Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila920 wrote:Tulipana a Twój facet to ksiądz, żeby 2 lata na ciumcianie czekać?
jasne, że już dawno by na lewizne poszedł, nawet ten najporzadniejszy, no chyba że inaczej byś się spisywała to może łaskawie by poczekał hehe
Ale Ty jako nowa 'dziewica' też byś miała branie, więc luzikDlatego nie mam zamiaru naturalnie rodzić jesli moja Córka ośmieli się aż tak urosnąć
bo tak bez sensu 2 lata bez seksu nie???
I jakby mi miał tyłek tak postrzelać...o nieeee...już wyobrażam sobie jak wyglądała matka mojego N. po urodzeniu chłopa 4800
-
co do szkoły rodzenia na nfz to ja chodze do poloznej gdzie jestem zdeklarowana i ona prowadzi ta szkole z kolezanka i jest bardzo fajnie. Oprocz szkoły w ramach nfz sa jeszcze te zapisy ktg od ktoregos tam tygodnia i potem wizyty w domu z tego co zrozumiałam
a szkole internetowa na bebi robiłam i bardzo polecam
Nasz dzidziuś wazyl 800 w 24t6d to nie wiem czy to dużo, ale chyba tak bo gin powiedział ze spory jest i ze wymiarami jakby tydzień do przodu
My z mezem bardzo wysocy ale ja się urodziłam w 8 miesiącu i miałam 2,5kg także luz a on 3,3kg także tez spoko a był donoszony - także może jednak nie będzie 4kg gigancikamam nadzieje bo tez się boje tego rozerwania a chciałabym naturalnie rodzic
-
tysiaa93 wrote:Babeczki tyle pieniędzy wydają na operację pochwy a tu wystarczy się przez dwa lata nie seksić i wszystko jest jak przed porodem, magia huehuehue
A potem anons jak już chłop pójdzie w bok"Wtórna dziewica przyjmie w swe nietknięte od 2 lat łono. Antykoncepcja gwarantowana"
vayn, Moniaa lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:A potem anons jak już chłop pójdzie w bok
"Wtórna dziewica przyjmie w swe nietknięte od 2 lat łono. Antykoncepcja gwarantowana"
Ale ja tego sprawdzać nie zamierzam
Nożyczkami? Ała ała ałatulipanna lubi tę wiadomość
-
ja bardzo chce uniknąć rodzenia w szpitalu w moim miescie wlasnie dlatego ze podobno nacinają rutynowo krocze ;/ nie znam się na tym za bardzo, ale kurde no wolalabym tego uniknąć - z drugiej strony moja kolezanka wlasnie pekla i to dopiero miała masakrę
-
nick nieaktualny
-
To patrzę, że chyba najmniejszy cukier miałam w porównaniu z Waszymi wynikami
Wizytuję w poniedziałek i nie mogę doczekać się, aby zobaczyć ile mój maluch ważyna pewno sporo urósł od ostatniego usg, bo teraz jak matkę kopnie, to aż w pół zgiąć się można
i oczywiście największe szaleństwa na noc i nad ranem, kiedy tatuś do pracy wstaje
-
vayn wrote:Co do seksiora, u nas od lipca cisza!
O matko kochana, nie wytrzymałabym w życiu! Za to my teraz zaczęliśmy szaleć, że aż w szoku jestemŚmieję się, że to mąż czas odpowiedni wybrał, jak ja ledwo przewracam się z boku na bok
tulipanna lubi tę wiadomość
-
A ja się witam po echo serduszka. Mieliśmy problem z badaniem bo Ignaś nie chciał współpracować i musiałam się przekręcać z boku na bok a po głowicy to mi się chyba siniaki zrobią tak mocno trzeba było ją wciskać. Ale na szczęście było warto. Serduszko zdrowe, niedomykalność się cofnęła. Przepływy super i w pępowinie i w żyłach. Wszystko na swoim miejscu. Prawidłowe napięcie mięśniowe, śliczne dłonie i paluszki. Ułożony miednicowo i waży 750 g.
Więc tak akurat. A pozostałe wymiary ma od 3 do 5 dni do przodu. Ale ulżyło
gorgeous, tysiaa93, szara myszka, vayn, Biedroneczka29, d84, Moniaa, madzia.rka, marissith, tulipanna, natalica06, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Moje libido też jakiś czas temu wróciło do normy. I nawet fajny ten seks w ciąży, wszystko lepiej ukrwione
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:To patrzę, że chyba najmniejszy cukier miałam w porównaniu z Waszymi wynikami
Wizytuję w poniedziałek i nie mogę doczekać się, aby zobaczyć ile mój maluch ważyna pewno sporo urósł od ostatniego usg, bo teraz jak matkę kopnie, to aż w pół zgiąć się można
i oczywiście największe szaleństwa na noc i nad ranem, kiedy tatuś do pracy wstaje
szara myszka lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:No właśnie z jednej strony tak, ale szczerze to czuję się teraz jak dziewica - mąż też czuje różnicę. Wydaje mi się ciągle, jakbym była spuchnięta i jest tak wąsko, że nieraz mamy problem