Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila ja sobie nie wyobrażam spania bez tej poduszki. A tym bardziej leżenia bo jednak robię to cały dzień
ja mam taką w kształcie litery i oraz c. I jest biedronkowe ale nawet fajne. C jest lepsze bo wygodniej się leży. Wypełnienie kulka silikonowa. Super sprawa.
Nasz kochany Olus -
ja mam taką
http://allegro.pl/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-open-c-i5595974956.html
jestem mega zadowolona, śpi mi się z tym rewelacyjnie, nawet mój mąż z nią czasem śpi. Po porodzie pewnie też będę z nią spać jest super. Polecam kupić też wymienną poszewkę, moja mi się troszkę zmechaciła. Mam w szare sowy.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja tez kupiłam poduszkę, ale mało jej używam. Na początku wrażenie super (kupiłam ja ok 12-13 tc) i leżałam na niej całymi dniami. W nocy problemem było to, ze my dwoje na łożku + ta poduszka = bardzo mało miejsca dla męża
teraz tylko czasem ja używam, bo jak na niej poleze to zaczyna mi sie spinać i twardnienia brzuch, wiec niestety głownie sobie leży sama. Moja jest z firmy supermami w kształcie C i ma wypełnienie z takiej a'la waty jak przy poduszkach.
-
nick nieaktualnyJoanna_88 wrote:O wiaderko na pewno jeszcze podpytam znajome i poczytam o tym, wiec jak coś ciekawego się dowiem, to dam Wam naturalnie znać
A powiedzcie mi moje drogie, nie boicie się ze kąpiel plus przewijanie w pokoju równa się, że maluchowi będzie tak za zimno? U mnie w łazience tez ciasno
Ja mam poduszkę poofi, rewelacja. Zdejmowana poszewka, można wyjąć część wypełnienia (mi było za wysoko pod głową więc trochę wyjęłam), część na nogi jest sztywniejsza. Minus jest taki, że ciężko się wymotać w nocy jak muszę szybko do wc -
nick nieaktualnyA ja tam się zanosilam z kupnem że nie kupiłam poduszki i mimo sporego brzucha daje rade spać bez niej i mnie to nie męczy. Raczej kupie tylko Rogala do karmienia o ile za miesiąc nie będę potrzebowała :p ale póki nie czuje tej potrzeby to nie kupuje, stacjonarnie w sklepie u mnie są
ja polowałam na poduszkę C
-
olenka173065 wrote:Buu ja już po i nie jestem zadowolona:( szyjka się skróciła i mam leżeć i dużo odpoczywać.W dodatku wyszło mi za wysokie tsh dostałam skierowanie do kolejnego lekarza i leki;/ kurde nigdy nie mialam problemow z tarczycą.
Oleńka wszystko będzie dobrze. Często się zdarza, że w ciąży pojawiają się kłopoty z tarczycą ale po lekach wszystko się unormuje. A szyjka dużo Ci się skróciła? -
olenka - tez mam problemy z szyjka, jakos damy radę
musimy
na tarczyce tez sie leczę - dostaniesz tabletki i szybko spadnie.
Nastała wielka godzina - wychodze w końcu z domu sie przejść puki ciepłoLexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Olenka nie martw się wszystko na pewno będzie dobrze. Troszkę poleżysz i sie poprawi
Już niedużo zostało. Ja tez nie jadę w tym roku na groby bo mega duzo ludzi, na dworze nie wystoje , zreszta jak zwykle będzie mi zimno na cmentarzu. Za duzy wysiłek jak dla mnie. Podziwiam dziewczyny które bez problemu moga wysiedzieć w kościele godzinę na mszy bo mi z tym tez cięzko
Aaa ja póki co kupię tylko poduszke do karmienia. jak na razie jeszcze daje rade sie ułozyc bez poduszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:41
Kubuś
-
http://zapodaj.net/bcdf4ad9776c3.jpg.html powiem tak ledwo dałam radę a to dwie pralki dopiero z jasnymi rzeczami jeszcze czeka mnie jedna i jedna pralka ciemna. Plus kombinezony ale od wczoraj nie doschly. Sama się nad piducha zastanawiam ale zaraz mam urodziny to może dostanę. Idę się położyć bo nas wyczerpalo to prasowanko.
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6128486/277414/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6128486/152170/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6128486/835041/image.jpg
U nas po wizycie ok:) Mała waży 1100g,spooooro jak to gin powiedzial (Tata duzy to i dziecko duze) Moj Men jak powiedzial ze on wazyl 4800g po utodzeniu to gin powiedzial "Nie daj Boze,zeby tyle ważyla). Szyjka ok,zero infekcji,serdusio bije pięknościowo:)Bruśka, lula.91, madzia.rka, Mila920, Lexi150, Tusiaa, olenka173065, vayn, gorgeous, natalica06, Kri, szara myszka, Biedroneczka29, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
olenka173065 wrote:Buu ja już po i nie jestem zadowolona:( szyjka się skróciła i mam leżeć i dużo odpoczywać.W dodatku wyszło mi za wysokie tsh dostałam skierowanie do kolejnego lekarza i leki;/ kurde nigdy nie mialam problemow z tarczycą.
Tulipanna kawał babeczki
Byłam od rana na zakupach a teraz padam, jak staruszka
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady z ta poduszka, jeszcze przemyśle czy jest konieczna
niby daje radę spać na moim ukochanym i on teraz robi za taka poduszkę, ale trochę zaczynam odczuwać plecy, a ona podobno bardzo odciąża i daje ulge, jeszcze nie kupuje, przemyśle bo trochę mamy wydatków przez ten głupi remont i każdy grosz licze ostatnio
Olenka odpoczniesz i wszystko się unormujemożesz wykorzystać ten czas na np. przewalanie internetu za poszukiwaniem idealnych elementów wyprawki
możesz też bezkarnie po wykorzystywać swojego męża/faceta, a także nadrobić zaległości w swoich ulubionych serialach
. a szyjka na następnej wizycie będzie na pewno ok
-
Doti87 wrote:Tulipana to który tydzień u ciebie? Jejkus mój synek tylko ważył 600g w piątek to jest malutki do twojej córci..
Ale najważniejsze że wszystko ok, a jak urośnie tak dużo to najwyżej zaczniesz od razu ciuszki 62:-)
Doti między Waszymi bobasami dwa tygodnie różnicy. Także mały jeszcze dogoni. Nasz mały miał 604 g w 23 tygodniu. Dzieciaczki teraz najwięcej przybierają. Mi ostatnio tak apetyt dopisuje że normalnie boję się o wagę za tydzień. Od niedzieli codziennie wpierdzielalam sałatkę warzywna bo normalnie tak mnie ciągnie. A teraz jeszcze śledzie za mną chodzą. Ma któraś może jakaś sprawdzona sałatkę że śledzie ziemniakami i buraczkami bo pamiętam że kiedyś jadłam i poprostu niebo w gębie.natalica06, tulipanna lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus