Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti jedyne co znalazłam to, że cztery kobiety na sto rodzą w wyznaczonym terminie. Jednak za właściwy czas przyjmuje się też +/- 2 tyg od terminu więc ciężko stwierdzić.
Kri właśnie u tego sprzedawcyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:28
Kri lubi tę wiadomość
-
Mam ochraniacz, pościel, rożek (ale ten zwykły) i komplet kocyk+podusia minky. Wg mnie super. Jakość fajna, szyją na zamówienie i piękne kolory i materiały. Ale jak pisałam wyżej przyjaciółka też u nich zamawiała i mówi, że strasznie krzywo pościel uszyta. Ja ze swojej strony polecam.
Kri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vayn wlasnie przeczytalam co to za krople
tez na wszelki wypadek popropsze siostre ktora mieszka w Niemczch aby mi kupila
kri ja takich dolegliwosci nie mialam wiec nie pomoge.
A moj bol posladka przeszedl kolejnego dnia jak o nim tutaj napisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:29
-
nick nieaktualny
-
Tusiaa wrote:Tulipanna z jakiej korzystarz stronki do pieczenia ciast? Boo to chyba Ty wstwilaś kiedys ta piekną szarlotkę no nie ??
Chyba że mi sie cos pomyliło
Jeszcze ciepła była i została zjedzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:09
-
vayn starsza siostra za granica i ja
moja blizniara w pl
Kochane wiem,ze moze to nie odpowiednie miejsce itp,ale mam bardzo ciezko chora kolezanke na raka jej zycie,zalezy od ludzi o dobrych serduszkach,przed chwila ruszyla zbiorka na jej leczenie w Niemczech ktore bedzie kosztowac 21tys euro,jezeli chcialbyscie pomoc to z calego serca dziekuje.Pamietajmy ze kazdy grosik daje jej nadzieje na wyjazd po zycie.Prosze Was te ktore nie moga wspomoc finansowo to zebyscie udostepnialy ten post na swoim fb publicznie.Pamietajmy,ze liczy sie kazdy grosik i kazde udostepnienie w grupie sila:
https://pomagam.pl/dlaeli
-
dzieki Tulipanna za stronkę
Lexi jesli chodzi o przepis na karpatkę to wstyd sie przyznac ale miałam w domu kupioną masę krem w saszetce i trzeba było coś z tym zrobić bo by sie przeterminowała
aaa przepis na ciasto był z tyłu opakowania ale i na necie tez były takie same bo sprawdzałam
Gdybym nie miała gotowego proszku to sama bym zrobiła z jakiegos przepisu z neta ten krem budyniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:08
Kubuś
-
http://www.boredpanda.com/pregnancy-problems-mother-comics-illustrations-kos-og-kaos-line-severinsen/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
na poprawę humoruWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:08
vayn, Lexi150 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny