Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti każdy dzieciaczek rośnie w swoim tempie bo każdy jest inny, nie martw się tylko niczym.
Madzia.rka od sałatki warzywnej to ty schudniesz a nie przytyjeszSamo zdrowie, mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:44
-
madzia.rka wrote:Doti między Waszymi bobasami dwa tygodnie różnicy. Także mały jeszcze dogoni. Nasz mały miał 604 g w 23 tygodniu. Dzieciaczki teraz najwięcej przybierają. Mi ostatnio tak apetyt dopisuje że normalnie boję się o wagę za tydzień. Od niedzieli codziennie wpierdzielalam sałatkę warzywna bo normalnie tak mnie ciągnie. A teraz jeszcze śledzie za mną chodzą. Ma któraś może jakaś sprawdzona sałatkę że śledzie ziemniakami i buraczkami bo pamiętam że kiedyś jadłam i poprostu niebo w gębie.
Tusiaa, madzia.rka, lula.91, tulipanna lubią tę wiadomość
-
tulipanna, wow, konkretna babeczka z Twojej córy! Ile ważyła na wcześniejszej wizycie? Mój Jasiek 494g w 22t5d i jestem ciekawa, ile teraz ma - mam nadzieję, że z wagą urodzeniową pójdzie we mnie, a nie męża, bo nie wiem, jak go wypchnę z siebie
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Szczerze mówiąc nie wiem jaka jest róznica. Ja kupie rożek na rzep bo jeden dostałam wiązany
Dziewczyny a wiecie kiedy się idzie na 3 usg na NFZ?? jestem ciekawa kiedey dostanę ostatnie skierowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:49
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Szczerze mówiąc nie wiem jaka jest róznica. Ja kupie rożek na rzep bo jeden dostałam wiązany
Dziewczyny a wiecie kiedy się idzie na 3 usg na NFZ?? jestem ciekawa kiedey dostanę ostatnie skierowanie.
Nas doktorek zapraszał w 30 tygodniu
Nasz kochany Olus -
Joanna , szczerze mówiąc nigdy nie miałam porównania jaki jest miękki a jaki usztywniany. Jeden wiązany mam chyba taki grubszy a ten na rzep to taki:
http://allegro.pl/antyalergiczny-rozek-becik-niemowlecy-100-bawelna-i5575627311.html
Madziar.ka kurcze i to już będzie ostatnie usg?? W takim wypadku trzeba bedzie sie przejśc prywatnie przed porodem jakośWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:58
Kubuś
-
Doti87 wrote:Tulipana to który tydzień u ciebie? Jejkus mój synek tylko ważył 600g w piątek to jest malutki do twojej córci..
Ale najważniejsze że wszystko ok, a jak urośnie tak dużo to najwyżej zaczniesz od razu ciuszki 62:-)
Spokojnie, Twój synuś dorośnie. I to prawda z tym apetytem, że teraz najbardziej dopisuje, bo dzieciaczek najwięcej przybiera właśnie tłuszczykuWypełnia się ta zawielka skóra naszych skosmiciałych dzieciolinków, zaczynają bardziej jak ludziki wyglądać
-
natalica06 wrote:ja ostatnio całe dnie gotuję - od obiadów, sałatek po ciasta, takie mam ciśnienie i na jedzenie i na gotowanie. Słoików nawet narobiłam - kompoty z jabłek, grzyby, bigos. Mój mąż się ze mnie śmieje, że po wyborach przewiduję gorsze czasy, albo wyczuwam nadejście zimy i zaczynam się zachowywać jak wiewiórka
jak narodzi się dzidzia. Ty Mu powiedz niech się nie śmieje, bo to będa dla Niego gorsze czasy
A wtedy taki słoik jak znalazł
natalica06 lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:tulipanna, wow, konkretna babeczka z Twojej córy! Ile ważyła na wcześniejszej wizycie? Mój Jasiek 494g w 22t5d i jestem ciekawa, ile teraz ma - mam nadzieję, że z wagą urodzeniową pójdzie we mnie, a nie męża, bo nie wiem, jak go wypchnę z siebie
Ale dziś sam przyznał, że jest spora. No a ja zaczęłam się nieco martwić, bo jak ona dopiero zacznie rosnąć, to ja Jej nie dam rady urodzić z moimi gabarytami
Ale też w panikę nie wpadam, bo potem Maleńka może zwolnić a inne Dzieciolinki będą przybierać. Jak napisała Lexi, każde dziecko ma swoje tempo
-
Dziewczyny potrzebuję porady. Zamawiam mojego ukochanego Tulistworka dla Ignasia i nie mogę się zdecydować na kolor. Bo model będzie albo miś albo królik. No i beżowy podoba mi się bardziej ale boję się że może się szybko brudzić. Co myślicie?
http://pupill.eu/pl/8_tulistwory