Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a ja znowu z problemem;/
od wczoraj czuje kłucie w pochwie.Zastanawiałam się że to może infekcja ale już sama nie wiem bo wyczytałam że to może być objaw skracającej się szyjki;/ dużo leże nie przemęczam się a wizyte mam dopiero za 3 tygolenka173065 -
olenka173065 wrote:Hej dziewczyny a ja znowu z problemem;/
od wczoraj czuje kłucie w pochwie.Zastanawiałam się że to może infekcja ale już sama nie wiem bo wyczytałam że to może być objaw skracającej się szyjki;/ dużo leże nie przemęczam się a wizyte mam dopiero za 3 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:29
-
nick nieaktualnyolenka173065 wrote:Hej dziewczyny a ja znowu z problemem;/
od wczoraj czuje kłucie w pochwie.Zastanawiałam się że to może infekcja ale już sama nie wiem bo wyczytałam że to może być objaw skracającej się szyjki;/ dużo leże nie przemęczam się a wizyte mam dopiero za 3 tygu mnie to raczej nic strasznego, młoda wali głową po pęcherzu to i na szyjkę naciska. Leżę sobie grzecznie i tyle. Jak boli Cię bardzo, masz plamienia albo dziwną wydzielinę to jedź na IP.
-
nick nieaktualnyJuż wiem jak się brzuch napina. Jak zrobię dłuższy spacer to faktycznie brzuch robi się twardy. Ale zdarzyło mi się to do tej pory 3 razy. Pytałam lekarza, mówił, że moja macica ma jeszcze czas na ćwiczenia do porodu i takie częstsze spięcia mogę mieć dopiero po 30 tc. A wam się brzuch spina już bez powodu?
-
marissith wrote:Już wiem jak się brzuch napina. Jak zrobię dłuższy spacer to faktycznie brzuch robi się twardy. Ale zdarzyło mi się to do tej pory 3 razy. Pytałam lekarza, mówił, że moja macica ma jeszcze czas na ćwiczenia do porodu i takie częstsze spięcia mogę mieć dopiero po 30 tc. A wam się brzuch spina już bez powodu?
-
marissith wrote:Już wiem jak się brzuch napina. Jak zrobię dłuższy spacer to faktycznie brzuch robi się twardy. Ale zdarzyło mi się to do tej pory 3 razy. Pytałam lekarza, mówił, że moja macica ma jeszcze czas na ćwiczenia do porodu i takie częstsze spięcia mogę mieć dopiero po 30 tc. A wam się brzuch spina już bez powodu?
-
U mnie spinania to tez norma, ale wg gina "taka moja uroda" i mam odpoczywać. Szyjka wysoko i zamknieta także powiedział ze przedwczesny porod jak na razie mi w ogole nie grozi bo wszystko tam wygląda dobrze.
Co do klucia to mi dużo dokuczaly ostatnio, powiedziałam ginowi i on mowi ze to z infekcji, która okazało się ze mam. Dostalam leki.
Jeżeli masz możliwość to lepiej się skontaktuj ze swoim lekarzem albo z jakims innym, dla swietego spokoju
Ale mysle ze to albo dzidzia naciska, albo się rozciąga, albo infekcja (jeżeli wcześniej z szyjka Ci się nic nie dzialo)
My wczoraj byliśmy na pierwszej szkole rodzeniafajnie było, mysle ze będzie to porządnie zrobione i mojemu mezowi tez się podobalo
-
Wizytę mam na 18 30 i nie chce mi się wyjść z łóżka. Ciekawe czy mały się ładnie ułoży. W piątek idę na warsztaty z Pawłem zawitkowskim zobaczymy co tam będzie ciekawego. A w sobotę też jakiś event jest z pokazem nowego Bonda w kinie więc chyba nudzić się nie będę. Mały się oststnio mnie rusza zobaczymy dziś czemu. Mam taką ochotę na slidkie a ta zgaga mnie wykonczy było tak dobrze i znów wróciła.
-
Bruśka wrote:Dziewczyny któraś z Was planuje rodzic w św Zofii i na fb dziewczyny piszą o jakiś warsztatach próba porodu może się przyda
Chyba w tą sobotę więc może warto się coś dowiedzieć. -
Bruśka wrote:Wizytę mam na 18 30 i nie chce mi się wyjść z łóżka. Ciekawe czy mały się ładnie ułoży. W piątek idę na warsztaty z Pawłem zawitkowskim zobaczymy co tam będzie ciekawego. A w sobotę też jakiś event jest z pokazem nowego Bonda w kinie więc chyba nudzić się nie będę. Mały się oststnio mnie rusza zobaczymy dziś czemu. Mam taką ochotę na slidkie a ta zgaga mnie wykonczy było tak dobrze i znów wróciła.
Ja czekam dziś na ten kocyk muślinowy z mammisimaKurier ma przywieżć
Zrobiłam spaghetii, wspólnymi siłami posprzątaliśmy mieszkanie z Misiem. Jaka jestem potwornie niewyspana dziś...
Kupiłam pokrzywę w saszetkach żeby więcej sikać, bo coą zaczęłam puchnąć. I powiem Wam, że działa.
Brusia, a co do zgagi postaraj się nie jeść przed samym snem albo przed leżeniem w ogóle. I nie jeść kwaśnych rzeczy. Ja w sumie nie wiem co to zgaga...ale jeszcze wszsytko przede mną