Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a pobolewa Was tak w okolicach pępka?? Nie tyle boli co tak się przy dotyku tkliwie zrobiło??/ Mnie to aż nieprzyjemnie, jakbym miała siniaka...trochę tak miałam po laparoskopii też.. tłumaczę sobie że tam z drugiej strony jest potęzne naczynie krwionośne...
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Tuli ja pytałam kilka dni temu czy którejś sinieje i pobolewa pępuch, ale żadna się nie skarżyła
Może Misia Cię tak skopała, że teraz boli?
-
nick nieaktualnyU mnie pępek jest fioletowy w środku, teraz już tylko czasem ciągnie w tych okolicach. Jak szukałam wujek google mi pokazał, że tam jest bardzo cienka i wrażliwa skóra, że może sinieć i boleć. No to stwierdziłam, że to co może boleć to mnie dotyka
Chyba z boleści ciążowych mnie ominęły wymioty tylko... rewelacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Gabriela Bianka, hmmm nie wiem co Ty chcesz jak dla mnie ładnie
Ale to już jak uważacie i jak do nazwiska się to ma
Ale jakoś mi te dwa imiona do siebie nie pasują, Gabriela staroświeckie a Bianka nowoczesne
No nic, mam jeszcze czas na urobienie chłopa
olenka173065 też mam często takie kłucia a na usg wychodzi, że szyjka się od tego nie skraca ale wiadomo, ze kazda z nas jest inna... jeśli masz się niepokoić to zawsze możesz pojechać na IP. Ale tam zmierzą ci ją na innym sprzęcie niż ma twój gin i już może być różnica... -
olenka173065 wrote:Jak pomysle ile tam bym musiala czekac to mi sie odechciewa..Tysia to skad sie biora takie klucia cos Twoj gin mowil?
Mój stwierdził, że przez tyłozgięcie macicy każde rozciąganie, kłucie itp będę odczuwała dwa razy mocniej. Że póki szyjka wygląda ok to nie ma się co martwić.
Może lepiej jutro pojedź do swojego gina a dzisiaj dużo leż. Skontroluj to jeśli cię niepokoi.