X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn no to jednak się zdarza haha:P
    U mnie by było podobnie z ubrankami:)

olenka173065
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:10

Moniaa, madzia.rka, tulipanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka173065 wrote:
    A ja gdzieś kiedyś usłyszałam że z chłopczyka już się nie da zrobić dziewczynki a odwrotnie owszem:P
    Dziewczynka może mieć opuchnięte bardzo wargi sromowe przez co wyglądają jak jajeczka i mogą mówić że będzie synek a po porodzie niespodzianka! :D :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe ja to bym chyba oszalała jakby się okazało ze z mojej Sofijki zrobił się Fabianek ,a od paru dni mam takie schizy :( tapetę zamówiłam za tydz ma być jedna ściana juz rozowiutka,ciuszki tez co kupowałam to typowo dla dziewczynki.A co do tych kocykow i podusi do wózka to ja nie mogłam się zdecydować i wzięłam dwa komplety i tak przez godzinę wybierała ha ha :) przyszedł mi szumis na żywo nie widzialam bo wszystko zamawiam do pl ale na zdjęciu prezentuje się bosko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:52

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie za cichą zachętą szarej myszki zrobiłam zakupy na smyk.pl :) początkowo miały być między 10.11-12.11 teraz data się zmieniła na 12.11-13.11 :) ale to nic mam do czego odliczać ja tak lubię bo czas mi szybciej ucieka :)

szara myszka lubi tę wiadomość

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wróciliśmy do domu. Co do tego cukru to doktorek powiedział, że przecież mam w normie i mam nie panikowac. Normy się zmieniły dla obciążenia po dwóch godzinach jest teraz 153. Oczywiście mam nie szaleć. No i dostałam żelazko bo trochę w anemie wpadam. Mój luby skomentował że jakoś nie widać hehe. Przejrzalam ciuszki i na szczęście większość jest uniwersalnych. Kilka mamy typowo chlopiecych. Narazie nic i tal nie kupujemy więc luzik. Wózek będę przed świętami zamawiać. Łóżeczko uniwersalne z żyrafa. A 03/12 wizyta więc luzik. Maleństwo jest o tydzień do przodu ale zapomniałam spytać ile waży ale klocek bo sam doktorek tak powiedział :-) Powiem wam że jak się tak leży to potem każdy wyjazd a mamy do lekarza 70!km jest mega męczący. Chyba dziś będę spać jak niemowlaczek.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo madzia, wiem coś o tych wyprawach bo samam mam 60 km do gina.
    moja znajoma miała mieć dziewczynkę i wszystko rożowe było kupione i też urodził się chłopak..a też na starym szptalnym usg miała robione...

madzia.rka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli to ja w szpitalu to na super sprzęcie miałam z 3d po operacji potem byłam u kolesia który ponoć nieomylny nawet na płycie to mam nagrane jak mówi że pewniak. Nawet nam zbliżenie siusiaka zrobił hehehe a mój ginus to sprzęt przedwojenny ma . Teraz miesiąc niepewności. Co będzie to będzie. Nastawilam się troszkę ale jak będzie dziolcha to też dobrze. Byle moja szyjka wytrzymała i maluszek był zdrowy. A tak mi się wspomnialo że moja koleżanka do porodu była pewna Mieszka a urodziła się Marysia także cóż. Kiedyś nasze mamy dowiadywaly się przy porodzie i też było dobrze.

tulipanna lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która czezc mamo tato co Ty na to najlepiej kupić?? W tej 3 części dużo jest zawarte z pozostałych??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja zamówiłam jedynkę jutro będę mieć to napisze. Ale mi koleżanki właśnie ta część polecaly

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tę
    http://merlin.pl/Co-nieco-o-rozwoju-dziecka_Pawel-Zawitkowski/browse/product/1,568570.html
    Polecam

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym polecała 3 czesc - czytałam i 1 i 3 i w 3 jest wszystko to co w pierwszej plus więcej i jakos tak jak dla mnie ciekawiej napisane ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nawet z tą płcią nie straszcie, ja mam totalnie wszystko niebieskie. W ogóle to mój ulubiony kolor, więc nawet innych ubranek w sklepie nie tykam

ex2bx1hp35w324su.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez trzy razy wyraźnie podkreslil ze chłopak :D mój maz tez wyraźnie widział ze to "to" miedzy nogami, ale jesliby to moglby być spuchnięte wargi to bym padla :D najważniejsze żeby zdrowe, ale bylby zaskok :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ostatnio pytałam dr, czy może powiedzieć, czy to na pewno dziewczynka, a ona zrobiła zbliżenie i mówi "u chłopców ten instrument jest dużo większy" :D nawet zdjęcie mi dała, ale my chce mieć krótko po pierwszym kolejne dziecko, więc nie wszystko mam różowe :)

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczę bo mają być te książki dostępne do kupienia na tych warsztatach to zobaczę co mają.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka a jaki to warsztat? na jaki temat?

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-wie.pl o pielęgnacji rozwoju maluszka nie wiem czy będzie pierwszą pomoc bo jest w wybranych miastach i fizjoterapia bo ten pan Paweł Zawitkowski właśnie będzie.

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam na imieninach u mamy i zaraz umrę... bardzo dużo nie zjadłam, ale może zbyt tłustawo jak na mnie i teraz czuję, jakby brzuch miał mi eksplodować...

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj ze zmęczenia zasnelam popołudniu i cały wieczór ledwo zylam polozylam się dość wcześnie a moja dziecię że zmęczenia mamy miało zabawę i zrobiło sobie disco jak nigdy. I oczywiście o 3 pobudka on tańczy ja nie śpię cały tydzień
    . Mam nadzieję że ta 3 mu nie zostanie. Muszę zrobić dziś sobie obiad cukrzykowy więc gulasz z piersi kasza i brokul. Masakra. Ile się do mnie tego dziadostwa przyczepi to już sama nie wiem. Choć inni mają gorzej i powinnam to docenić.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 957 958 959 960 961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ