Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym baldachimem to fajnie to wygląda ale mi znajome też odradzaly że klebowisko kurzu. Ja nie kupuje. Wczoraj z mezulkiem robiliśmy przymiarki do remontu pokoiku małego. Kurcze dziewczyny zostało trochę ponad trzy miesiące i będziemy niewyspane, zmęczone, ale zakochane w tych naszych małych skarbach.
Nasz kochany Olus -
madzia.rka wrote:Z tym baldachimem to fajnie to wygląda ale mi znajome też odradzaly że klebowisko kurzu. Ja nie kupuje. Wczoraj z mezulkiem robiliśmy przymiarki do remontu pokoiku małego. Kurcze dziewczyny zostało trochę ponad trzy miesiące i będziemy niewyspane, zmęczone, ale zakochane w tych naszych małych skarbach.
Cały czas się z Mężem zastanawiamy jak będzie wyglądał nasz Synuś, co będzie lubił, kim będzie w przyszłości... Oj niech już luty nadejdzie
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
madzia.rka wrote:Z tym baldachimem to fajnie to wygląda ale mi znajome też odradzaly że klebowisko kurzu. Ja nie kupuje. Wczoraj z mezulkiem robiliśmy przymiarki do remontu pokoiku małego. Kurcze dziewczyny zostało trochę ponad trzy miesiące i będziemy niewyspane, zmęczone, ale zakochane w tych naszych małych skarbach.
Generalnie jej dziecko jest bardzo spokojne i grzeczne, myślę, że nam też się takie trafią
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
LASKI!! Wchodzic na smyka jest wyprzedaż ubrań ciązowych do jutra do 12 . Ciekawe tylko czy mi znow numeru nie wywwiną i nie anuluja zamówienia ale ceny fajne bluzki po 23 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:10
marissith, lula.91 lubią tę wiadomość
-
A ja będę miała baldachim, ale nie taki żeby przykrywać całe łóżeczko, tylko jeden bok odrobinę (zatem powietrza zabierać nie będzie) - łóżeczko będzie stało przy oknie, więc będzie chronić przed światłem. Co do baldachimu jako siedliska kurzu - kurz, który nie osiądzie na baldachimie, osiądzie na dziecku, łóżeczku i pościeli, więc już wolę uprać baldachim. Zresztą pranie i tak pewnie będzie często, bo to się uleje, to się kupką zabrudzi... więc żaden problem jak dla mnie.
-
tysiaa93 wrote:Miłość i sraczka przychodzi znienacka!
Gin sprawdza na usg poziom wód. Jesli szyjka jest zamknięta to nie ma możliwości, żeby wody ciekły. Nie martw się myszka.
A to mi zawsze mowi ze wszystko dobrze pozamykane, wiec raczej u mnie to nie to. Chyba raczej mam po prostu wilgotno w srodku niż na zewnątrz, bo sama wkladka choć często zmieniam nie jest mokra, tylko takie wrazeniemadzia.rka lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:A to mi zawsze mowi ze wszystko dobrze pozamykane, wiec raczej u mnie to nie to. Chyba raczej mam po prostu wilgotno w srodku niż na zewnątrz, bo sama wkladka choć często zmieniam nie jest mokra, tylko takie wrazenie
To tym bardziej to normalne. Nie ma się co stresować póki nie swędzi albo nie piecze. Właśnie zdzarlam czekoladę coli brak bo mi tesciu wypił wrrrr. Dziś od rana mam wrażenie że jest sobota. Chciałbym żeby był czwartek za tydzień i żeby mój Pan doktorek powiedział że z szyjka i maluszkiem i cała reszta jest okej. Zawsze jak zostaje tydzień do wizyty to się niepotrzebnie stresuje.
Nasz kochany Olus -
Mnie sie te baldachimy nigdy nie podobaly,ale jak dzis zobaczylam to mowie nawet fajnie to wyglada,ale jednak bedzie bez
Dziewczyny a czy ktoras z Was moze polecic dobra kolderke i podusie
No i jednak zamowilam ten zestaw poscieli z ochraniaczem i rozek tam gdzie Ty LEXI
Dzis wspominalyscie o apetycie ja dzis w restauracji zjadlam cala pizze a na deser:
http://static.pokazywarka.pl/i/6132207/375921/image.jpg
Lexi150, szara myszka, tysiaa93, madzia.rka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Dla dziewczyn z Krakowa poznania trojmiadta są watsztaty swiadomyporod.pl może Wam się przyda u mnie nie organizują.
dzięki Brusia za info! Nie ma tam za wiele danych jak to będzie wygladac, ale może się przejde -
szara myszka wrote:dzięki Brusia za info! Nie ma tam za wiele danych jak to będzie wygladac, ale może się przejde
Może być ciekawie i dużo o samym porodzie bo na tych dotychczasowych to w sumie nic nie mówili. Napiszesz streszczenieszara myszka lubi tę wiadomość