Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja potrafie zjesc cala pizze i dojade do domu z pizzeri i burczy mi w brzuchu jakbym sie glodzila
Lexi super,ze juz w domku jestescienie zamowilam jak narazie poscieli bo nie mam gwarancji ze bedzie mi pasowac do mojego lozeczka
Dzis zamowila pieluszki tetrowe,flanelowe,flanelowe z ceratka,przykryciapo kapieli itp
Dziewczyny a czy wy bedziecie miec baldachim do lozeczka bo ja dzis znalazlam swoje lozeczko z baldachimem i prezentuje sie tak:
moje jest cale biale i zamiast ksiezyca ma gwiazde z cyrkoniami
http://static.pokazywarka.pl/i/6131713/596221/image.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:23
Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mnie też prawie cały czas piecze ale moja mówiła, że nic nie widzi w środku, zrobiła też test ph a jak nie przechodziło to zrobiła wymaz z pochwy no i wyszło że wszystko ok więc dała mi tylko receptę na te globulki z kwasem borowym łagodzące podrażnienia.
Biedroneczka pięknie to wygląda. Ja na razie daruję sobie baldachim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:24
-
no to wlasnie tak powinno być, ze powinni sprawdzać ;/
raz sobie zrobiłam taki domowy test jak mi się wydawalo ze mam infekcje, ale albo zle zrobiłam albo nie miałam bo kolor się nie zmienil a to tam oznaczalo ze phh prawidłowe -
Lexi witaj w klubie, mnie tez ciagle cos piecze juz używałam tylu globulek i maści, a jak przejdzie na tydzien to zaraz wraca
posiew tez ok, pH nie bada (ja w sumie kiedyś przed ciąża miałam infekcje, a pH było ok, wiec w to nie wierze). No i dalej nie jest do końca ok, tylko sie pochlastać
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez wkur*** ta infekcja. Dostałam ostatnio te globulki pimafucin i jakaś maść i kurde może przez tydzień nie miałam infekcji a wczoraj patrze i znowu jest ;/ no ręce opadają
Baldachimu tez nie będe mieć
W ciagu dnia tez brzuch mi twardnieje i w nocy tak samo . No ale jest to do przezycia
A co do jedzenia to ja mam to samo że jem co chwile. Nie minie godzina od posiłku a ja cos jemnoo i rano sie budze z meeega głodem aż w brzuchu burczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:57
Kubuś
-
A wlasnie jak ewentualnie rozroznic czy to nie wody? mam nadzieje ze nie, bo Jezus Maria ale by było!
w poniedziałek do gina, mysle ze jak to wody to się tam jakos zorientuje!