Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Ja tak teraz patrze na te ochraniacze na lozeczka,ze to moje lozeczko ma inny krztalt i raczej te ochraniacze nie przypasuja,chyba narazie sie wstrzymam z ochraniaczem i jak cos to kupie podusie i poukladam
w sumie ja mam materac 125x60 a ta posciel jest na lozeczko 120x60 to chyba pasowac bedzie co?? najwazniejsze aby przescieradlo bylo na 60x125 a kolderka moze byc przeciez mniejsza o te 5 cm -
Bruśka wrote:Muszę się wybrać po jakąś kurtkę. Masakra dziewczyny. Jeszcze się dopinam w płaszcz 36 ale na jakieś dwa tyg góra 3 starczy. Powrzucajcie co tam macie. Inspiracje jakieś.
Tulipanna lubi drażnić ciężarne.w sam raz będzei do końca ciąży
-
tulipanna wrote:Sama, sama
A wrzucilabys albo przeslala mi jakies proste przepisy? Cos co uznasz za proste bo ja się nie znam na ciastkach niestety
Nie mam tez piekarnika, masz jakies przepisy bez pieczenia?mam multicookera i tam pare ciast robiłam ale tam mam głupio bo nie mogę ustawić temperatury tylko czas pieczenia
-
szara myszka wrote:Dzis mam spokojny dzień, odpoczywam i faktycznie macica stawia się mniej.
Ale za to znowu mnie zaczelo teraz kluc w tej pochwie -
szara myszka wrote:A wrzucilabys albo przeslala mi jakies proste przepisy? Cos co uznasz za proste bo ja się nie znam na ciastkach niestety
Nie mam tez piekarnika, masz jakies przepisy bez pieczenia?mam multicookera i tam pare ciast robiłam ale tam mam głupio bo nie mogę ustawić temperatury tylko czas pieczenia
http://www.mojewypieki.com/przepis/waniliowe-babeczki-z-lukrem-krolewskim
Ja inspirację czerpię wyłącznie z tej strony:) zaaawsze wychodzą, zawsze!!!
Ciastka kleiłam na gotowy lukier Dr Oetkera (taki w saszetkach) i dziś kupiłam masę cukrową Dr Oetkera i reszta ozdób z masy cukrowej połaczonej z barwnikami tej samej firmyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:04
szara myszka lubi tę wiadomość
-
byłam dziś na wizycie i trochę pobolewał mnie ostatnio brzuch, dr zrobiła USG, dokładnie spr szyjkę i wsio ok. Moja Blaneczka nadal jest Balneczką, nic jej nie wyrosło i ma się świetnie. Podobno bóle w dole podbrzusza mogą być też od zbierających się gazów, które mają cięższą i ciaśniejszą drogę. Akurat trafiłam w sam moment bólu brzucha, więc się uspokoiłam, że to nic związanego z dzieckiem. Myślałam, że to ta stawiająca się macica, o której ty pisałyście.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Natali, najważniejsze że wszsytko ok
Mnie to ewidentnie twardnieje macica, bo doskonale wyczuwam ten nowy twór (tzn powiększony) w moim brzuchu. No i wyraźnie ma to objawy skurczu mięśnia, bo to w końcu mięśień....I ten skurcz trwa jakieś 5-6-7 sekund
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:15
-
to ja czegoś takiego nie mam w takim razie. Tak się naczytałam, że wszyscy mają to się doszukuję u siebie
jaaa ale bym już chciała wyściskać moją małą królewnę, jak ją dziś zobaczyłam to aż mi później smutno się zrobiło, że jeszcze muszę na nią tyle czekać
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
natalica06 wrote:to ja czegoś takiego nie mam w takim razie. Tak się naczytałam, że wszyscy mają to się doszukuję u siebie
jaaa ale bym już chciała wyściskać moją małą królewnę, jak ją dziś zobaczyłam to aż mi później smutno się zrobiło, że jeszcze muszę na nią tyle czekać
I smutna nie bądz, bo jeszcze Twoja Dzieciolina weźmie to do siebie i zechce już wyjść a do lutego ma siedzieć w brzuchu
Zatem nie prowokuj:P
natalica06 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś tez odpukać jakies 2-3 razy a jak na mnie to bardzo mało! Chyba jednak nic nie robienie pomaga
nie lezalam ale wlasciwie caly dzień przed tv albo kompem i zadnego sprzątania -
tulipanna wrote:To się nie doszukuj:P NIe masz, to masz spokój
I smutna nie bądz, bo jeszcze Twoja Dzieciolina weźmie to do siebie i zechce już wyjść a do lutego ma siedzieć w brzuchu
Zatem nie prowokuj:P
bycie mamą to musi być najpiękniejsza rzecz na świecie !!