Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam fazę na mandarynki! Już chyba kilogram zjadłam od wczoraj i dalej się nie mogę nimi najeść...
Zaczynam się stresować. Jutro mamy echo serduszka. Mam nadzieję, że już wszystko gra. -
Asia ja mam otulaczka plus jakiś kocyk i nic więcej nie potrzebuję. Warto kupić kombinezon-śpiworek bo ma wejścia na pasy do fotelika i nadaje się też do wózka. Np coś takiego:
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.html -
Joanna_88 wrote:A kupujecie jakiś specjalny śpiworek do wózka czy będziecie używać po prostu kombinezon z jakimś kocykiem?
ja planuję zakupić coś takiego lub podobnego
http://allegro.pl/uniwersalny-spiworek-spiwor-do-wozka-fotelikawelna-i5580582809.html
powinien starczyć na cały 2016. Mam mały kombinezonik z ciucholandu na 0-3ms, ale wydaje mi się troszeczkę za cienki dlatego kupie taki śpiworek, ale to po zakupie wózka, póki co przymierzam się do maxi cosi mura4.
Dziś robiłam krzywą cukrową bez cytryny jak dla mnie to najgorsze w tym badaniu jest to siedzenie 2h a smak jak mega słodka beza,czekam teraz na wyniki.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, może głupie pytanie, ale czy żeby,kupować na Allegro należy mieć specjalne konto założone i czy to jest płatne? Bo kiedyś tak słyszałam,a nigdy nic nie kupowałam na Allegro :p
-
Za moje konto na allegro nic nie płacę. Chyba dopiero jak coś wystawiasz, to trzeba zapłacić prowizję od sprzedanej rzeczy
Do wózka będę miała kombinezon i kocyk
Kri ale z ciebie sikacz, a raczej z WojtkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:35
Kri lubi tę wiadomość
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, może głupie pytanie, ale czy żeby,kupować na Allegro należy mieć specjalne konto założone i czy to jest płatne? Bo kiedyś tak słyszałam,a nigdy nic nie kupowałam na Allegro :p
-
Hey dziewczyny. Mały waży 759 g i z nim ok. Co prawda tetnica ma się lepiej ale najbliższe 3 tyg spędzic muszę na diecie cukrzycowej bo wyniki z krzywej są złe. Więc jutro muszę iść po skierowanie do diabetologa ale w sumie po co i tak w się eiem co wolno a co nie. No ale pójść nie zaszkodzi. Po 3 tug zobaczymy czy dalej brać acard. Dostałam żelazo i ciężkie nogi nie są od acardu tylko tak poprostu będzie. Ehhhhhhh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:05
Lexi150, marissith, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Hey dziewczyny. Mały waży 759 g i z nim ok. Co prawda tetnica ma się lepiej ale najbliższe 3 tyg spędzic muszę na diecie cukrzycowej bo wyniki z krzywej są złe. Więc jutro muszę iść po skierowanie do diabetologa ale w sumie po co i tak w się eiem co wolno a co nie. No ale pójść nie zaszkodzi. Po 3 tug zobaczymy czy dalej brać acard. Dostałam żelazo i ciężkie nogi nie są od acardu tylko tak poprostu będzie. Ehhhhhhh.
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:) Lexi ja nadal biorę clexane, Ty już odstawiłaś, dobrze pamiętam? Jak się czujesz po odstawieniu?
Mamy wózek!!! Zamówiony, odłożony, zabieramy do domu pod koniec grudnia