Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Szara myszka mnie też to "boli" ale jakoś wolę teraz wydawać pieniądze na malucha niż na siebie
Bo ja w sumie mam wszystko a on nie ma nic i sam sobie przecież nie kupi haha
No wlasnie ja tak samo! jak zawsze sobie lubiłam dogadzać, kupowałam dużo ubran czy gazdzetow czy nawet niepotrzebnych jakiś rzeczy bo sa "ladne albo słodkie" to teraz od bardzo dawna sobie nic nie kupiłamwszystko jemu
-
ja mam z ubranek:
- 5 szt. body + pajace rozm 56
- 10 szt. body + pajace rozm. 62
- 5 szt. pieluch flanelowych, 10 szt. tetrowych kolorowych, 5 szt. tetrowych białych, 6 szt, muślinowych
- 1 kombinezon rozm. 62
Planuję jeszcze dokupić 2 zestawy tzw. wyjściówek, może jakieś spodenki, albo sukieneczkę na 62.
Z 68 nic nie kupuję, bo nie wiem, kiedy moje dziecko dorośnie do tego rozmiaru i czy będzie już ciepło czy jeszcze nie do końcaale już wiem, gdzie się wybiorę po ten rozmiar
Kupiłam już całą "aptekową" wyprawkę, kosmetyki, nożyczki, pampersy, chusteczki nawilżane, itp. Mam też "aptekową" wyprawkę dla siebie.
Nie mam pościeli, kocyków (mam tylko zestaw minky do wózka), wózka, łóżeczka, wanienki, czyli takich większych rzeczy.
Z racji tego, że w naszym domu prasowaniem zajmuje się mąż, a ja mam rodzić w II połowie lutego, więc on ma się tym zająć w lutym, a jak urodzę wcześniej, to zrobi to jak będziemy w szpitalu -
dziewczyny a kupujecie na przewijak pokrowiec? fajne sa wzory tych przewijakow ale nie wiem czy jest sens doplacac za wzor jeśli da się i tak pokorwiec - widziałam ze kolezanka ma, mowi ze to niemilo dziecku tak go na ten przewijak polozyc bo to zimne i w ogole. Ale może pieluchę by można było?
-
Kri wrote:Macie jakieś namiary na fajne i nie drastycznie drogie koszulki nocne , żeby były na teraz i do karmienia? Ja oglądałam w la vantil z kris line ...fajne ale 100 zł za koszulę nocną, którą będę używać przez chwilę to troszkę dużo.
jakieś 2 lata temu kupowałam piżamki tej firmy, bawełna super oddychająca, nie spierały się i kolorki były super... po Twoim pytaniu zajrzałam do netu i mają fasony dla kobiet karmiących
http://www.muzzy.pl/
Kri lubi tę wiadomość
-
Dopiero znalazłam chwilę żeby Was podczytać. Od rana na nogach ale w końcu trzeba trochę odpocząć. Miałam dziś zrobić krzywą ale mnie wykiwali w luxmedzie bo nie miałam skierowania (mimo, że mi wcześniej powiedziano że nie trzeba) i nieziemsko się wkurzyłam. A później podjechałam do drugiej placówki i powiedzieli, że nie muszę mieć skierowania i żeby u nich zrobić więc jutro znowu trzeba będzie wcześniej wstać. A na tamtą placówkę zaproponowali złożyć skargę
Dziś kupiliśmy też w końcu stół i krzesła i cieszę się jak dziecko, że w końcu będzie przy czym obiad zjeść
Ja już ubranka mam poprane i poprasowane tzn. większość bo cały czas jeszcze coś dokupuję. Nie chcę czekać do ostatniej chwili bo różnie to bywa. A myślę, że jakoś specjalnie nic im nie będzie. A ile mam czego to nie wiem ale jest dużo
Madzia.rka mój Synuś też jakoś strasznie mało się rusza po wczorajszym badaniu. Tak go ponaciskał lekarz, że się chyba teraz ruszyć boi. Coś tam plumka ale delikatnie jak nigdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:45
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Joanna ja mam fotelik Cybex
Co do zakupów to ja mogłabym wydać fortunę i nie szkoda mi kasy,zakupy dla dziecka sprawiają mi niezła frajdę większą jak kupuje sobiea sobie oczywiście też kupuje:)
Ja mam przewija biały i będę na niego kłaść pieluszki flanelowe z ceratka
Dziewczyny a teraz o mojej dolegliwości od kilku dni boli mnie coś w prawym posladkumyślałam że to od siedzenia ale od siedzenia bolalyby oba,od spania tez nie bo śpię praktycznie na lewym boku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:09