Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:A pozostałe dziewczyny, w którym tygodniu miałyście to badanie?
-
nick nieaktualny
-
Meldujemy się po badaniach i wynikach i wszystko super. Ale zostaniemy do jutra. Nic mi więcej nie poradzą na to stawianie. Ja mam je codziennie tak nawet do 15-20 razy na dobę i to bez względu czy coś robię czy cały dzień leżę. Łatwo to odróżnić od ruchów bo przy ruchach nie robi się twardy jak skała. No ale wczorajsze ponad 30 trochę mnie przerazilo. A dzis juz 8 naliczylam. Ogólnie chyba taka moja natura i już. Mały kopie jak szalony
Tulipanna dziękuję za takie pyszności :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:56
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Dziewczyny,
zdejmijcie mnie juz z 1 strony, jesli mozecie,
bo ja nie jestem od miesiaca juz w ciązy,
rowno miesiac temu o 17:10 urodzilam Ksawierka.
już do niej napisałam wiadomość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:32
-
nick nieaktualny
-
ja cukier idę robić w następnym tygodniu będzie to 25tc i kilka dni.
mam pytanie nigdy nie miałam infekcji intymnej,a teraz w biocenozie pochwy wyszło mi Leukocyty pojedyncze w preparacie i Ziarenkowce G+ pojedyncze, reszta ok. Wizytę mam dopiero 9/11 i nie wiem czy iść wcześniej i coś kupować na to? jak myślicie?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi super,e wszystko ok i ze jutro wychodzicie do domku
dzieki za relacje co do poscieli wlasnie odpalam allegro i bede zamawiac
a co do tej krzywej cukrowej czy jak to tam zwal to mi moja gin napisal tak jakbym miala tylko glukoze z krwi zrobic,tak rodzinny to powiedzial ktory wypisuje skierowanie ze nie ma napisane :krzywa cukrowa" to wychodzi na to ze pojde na krew i na podstawie wyniku z krwi na glukoze porowna z pierwszym wyniekiem i wtedy jakby cos nie tak to ide na ta krzywa. -
Ja tak teraz patrze na te ochraniacze na lozeczka,ze to moje lozeczko ma inny krztalt i raczej te ochraniacze nie przypasuja,chyba narazie sie wstrzymam z ochraniaczem i jak cos to kupie podusie i poukladam
w sumie ja mam materac 125x60 a ta posciel jest na lozeczko 120x60 to chyba pasowac bedzie co?? najwazniejsze aby przescieradlo bylo na 60x125 a kolderka moze byc przeciez mniejsza o te 5 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:51