Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila920 wrote:Kasiawzk a jak wychodziło na wcześniejszych USG? Bo ja np mam w karcie ciąży wpisana datę porodu z USG a nie OM, bo mialam późno owulację i termin różni się aż 10-cioma dniami, więc podobnie jak u Ciebie
tylko, że ja od początku mówiłam o swoich długich cyklach i od początku była widoczna ta różnica. A na połowkowych to zależy co lekarz mierzył, bo pomiary były zazwyczaj plus minus parę dni do przodu albo do tyłu i mówił, że to jak najbardziej prawidłowo, bo to są jakieś tam statystyki tylko, więc się nie martw, bo jakby było coś nie tak to na pewno by Ci o tym powiedział
A ja mam dzisiaj studniowke!dawajcie szampana..a nie..chyba raczej picolo
[/QUOTE
"A u mnie było tak, że z om miałam termin na 22 lutego, potem na usg w 13 tygodniu wyszło ze termin wypada na 24 lutego, a w 21 tc usg już pokazało ze 6 marca... cykle miałam srednio co 32 dni.."Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:00
Kasia -
Joanna_88 wrote:Tulipanna! Co za cudo! Jak Ty to robisz? Rodzina by mnie chyba ozlocila za takie cacko!
żadna filozofia
Spód pieczesz 10 min, potem jabłka rzucasz a potem już z górą jeszcze godzinę.
Kratkę porobiłam bo ciasto za mało zmarzło.
-
nick nieaktualnyTulipana to narobiłaś
Przeglądam forum, a małż akurat luknął mi w lapka i padło pytanie "jutro kupie jabłuszka, zrobisz szarlotkę?"
Ja to też z tych co uwielbiają piec/gotować. Minimum 2 blachy ciasta w tygodniu. Szarlotki nie robię często bo nawet nie zdąży porządnie wystygnąć a zostają tylko okruszki -
Kasiawzk a cały czas chodzilas to jednego gina? Bo wiesz wystarczy ze lekarz zaznaczy parę milimetrów niżej lub wyżej i już jest inna data
a poza tym tak jak tutaj teraz widać po dziewczynach, które miały niedawno usg ze waga dzieciaczkow sie różni, czasem nawet mocno a każde mieści się w normie, wiec spokojnie czekaj do następnego usg i nie martw się, bo nasze dzieciaczki tego nie lubią
kasiawzk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny