X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Wczoraj byłam na imieninach u mamy i zaraz umrę... bardzo dużo nie zjadłam, ale może zbyt tłustawo jak na mnie i teraz czuję, jakby brzuch miał mi eksplodować...
    Gorgeus to mięta dużo wody i owocek.
    Dziewczyny mi na tym smyku to aby jedna strona ubrań się wyświetla same kombinezony i czapki w dużych rozmiarach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:29

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Gorgeus to mięta dużo wody i owocek.
    Dziewczyny mi na tym smyku to aby jedna strona ubrań się wyświetla same kombinezony i czapki w dużych rozmiarach.
    Źle wybierasz, wybierz przedział wiekowy a później pod obrazkiem opcje chłopca lub dziewczynki nie klikaj w obrazek bo mi też się tak wyświetlał:)

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka, wody to ja już wczoraj wypiłam mnóstwo, bo wodę uwielbiam :P Dzisiaj też piję ciągle, a i owoce jem - troszkę lepiej jest. Teraz tylko muszę pamiętać, żeby na święta uważać, bo wtedy najgorzej jest - nie wiem, jak uświadomię teściowej, że nie zjem 10 kotletów, gara bigosu, wazy zupy i 15 kawałków ciasta...

madzia.rka, vayn, tulipanna lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wybieram wszystkie przedziały do 12 mirsiecy i trz chłopca i tylko to wyświetla.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Bruśka, wody to ja już wczoraj wypiłam mnóstwo, bo wodę uwielbiam :P Dzisiaj też piję ciągle, a i owoce jem - troszkę lepiej jest. Teraz tylko muszę pamiętać, żeby na święta uważać, bo wtedy najgorzej jest - nie wiem, jak uświadomię teściowej, że nie zjem 10 kotletów, gara bigosu, wazy zupy i 15 kawałków ciasta...

Hehe no to prawda. To jej powiedz ze gesia na tucz nie jesteś i ze jesz dla 2 a nie za 2. Ja o ile się utrzyma to święta będę miała przebimbane bo nic mi nie będzie wolno.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka ja widzę tyle samo co Ty :/ wczoraj jeszcze po 23:00 jak wchodziłam było tego znacznie więcej. Teraz same czapki i kombinezony praktycznie :( A taki miałam plan, że usiądę na spokojnie po śniadaniu i pozamawiam. Ech...

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążymy. W sklepie stacjonarnym jest taniej niż w necie czasem. Ja sobie upatrzylam kombinezon z tygrysem na przyszłą zimę. I muszę pojechać do sklepu. Ale mi się nie chce. Jeszcze leżę a miglabym posprzątać. Zanim pójdę na warsztaty. Takie plany zero chęci.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • DarkAngel666 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo mam nadzieję trzymać w ramionach moje szczęście. Zgodnie z OM około 20 lutego, ale zgodnie z prawie każdym jak dotąd USG, zwłaszcza z tymi początkowymi i genetycznym, to ma być mały Walentynek :D Pozdrawiam wszystkie lutówki ;)

Mila920 lubi tę wiadomość

961le6ydzx2vaobx.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w smyku znalazłam teraz dużo fajnych rzeczy w super cenach: pajace welurowe, pajace bawełniane, pajace ocieplane na wyjście ze szpitala zamiast kombinezonu, skarpetki, rajstopki, body i sweterki. Pojawiły się też pieluchy tetrowe lux :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyświetla 17stron na chłopca aż teraz sprawdziłam :)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robie zawsze tak ze zaznaczam chlopiec i rozmiary do 12mies. i sa wszystkie produkty nie tylko zimowe i nie tylko przecenione

http://www.smyk.com/ubrania/dla-niemowlat/chlopiec/all?searchCategory=740301&hideUnavailable=true&recommendedAge=0-3+miesi%C4%85ce&recommendedAge=3-6+miesi%C4%99cy&recommendedAge=6-9+miesi%C4%99cy&recommendedAge=9-12+miesi%C4%99cy&sexFacet=ch%C5%82opiec&qtype=facetForm&sort=priceAsc

niby zaznaczam od najniższej ceny ale czasem to tak nie pokazuje wiec warto przelecieć wszystko :)

zamowilam tez m.in te szare spodnie za 8,99 strasznie mi się podobają, zobaczymy jakie będą na zywo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:29

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się na fotelik samochodowy Cybex czy raczej macie Maxi Cosi?

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:10

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Maxi Cosi

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Miłego weekendu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:32

olenka173065, szara myszka, Kri, tysiaa93, vayn, Moniaa, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila codziennie mamy piątek ;) tylko bez używek ;)
    Belly mi pokazuje ,że jutro granica przeżywalności! Uf !

Na krzywą idę w poniedziałek , zobaczymy czy taki diabeł straszny....

Zamówiłam kocyk, poduchę dla ciężarnych, rożek od tego sprzedawcy : Margot http://allegro.pl/minky-bardzocieply-kocyk-kolderka-do-wozka-kolyski-i5707001560.html
    powiem Wam , że wszystko ok tylko kocyk maniuni, wymiary były podane ale jak wzięłam do reki to maleńkie to :)

Macie jakieś namiary na fajne i nie drastycznie drogie koszulki nocne , żeby były na teraz i do karmienia? Ja oglądałam w la vantil z kris line ...fajne ale 100 zł za koszulę nocną, którą będę używać przez chwilę to troszkę dużo.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja się waham nad zamówieniem - dalej w tym smyku, bo teraz tez rabat na pościel
    za 200zl miałabym:
    pościel z puchatkiem
    wypelnienie - koldra i poduszka
    2x pieluchy lux = 20 pieluch
    kocyk
    śpiworek z Kubusiem
    dziecięce kolko do pływania :D -> na szkole doradzila żeby sobie kupic bo może być tak po porodzie ze się nie usiądzie na tylku a tak to krocze podniesione i nie będzie dotykać podloza - a jak się nie przyda to będzie kiedyś dla dziecka

waham się ale to chyba dobra cena jak za to wszystko, jak myślicie??

tulipanna lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Mila codziennie mamy piątek ;) tylko bez używek ;)
    Belly mi pokazuje ,że jutro granica przeżywalności! Uf !

Na krzywą idę w poniedziałek , zobaczymy czy taki diabeł straszny....

Zamówiłam kocyk, poduchę dla ciężarnych, rożek od tego sprzedawcy : Margot http://allegro.pl/minky-bardzocieply-kocyk-kolderka-do-wozka-kolyski-i5707001560.html
    powiem Wam , że wszystko ok tylko kocyk maniuni, wymiary były podane ale jak wzięłam do reki to maleńkie to :)

Macie jakieś namiary na fajne i nie drastycznie drogie koszulki nocne , żeby były na teraz i do karmienia? Ja oglądałam w la vantil z kris line ...fajne ale 100 zł za koszulę nocną, którą będę używać przez chwilę to troszkę dużo.

to faktycznie drogie! kolo mnie jest sklep z odzieżą ciazowa i maja fajne koszule wlasnie do karmienia i ciążowe za 25zl! a na allegro widziałam kiedyś takie za 18 zl. Bawelniane, przyjemnie wzroy - może poszukaj na allegro :)
    mi będzie zalezalo na bawełnianej, zwyklej, no chyba ze wolisz jakas ekskluzywna ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam od tego sprzedawcy 2 fasony i są fajne, kupiłam je z myślą o szpitalu.

http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelna-l-xl-nt-i5709255433.html

w italian fashion są też za ok 50zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:45

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri, ja złożyłam zamówienie na koszule ciążowe/do karmienia w sklepie NaszSmyk.pl, jak przyjdą do mnie to dam Wam znać. Kierowałam się ceną, bo były tanie. Zobaczymy jak z jakością. No i problem miałam z rozmiarem, wychodziło mi pomiędzy S a M, no cóż nic, najwyżej będę wymieniać :P

Laseczki, a kiedy zamierzacie prać ciuszki dziecięce? Bo to trochę pracy przy tym będzie. Jeszcze przecież prasowanie tego wszystkiego. Nie chcę też brać się za to zbyt wcześnie, bo obawiam się, że mi się te ciuszki zakurzą :P

ex2bx1hp35w324su.png
‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ