wieczorem dość długo najbardziej po jedzeniu. Takich mocnych kopniakow malz czuł parę bo jak tylko go wołam i dotyka brzucha mały się ukrywa. I zapada cisza. Czasami są dni że zastanawiam się czy on sypia. Bo cały dzień gdzieś tam go czuć.
-
Mój mąż już jakis czas temu poczuł mega kopniaki i chodzenie w brzuchu
Mój mały tez niezły chyba ma sen po mamusi bardzo lekki bo jak w nocy/nad ranem sie obudze i cos powiem do męża to mały juz bryka, fika
Wystarczy, że w nocy pojde do toalety i jak sie kłade to on buszuje w brzuchu
W sumie wczoraj jakos go tak mniej czułam bo byłam cały czas na nogach ale jak przed spaniem powiedziałam do niego żeby troszkę pokopał to za moment masa kopniaków :)Zreszta jak mały się rusza to odnoszę wrażenie jakby bąki/balon mi pekały w brzuchu
Zastanawiam się czy te nasze małe istotki już rozumieją co się do nich mówi?Kubuś
-
Nooo tylko ze używane też trzymają cenę więc ja wolę dołożyć i kupić nowe.
A ja już lepiej, bóle i skurcze minęły. Jedynie jak siedzę i pochodzę zamiast leżeć tylko to brzuszek zaczyna boleć ale tak delikatnie. Jest o niebo lepiej. Dzięki że pytacie :-*Lexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
aa mamuski co sądzicie na temat laktatora? Warto kupować nie warto?
POdobno pokarm sie pojawia w albo na 3 dobę a laktator może w tym pomóc żeby pojawił sie szybciej?
W sumie myślę, że raczej nie będzie aż tak potrzebny to przeciez nie jestem jedna która będzie rodzić i jakoś dzieciątka spokojnie zyją po porodzie i cos tam wysysają z cyca
Doti fajnie, że już jest u Ciebie lepiej. Kiedy Cię wypuszczą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:25
Kubuś