Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja akurat mam o tyle dobrze, że wczoraj odebrałam swoją kurtkę zimową - uszyła mi ją chrzestna męża. Na razie powinna być dobre na pewien czas, a kiedy brzuszek przestanie mi się mieścić, to ciocia doszyje taki panel na dwa zamki, żebym zmieściła Jasia
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny gdzie kupowalyscie pieluszki tetrowe i flanelowe dobrej jakosci??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:10
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie kupowałam, ale tez slyszalam ze te LUX ze smyka sa bardzo dobre, ostatnio na smyk.com widziałam je za 39zl - może teraz podrozaly, chyba ze stacjonarnie kupilas tulipanna?
ja będę chyba kupować te ze smyka przynajmniej jedna taka paczke za te 39-49zl a reszte gdzies dokupię
ile w ogole tego na początek trzeba?
tak z 20 takich tetrowych by pasowalo co nie? bo a tu do ulewania, tu rozlozyc na cos, tu cos tam i będą szly szybko -
szara myszka wrote:Ja jeszcze nie kupowałam, ale tez slyszalam ze te LUX ze smyka sa bardzo dobre, ostatnio na smyk.com widziałam je za 39zl - może teraz podrozaly, chyba ze stacjonarnie kupilas tulipanna?
ja będę chyba kupować te ze smyka przynajmniej jedna taka paczke za te 39-49zl a reszte gdzies dokupię
ile w ogole tego na początek trzeba?
tak z 20 takich tetrowych by pasowalo co nie? bo a tu do ulewania, tu rozlozyc na cos, tu cos tam i będą szly szybko
I tak kupiłam stacjonarnie. Ale patrzcie czy są LUX, bo są tańsze też w smyku bez tego napisu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:07
-
nick nieaktualnyTez kupiłam te pieluchy lux- akurat trafiłam na promocję. Niestety tych kolorowych co ja chcę nie ma
A co do kurtki to znalazłam fajna puchówkę w zarzę za 399zl. Cenowo i jakościowo jest ok. Krój ma taki, że dobrze bedzie tez wyglądać po ciąży.
Edit: http://m.zara.com/pl/pl/kobieta/p%C5%82aszcze/kurtki-puchowe/kurtka-puchowa-c499002p2877124.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:19
-
Ale się dzisiaj w nocy srachu najdałam.O 3 obudziły mnie takie kurczowe bóle brzucha nie wiedziałam co ja mam robić czy brać nospe czy odrazu jechac do szpitala.Załatwiłam się i mi kurde przeszło.Potem to już sie chyba trzęsłam ze strachu.Do 5 oka nie zmrużyłam.Eh któraś tak miała?olenka173065
-
nick nieaktualny
-
olenka - a nic Ci lekarz nie przepisał po ostatniej wizycie? Mi jak skróciła sie szyjka odrazu dał spasmoline 2x1 i magnez 2x1, ale teraz biorę 3 tabletki, bo zaczął mi twardniec brzuch. Jak nie bierzesz magnezu to polecam magne B6 to lek, a nie suplement no i u mnie sie sprawdził. Jak bedzue duzo skurczy pod rząd to na IP szybciutko jedz