Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous wrote:Wczoraj byłam na imieninach u mamy i zaraz umrę... bardzo dużo nie zjadłam, ale może zbyt tłustawo jak na mnie i teraz czuję, jakby brzuch miał mi eksplodować...
Dziewczyny mi na tym smyku to aby jedna strona ubrań się wyświetla same kombinezony i czapki w dużych rozmiarach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:29
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Gorgeus to mięta dużo wody i owocek.
Dziewczyny mi na tym smyku to aby jedna strona ubrań się wyświetla same kombinezony i czapki w dużych rozmiarach. -
Bruśka, wody to ja już wczoraj wypiłam mnóstwo, bo wodę uwielbiam
Dzisiaj też piję ciągle, a i owoce jem - troszkę lepiej jest. Teraz tylko muszę pamiętać, żeby na święta uważać, bo wtedy najgorzej jest - nie wiem, jak uświadomię teściowej, że nie zjem 10 kotletów, gara bigosu, wazy zupy i 15 kawałków ciasta...
madzia.rka, vayn, tulipanna lubią tę wiadomość
-
gorgeous wrote:Bruśka, wody to ja już wczoraj wypiłam mnóstwo, bo wodę uwielbiam
Dzisiaj też piję ciągle, a i owoce jem - troszkę lepiej jest. Teraz tylko muszę pamiętać, żeby na święta uważać, bo wtedy najgorzej jest - nie wiem, jak uświadomię teściowej, że nie zjem 10 kotletów, gara bigosu, wazy zupy i 15 kawałków ciasta...
Hehe no to prawda. To jej powiedz ze gesia na tucz nie jesteś i ze jesz dla 2 a nie za 2. Ja o ile się utrzyma to święta będę miała przebimbane bo nic mi nie będzie wolno. -
Bruśka ja widzę tyle samo co Ty
wczoraj jeszcze po 23:00 jak wchodziłam było tego znacznie więcej. Teraz same czapki i kombinezony praktycznie
A taki miałam plan, że usiądę na spokojnie po śniadaniu i pozamawiam. Ech...
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zdążymy. W sklepie stacjonarnym jest taniej niż w necie czasem. Ja sobie upatrzylam kombinezon z tygrysem na przyszłą zimę. I muszę pojechać do sklepu. Ale mi się nie chce. Jeszcze leżę a miglabym posprzątać. Zanim pójdę na warsztaty. Takie plany zero chęci.
-
Już niedługo mam nadzieję trzymać w ramionach moje szczęście. Zgodnie z OM około 20 lutego, ale zgodnie z prawie każdym jak dotąd USG, zwłaszcza z tymi początkowymi i genetycznym, to ma być mały Walentynek
Pozdrawiam wszystkie lutówki
Mila920 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja robie zawsze tak ze zaznaczam chlopiec i rozmiary do 12mies. i sa wszystkie produkty nie tylko zimowe i nie tylko przecenione
http://www.smyk.com/ubrania/dla-niemowlat/chlopiec/all?searchCategory=740301&hideUnavailable=true&recommendedAge=0-3+miesi%C4%85ce&recommendedAge=3-6+miesi%C4%99cy&recommendedAge=6-9+miesi%C4%99cy&recommendedAge=9-12+miesi%C4%99cy&sexFacet=ch%C5%82opiec&qtype=facetForm&sort=priceAsc
niby zaznaczam od najniższej ceny ale czasem to tak nie pokazuje wiec warto przelecieć wszystko
zamowilam tez m.in te szare spodnie za 8,99 strasznie mi się podobają, zobaczymy jakie będą na zywoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:29
-
nick nieaktualny
-
Mila codziennie mamy piątek
tylko bez używek
Belly mi pokazuje ,że jutro granica przeżywalności! Uf !
Na krzywą idę w poniedziałek , zobaczymy czy taki diabeł straszny....
Zamówiłam kocyk, poduchę dla ciężarnych, rożek od tego sprzedawcy : Margot http://allegro.pl/minky-bardzocieply-kocyk-kolderka-do-wozka-kolyski-i5707001560.html
powiem Wam , że wszystko ok tylko kocyk maniuni, wymiary były podane ale jak wzięłam do reki to maleńkie to
Macie jakieś namiary na fajne i nie drastycznie drogie koszulki nocne , żeby były na teraz i do karmienia? Ja oglądałam w la vantil z kris line ...fajne ale 100 zł za koszulę nocną, którą będę używać przez chwilę to troszkę dużo. -
Kurde a ja się waham nad zamówieniem - dalej w tym smyku, bo teraz tez rabat na pościel
za 200zl miałabym:
pościel z puchatkiem
wypelnienie - koldra i poduszka
2x pieluchy lux = 20 pieluch
kocyk
śpiworek z Kubusiem
dziecięce kolko do pływania-> na szkole doradzila żeby sobie kupic bo może być tak po porodzie ze się nie usiądzie na tylku a tak to krocze podniesione i nie będzie dotykać podloza - a jak się nie przyda to będzie kiedyś dla dziecka
waham się ale to chyba dobra cena jak za to wszystko, jak myślicie??tulipanna lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Mila codziennie mamy piątek
tylko bez używek
Belly mi pokazuje ,że jutro granica przeżywalności! Uf !
Na krzywą idę w poniedziałek , zobaczymy czy taki diabeł straszny....
Zamówiłam kocyk, poduchę dla ciężarnych, rożek od tego sprzedawcy : Margot http://allegro.pl/minky-bardzocieply-kocyk-kolderka-do-wozka-kolyski-i5707001560.html
powiem Wam , że wszystko ok tylko kocyk maniuni, wymiary były podane ale jak wzięłam do reki to maleńkie to
Macie jakieś namiary na fajne i nie drastycznie drogie koszulki nocne , żeby były na teraz i do karmienia? Ja oglądałam w la vantil z kris line ...fajne ale 100 zł za koszulę nocną, którą będę używać przez chwilę to troszkę dużo.
to faktycznie drogie! kolo mnie jest sklep z odzieżą ciazowa i maja fajne koszule wlasnie do karmienia i ciążowe za 25zl! a na allegro widziałam kiedyś takie za 18 zl. Bawelniane, przyjemnie wzroy - może poszukaj na allegro
mi będzie zalezalo na bawełnianej, zwyklej, no chyba ze wolisz jakas ekskluzywna -
ja kupiłam od tego sprzedawcy 2 fasony i są fajne, kupiłam je z myślą o szpitalu.
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelna-l-xl-nt-i5709255433.html
w italian fashion są też za ok 50złWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:45
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri, ja złożyłam zamówienie na koszule ciążowe/do karmienia w sklepie NaszSmyk.pl, jak przyjdą do mnie to dam Wam znać. Kierowałam się ceną, bo były tanie. Zobaczymy jak z jakością. No i problem miałam z rozmiarem, wychodziło mi pomiędzy S a M, no cóż nic, najwyżej będę wymieniać
Laseczki, a kiedy zamierzacie prać ciuszki dziecięce? Bo to trochę pracy przy tym będzie. Jeszcze przecież prasowanie tego wszystkiego. Nie chcę też brać się za to zbyt wcześnie, bo obawiam się, że mi się te ciuszki zakurzą