X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każda z nas zaczęła schizowac lekko i bacznie obserwować ruchy po nieszcześciu Kaarr..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że ogólna psychoza ;-) U mnie też coś mały nawet na marcinka nie reaguje i coś mbie brzuch pobolewa. Wszystko będzie dobrze wszystko będzie dobrze wszystko będzie dobrze mantra na dziś :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie tak samo jak Wy dziewczyny! Staram się jednak uspokoić, że u mnie nigdy ruchy nie były jakieś mega mocne, bo mam łożysko na przedniej ścianie

ex2bx1hp35w324su.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pobolewa Was tak w okolicach pępka?? Nie tyle boli co tak się przy dotyku tkliwie zrobiło??/ Mnie to aż nieprzyjemnie, jakbym miała siniaka...trochę tak miałam po laparoskopii też.. tłumaczę sobie że tam z drugiej strony jest potęzne naczynie krwionośne...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja pytałam kilka dni temu czy którejś sinieje i pobolewa pępuch, ale żadna się nie skarżyła :P Może Misia Cię tak skopała, że teraz boli? ;)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Tuli ja pytałam kilka dni temu czy którejś sinieje i pobolewa pępuch, ale żadna się nie skarżyła :P Może Misia Cię tak skopała, że teraz boli? ;)
    siniec nie sinieje, ale własnie wrazenie takie jakbym miała siniaka i ktos go naciskał i tak własnie tkliwe sie zrobiło.. hmm... pewnie to to...moze sie naprezyła pepowina???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś miesiąc temu miałam małego siniaka na brzuchu, ktoś mnie w nocy pobił :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pępek jest fioletowy w środku, teraz już tylko czasem ciągnie w tych okolicach. Jak szukałam wujek google mi pokazał, że tam jest bardzo cienka i wrażliwa skóra, że może sinieć i boleć. No to stwierdziłam, że to co może boleć to mnie dotyka :D Chyba z boleści ciążowych mnie ominęły wymioty tylko... rewelacja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:30

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn masz po prostu "szczęście" :D Może dla równowagi będziesz miała lekki poród :)

tulipanna lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu by to tylko tak działało.

A jak z imieniem? Jesteście już pewni? Bo miałaś nas poinformować jak tylko podejmiecie decyzję :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Tysiu by to tylko tak działało.

A jak z imieniem? Jesteście już pewni? Bo miałaś nas poinformować jak tylko podejmiecie decyzję :)
    Prawdopodobnie będzie Gabrysia :)

vayn, Lexi150 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne imię <3

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacek mnie przeraził bo chce nazwać małą Gabrysia Bianka :D :D Ale powoli mu to wybijam z głowy :P

tulipanna, lula.91 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:13

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola Anna brzmi ładnie a Gabrysia Bianka już dużo mniej, nie ma się co oszukiwać :D

tulipanna lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabriela Bianka, hmmm nie wiem co Ty chcesz jak dla mnie ładnie :) Ale to już jak uważacie i jak do nazwiska się to ma :D

• olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie Kurde Dzis kluje tak nisko w pochwie:/ wyczytalam w wujuku google ze to moze byc ta szyjka ktora I tak mam kiepska
    Juz Nie wiem co mam robic staram sie nie panikowac ale..

olenka173065
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Gabriela Bianka, hmmm nie wiem co Ty chcesz jak dla mnie ładnie :) Ale to już jak uważacie i jak do nazwiska się to ma :D
    Do nazwiska spoko, nie jest obciachowe :D
    Ale jakoś mi te dwa imiona do siebie nie pasują, Gabriela staroświeckie a Bianka nowoczesne :)
    No nic, mam jeszcze czas na urobienie chłopa :D

olenka173065 też mam często takie kłucia a na usg wychodzi, że szyjka się od tego nie skraca ale wiadomo, ze kazda z nas jest inna... jeśli masz się niepokoić to zawsze możesz pojechać na IP. Ale tam zmierzą ci ją na innym sprzęcie niż ma twój gin i już może być różnica...

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pomysle ile tam bym musiala czekac to mi sie odechciewa..Tysia to skad sie biora takie klucia cos Twoj gin mowil?

olenka173065
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka173065 wrote:
    Jak pomysle ile tam bym musiala czekac to mi sie odechciewa..Tysia to skad sie biora takie klucia cos Twoj gin mowil?

Mój stwierdził, że przez tyłozgięcie macicy każde rozciąganie, kłucie itp będę odczuwała dwa razy mocniej. Że póki szyjka wygląda ok to nie ma się co martwić.

Może lepiej jutro pojedź do swojego gina a dzisiaj dużo leż. Skontroluj to jeśli cię niepokoi.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ