Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous wrote:tulipanna - trzeba było pisać wcześniej, to przesłałabym Ci moje zapędy do sikania - starczyłoby ich na nas obie spokojnie
-
Na ja m 1,7 i muszę dawkę letroxu na 100 dać. Jeśli nie masz kłopotów z tarczyca do tej pory to może zrób sobie atpo i anty tg. Czy przypafkiem hashimoto Ci nie wrszlo bo vzrsto w ciąży dopiero się pojawia jeśli tak nagle zaczęłaś puchnac. Ja przec ciąża nie byłam świadoma że choruje wyszło to na usg piersi. Jak mnie zdiagnozowali i zaczęłam brać leki schudłam ponad 9 kg. Teraz już wiem kiedy się rzut zbliża bo wyglądam jak księżyc w pełni.
-
nick nieaktualny
-
Bruśka wrote:Na ja m 1,7 i muszę dawkę letroxu na 100 dać. Jeśli nie masz kłopotów z tarczyca do tej pory to może zrób sobie atpo i anty tg. Czy przypafkiem hashimoto Ci nie wrszlo bo vzrsto w ciąży dopiero się pojawia jeśli tak nagle zaczęłaś puchnac. Ja przec ciąża nie byłam świadoma że choruje wyszło to na usg piersi. Jak mnie zdiagnozowali i zaczęłam brać leki schudłam ponad 9 kg. Teraz już wiem kiedy się rzut zbliża bo wyglądam jak księżyc w pełni.
-
mnie też to męczy, że się budzę ok. 3 i koniec, milion myśli w głowie a o spaniu nie ma mowy. Siedzę i gram na tablecie w jakieś durne gierki. Jednak dziś spałam jak zabita, nawet do wc się nie obudziłam.
Jeśli chodzi o tsh to ja mam przez całą ciążę równiutko 1,65 i nie drgnie ani w jedną ani w drugą stronę. Głodomorrrra za to u mnie nie do opanowania. Mam wrażenie, że jakby trociny pod ręką leżały też bym nie pogardziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 14:57
-
Zamówiłam też dzisiaj sporą część rzeczy higienicznych, wyszło tego ponad 400 zł (w tym termometr bezdotykowy microlife i laktator ręczny póki co, bo szkoda wydawać pieniędzy na elektryczny skoro nie wiem jak to wyjdzie z tym karmieniem).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja laktator i podgrzewacz do butelek dostałam od koleżanki. Jakiejś mało znanej firmy ale jak mówiła spełnił swoje zadanie. Dlatego na razie nie zamierzam kupować.
EDIT: Własnie kurier przywiózł kocyk muślinowy Lulujo! Aaaaaa, jaki mięciusieńki... polecam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:34
-
Dziewczyny jestem po wizycie u endokrynolog. Z cukrem mam nic nie robić. Dalej ograniczać słodkie i owoce. A po ciąży powtórzyć krzywa. Ufffff. Pytałam czy mały będzie musiał jakieś dodatkowe badanie przejść przez tarczyce moja. Ale w naszym przypadku tylko normalne przesiewowe tsh. A mnie koleżanka nastraszyla co ma też jakaś chorobę tarczycy że trzeba jakieś badania że nikt tu tego nie robi trzeba z takim maluszkiem szukać laboratorium specjalistycznego. I mam już zaświadczenie do porodu więc wizyta dopiero po porodzie. Ja pierdziele dziewczyny jeszcze tylko trzy miesiące z haczykiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:39
Nasz kochany Olus -
Madzia.rka jeśli masz chora tarczyce to już w szpitalu mają obowiązek zrobić Ci tsh ft3 i ft4 dla dziecka ale te wyniki są nie miarodajne bo dziecko jeszcze powtarza wyniki mamy
Takie skierowanie ma dać Ci pediatra i łaski nie robi najlepiej zrobić te badania od 2 miesiąca życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:54