X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłość i sraczka przychodzi znienacka! :P

Gin sprawdza na usg poziom wód. Jesli szyjka jest zamknięta to nie ma możliwości, żeby wody ciekły. Nie martw się myszka.

madzia.rka, Tusiaa, tulipanna lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:

Gin sprawdza na usg poziom wód. Jesli szyjka jest zamknięta to nie ma możliwości, żeby wody ciekły. Nie martw się myszka.

Hehehe to fakt z tą sraczka :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia.rka to cola i czekolada. I po sprawie.

madzia.rka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym baldachimem to fajnie to wygląda ale mi znajome też odradzaly że klebowisko kurzu. Ja nie kupuje. Wczoraj z mezulkiem robiliśmy przymiarki do remontu pokoiku małego. Kurcze dziewczyny zostało trochę ponad trzy miesiące i będziemy niewyspane, zmęczone, ale zakochane w tych naszych małych skarbach.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Z tym baldachimem to fajnie to wygląda ale mi znajome też odradzaly że klebowisko kurzu. Ja nie kupuje. Wczoraj z mezulkiem robiliśmy przymiarki do remontu pokoiku małego. Kurcze dziewczyny zostało trochę ponad trzy miesiące i będziemy niewyspane, zmęczone, ale zakochane w tych naszych małych skarbach.
    Co racja to racja. :) Cały czas się z Mężem zastanawiamy jak będzie wyglądał nasz Synuś, co będzie lubił, kim będzie w przyszłości... Oj niech już luty nadejdzie :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Koleżanka wczoraj do mnie dzwoniła, urodziła pod koniec września i jej synek budzi się tylko raz w nocy, a tak to tylko śpi i je, więc może niewsypanie nas ominie :) Generalnie jej dziecko jest bardzo spokojne i grzeczne, myślę, że nam też się takie trafią :)

201602111680.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że niektóre to już w połowie stycznia się zaczną rozpakowywać :)

Oczywiście, że nasze dzieci będą najgrzeczniejsze ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Madzia.rka to cola i czekolada. I po sprawie.

Colaaaaaaaaa mrrrrr dobry pomysl.

Tusiaa lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LASKI!! Wchodzic na smyka jest wyprzedaż ubrań ciązowych do jutra do 12 . Ciekawe tylko czy mi znow numeru nie wywwiną i nie anuluja zamówienia ale ceny fajne bluzki po 23 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:10

marissith, lula.91 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę miała baldachim, ale nie taki żeby przykrywać całe łóżeczko, tylko jeden bok odrobinę (zatem powietrza zabierać nie będzie) - łóżeczko będzie stało przy oknie, więc będzie chronić przed światłem. Co do baldachimu jako siedliska kurzu - kurz, który nie osiądzie na baldachimie, osiądzie na dziecku, łóżeczku i pościeli, więc już wolę uprać baldachim. Zresztą pranie i tak pewnie będzie często, bo to się uleje, to się kupką zabrudzi... więc żaden problem jak dla mnie. :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:

A to mi zawsze mowi ze wszystko dobrze pozamykane, wiec raczej u mnie to nie to. Chyba raczej mam po prostu wilgotno w srodku niż na zewnątrz, bo sama wkladka choć często zmieniam nie jest mokra, tylko takie wrazenie

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    A to mi zawsze mowi ze wszystko dobrze pozamykane, wiec raczej u mnie to nie to. Chyba raczej mam po prostu wilgotno w srodku niż na zewnątrz, bo sama wkladka choć często zmieniam nie jest mokra, tylko takie wrazenie

To tym bardziej to normalne. Nie ma się co stresować póki nie swędzi albo nie piecze. Właśnie zdzarlam czekoladę coli brak bo mi tesciu wypił wrrrr. Dziś od rana mam wrażenie że jest sobota. Chciałbym żeby był czwartek za tydzień i żeby mój Pan doktorek powiedział że z szyjka i maluszkiem i cała reszta jest okej. Zawsze jak zostaje tydzień do wizyty to się niepotrzebnie stresuje.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziewczyn z Krakowa poznania trojmiadta są watsztaty swiadomyporod.pl może Wam się przyda u mnie nie organizują.

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie te baldachimy nigdy nie podobaly,ale jak dzis zobaczylam to mowie nawet fajnie to wyglada,ale jednak bedzie bez :)

Dziewczyny a czy ktoras z Was moze polecic dobra kolderke i podusie :)

No i jednak zamowilam ten zestaw poscieli z ochraniaczem i rozek tam gdzie Ty LEXI :)

Dzis wspominalyscie o apetycie ja dzis w restauracji zjadlam cala pizze a na deser:
    http://static.pokazywarka.pl/i/6132207/375921/image.jpg

Lexi150, szara myszka, tysiaa93, madzia.rka, tulipanna lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pycccchhhhaaaa Biedroneczka :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysznie wygląda <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko wygląda pysznie, ale mnie jakoś czekoladowe rzeczy nie powalają. Jedyne co jest czekoladowe i faktycznie jak dla mnie pyyyychotka to ciastka Cookie ze Statoila :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest moj ulubiony deser Wloski <3 w srodku jest przepyszny krem-masa mniammmm :) niebo w gebie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Dla dziewczyn z Krakowa poznania trojmiadta są watsztaty swiadomyporod.pl może Wam się przyda u mnie nie organizują.

dzięki Brusia za info! Nie ma tam za wiele danych jak to będzie wygladac, ale może się przejde ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    dzięki Brusia za info! Nie ma tam za wiele danych jak to będzie wygladac, ale może się przejde ;)

Może być ciekawie i dużo o samym porodzie bo na tych dotychczasowych to w sumie nic nie mówili. Napiszesz streszczenie ;-)

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ