Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 23 luty. Ale cały czas się nastawiam na 13.02 bo kuzynka w tym roku urodziła tego dnia i wróży mi ten sam dzień
A tak serio to i ja i Mąż byliśmy "przenoszeni" więc może po terminie. Oby nie 29.02
-
Mi dziś przyszły zamówione rzeczy z allegro. Pieluchy, kocyk, prześcieradła i artykuły higieniczne i jestem mega zadowolona. No i do odebrania czeka zamówienie ze Smyka ale to wieczorkiem z Mężem odbierzemy. Doczekać się nie mogę
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:Ja z belly mam termin na 17 lutego, a gin wpisal 20 lutego (nie wiem jak to policzyl
Ale z usg maluch większy o tydzień, także od tego donoszonego 38 tygodnia (6 lutego) będę już nastawiona ze to już
szara myszka, vayn lubią tę wiadomość
-
ja ostatnio wlasnie dużo w tym smyku pozamawiałam, z ubranek jestem mega zadowolona, na pościel i śpiworek i pieluchy jeszcze czekam
a dziś zamowilam tam jeszcze dwa nieprzemakalne przescieradla, mam nadzieje ze tez będą oktulipanna lubi tę wiadomość
-
Lexi a mi wlasnie dzis przyszedl ten ochraniacz i poszewki na posciel oraz rozek od tego sprzedawcy z allegro,ale oczywiscie nikogo w domu nie bylo i w czwartek przywiezie.
Vayn nie dziwie sie Tobie ze nie chcialbys urodzic 9 majac takich "wspanialych"tesciow w ogole to Cie podziwiam ze tej calej tesciowej malpie jednej nie pocisniesz. -
Biedroneczka moja przyjaciółka też zamawiała u tego sprzedawcy pościel z ochraniaczem minky no i o ile po rozpakowaniu wyglądało to dobrze to po praniu i przy prasowaniu okazało się, że pościel krzywo uszyta strasznie. Natomiast u mnie tylko jedna poszewka na podusie lekko odbiegała od normy a poza tym super. Więc sprawdzaj towar po otrzymaniu.
-
Prześcieradło zamawiałam takie i jest super. Ma membranę nieprzemakalną więc nie trzeba ochraniacza dodatkowo. I jest niesamowicie milutkie, nawet po praniu. Ale to 100% poliester więc nie każdej by trafiło w gust. Mi odpowiada.
http://allegro.pl/cieple-przescieradlo-pluszowe-nieprzemaka-120x60cm-i5075018721.html
No i tu też wzięłam pieluszki tetrowe, flanelowe i jedne muślinowe na spróbowanie i są świetne. Takie mięciutkie. Będą fajne jako przytulanki dla Synka. -
nick nieaktualny
-
szara myszka wrote:to mi by się zgadzalo gdyby to tak było ze się dodaje 7 do ostatniej miesiączki bo miałam 13, wiec wychodziloby 20 lutego
ale to zlecipoza tym jakiś tam niewielki procent rodzi w terminie dokładnym podobno.