X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Tulipana a Twój facet to ksiądz, żeby 2 lata na ciumcianie czekać? :-D jasne, że już dawno by na lewizne poszedł, nawet ten najporzadniejszy, no chyba że inaczej byś się spisywała to może łaskawie by poczekał hehe :-D

Ale Ty jako nowa 'dziewica' też byś miała branie, więc luzik :-P
    Nieeee, mojemu to trudno tydzień wytrzymać :P Dlatego nie mam zamiaru naturalnie rodzić jesli moja Córka ośmieli się aż tak urosnąć :P bo tak bez sensu 2 lata bez seksu nie??? :P I jakby mi miał tyłek tak postrzelać...o nieeee...już wyobrażam sobie jak wyglądała matka mojego N. po urodzeniu chłopa 4800 :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do szkoły rodzenia na nfz to ja chodze do poloznej gdzie jestem zdeklarowana i ona prowadzi ta szkole z kolezanka i jest bardzo fajnie. Oprocz szkoły w ramach nfz sa jeszcze te zapisy ktg od ktoregos tam tygodnia i potem wizyty w domu z tego co zrozumiałam ;)

a szkole internetowa na bebi robiłam i bardzo polecam ;)

Nasz dzidziuś wazyl 800 w 24t6d to nie wiem czy to dużo, ale chyba tak bo gin powiedział ze spory jest i ze wymiarami jakby tydzień do przodu
    My z mezem bardzo wysocy ale ja się urodziłam w 8 miesiącu i miałam 2,5kg także luz a on 3,3kg także tez spoko a był donoszony - także może jednak nie będzie 4kg gigancika :D mam nadzieje bo tez się boje tego rozerwania a chciałabym naturalnie rodzic

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Babeczki tyle pieniędzy wydają na operację pochwy a tu wystarczy się przez dwa lata nie seksić i wszystko jest jak przed porodem, magia huehuehue :D

A potem anons jak już chłop pójdzie w bok :P "Wtórna dziewica przyjmie w swe nietknięte od 2 lat łono. Antykoncepcja gwarantowana"

vayn, Moniaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą....wiecie że krocze jest nacinane NOŻYCZKAMI???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    A potem anons jak już chłop pójdzie w bok :P "Wtórna dziewica przyjmie w swe nietknięte od 2 lat łono. Antykoncepcja gwarantowana"
    Ciekawe czy byłoby zainteresowanie :P Ale ja tego sprawdzać nie zamierzam :D

Nożyczkami? Ała ała ała :P

tulipanna lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bardzo chce uniknąć rodzenia w szpitalu w moim miescie wlasnie dlatego ze podobno nacinają rutynowo krocze ;/ nie znam się na tym za bardzo, ale kurde no wolalabym tego uniknąć - z drugiej strony moja kolezanka wlasnie pekla i to dopiero miała masakrę

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:10

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrzę, że chyba najmniejszy cukier miałam w porównaniu z Waszymi wynikami :P

Wizytuję w poniedziałek i nie mogę doczekać się, aby zobaczyć ile mój maluch waży :) na pewno sporo urósł od ostatniego usg, bo teraz jak matkę kopnie, to aż w pół zgiąć się można :P i oczywiście największe szaleństwa na noc i nad ranem, kiedy tatuś do pracy wstaje ;)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Co do seksiora, u nas od lipca cisza!

O matko kochana, nie wytrzymałabym w życiu! Za to my teraz zaczęliśmy szaleć, że aż w szoku jestem :P Śmieję się, że to mąż czas odpowiedni wybrał, jak ja ledwo przewracam się z boku na bok :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje libido też jakiś czas temu wróciło do normy. I nawet fajny ten seks w ciąży, wszystko lepiej ukrwione :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się witam po echo serduszka. Mieliśmy problem z badaniem bo Ignaś nie chciał współpracować i musiałam się przekręcać z boku na bok a po głowicy to mi się chyba siniaki zrobią tak mocno trzeba było ją wciskać. Ale na szczęście było warto. Serduszko zdrowe, niedomykalność się cofnęła. Przepływy super i w pępowinie i w żyłach. Wszystko na swoim miejscu. Prawidłowe napięcie mięśniowe, śliczne dłonie i paluszki. Ułożony miednicowo i waży 750 g. :) Więc tak akurat. A pozostałe wymiary ma od 3 do 5 dni do przodu. Ale ulżyło :)

gorgeous, tysiaa93, szara myszka, vayn, Biedroneczka29, d84, Moniaa, madzia.rka, marissith, tulipanna, natalica06, Tusiaa lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Moje libido też jakiś czas temu wróciło do normy. I nawet fajny ten seks w ciąży, wszystko lepiej ukrwione :D
    No właśnie z jednej strony tak, ale szczerze to czuję się teraz jak dziewica - mąż też czuje różnicę. Wydaje mi się ciągle, jakbym była spuchnięta i jest tak wąsko, że nieraz mamy problem :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, przydałaby się nam tabelka z aktualną wagą naszych maluszków - wtedy można byłoby sobie porównywać mniej więcej, na jakiej skali plasują się aktualnie nasze pociechy :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    To patrzę, że chyba najmniejszy cukier miałam w porównaniu z Waszymi wynikami :P

Wizytuję w poniedziałek i nie mogę doczekać się, aby zobaczyć ile mój maluch waży :) na pewno sporo urósł od ostatniego usg, bo teraz jak matkę kopnie, to aż w pół zgiąć się można :P i oczywiście największe szaleństwa na noc i nad ranem, kiedy tatuś do pracy wstaje ;)
    Najmniejszy to miałam ja! Po 2 godzinach 70! :P

szara myszka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez po dwóch godzinach 70, na samym wstępie chyba 72 ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to zwracam honor hehe :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy takie mało słodkie hihi :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi super:-* :-) . Teraz ja i normalnie już zębami trzese.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Co wy takie mało słodkie hihi :D
    A Ty wiesz ile ja jem? Ja słodycze wprost uwielbiam!!! :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    No właśnie z jednej strony tak, ale szczerze to czuję się teraz jak dziewica - mąż też czuje różnicę. Wydaje mi się ciągle, jakbym była spuchnięta i jest tak wąsko, że nieraz mamy problem :P
    Ja pod TYM względem też czuję różnicę. czasem wręc jakby mi tam coś w środku przeszkadzało. Doznania owszem inne, fajne, ale sam począek to niemal (nie owijając w bawełnę)- katorga ;/

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ