X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Szara myszka daj znać jak to wygląda bo jestem ciekawa czy warto kupować.. To ma melodie też??

Aaa jak możesz podeślij mi link od kogo kupowałas. Dzięki

Doti ja kupiłam na grouponie, widziałam potem na allegro identyczne chyba, wiec możliwe ze trochę przeplacilam ;/ ale już trudno, oby był fajny. Melodyjki ma! przesluchalam je wlasnie, jest nawet melodia z titanica <hahaha> ale szczerze mowiac dźwięk jest kiepskiej jakości, trochę trzeszczy ;/ raczej nie będę ich puszczac dziecku, bo takie wlasnie drazniace trzeszczące trochę jest. Ale może to zależy od poziomu naladowania, bo laduje się pol godziny na razie na usb. Mi zależy najbardziej żeby gwiazki były fajne, dam znac wieczorem co i jak:)

link do groupona:
    https://www.groupon.pl/deals/gg-martom-tomasz-kuropatwa-527

Joanna_88 lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to chyba coś innego niż ja mam. Mam firmy Cloud czy jakoś tam można kupić w smyku, cena teraz sprawdzałam to za biedronke trochę ponad 100zł, melodyjek nie ma:)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widać ze to moje to jakos bardzo porządne nie jest tak na zywo, okaze się wieczorem czy fajne te gwiazdki, mam nadzieje ze tak ;/

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej!!!! Już mi coś leci z cycuchów! :D

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo lula.91 to się podobno może już zdarzać :)

lula.91 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałem paczkę ze smyka. Ciuszki super ale blokada na internet bo zbankrutuje a moje dziecko to co pół godziny będę przebierać. Pieluszki muslinowe super. Zostały tylko grube rzeczy i apteka. Ale to już w styczniu

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wlasnie ja tez powinnam dziś dostać ;/ tzn przyszlo mi przedwczoraj ze w ciągu dwóch dni roboczych ;/ sledzenie przesylki jakby nie działa, bo jest tam caly czas ze przekazano do ups ten pierwszy etap ;/ a na stronie smyka ze zrealizowane ;/

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, wzielam tego zolwia do łazienki (ciemna bez swiatla bo w bloku) i gwiazdki super! na cale pomieszczenie fajnie się rozposcieraja, jest bardzo dużo programów, mogą migac, albo się zmieniac albo po prostu można wybrać kolor. Także jestem bardzo zadowolona. Melodyjki wciąż drazniace i nie fajne, no ale mi chodzilo o gwiazdki także jest ok :) Będzie romantycznie z mężusiem :)

A tylko jedno co jest głupie, to ze na usb działa owszem, ale musi być podlaczony do laptopa, myslalam ze będzie można go "naladowac" i bez laptopa wlaczyc, ale długo się ladowal i sam się nie wlacza, musi być podlaczony. To w sumie nie jakiś wielki problem, ale myslalam trochę ze to będzie inaczej wygladalo. Ale za ta cene chyba jest ok, ważne ze gwiazdki super ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:57

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pocztą zamawiam bo jakoś nawet taniej jest a nie zdazylo mi się żeby powyżej 48 godzin była dostawa

Doti87 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Ja pocztą zamawiam bo jakoś nawet taniej jest a nie zdazylo mi się żeby powyżej 48 godzin była dostawa

no wlasnie wkurza mnie to już, napisałam maila do nich, zobaczymy co odpiszą
    no niby wczoraj nie był dzień roboczy a miało być w ciągu dwóch dni roboczych no to jeszcze teoretycznie jutro może przyjść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:58

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też pieluchy ze smyka dotarły. Od mamy dostałam całą siatkę ciuchów dla Kluski <3

vayn lubi tę wiadomość

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci że z tym sleedzeniem to na poczcie też mieli jakąś skuche bo dopiero jak jest dostarczona to się pojawiło co i jak a tak wcześniej cały czas wisialo. Chyba przez to wolne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:02

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie jak narazie nie ma takich dolegliwosci o ktorych tu piszecie,nic mi nie dolega i oby tak juz zostalo do konca :) dzis przyszedl mi rozek,ochraniacz i posciel :) ochraniacz i rozek sa przecudowne mieciutkie,milutkie <3 <3 rewelacja <3 tak jak pisalm podziele sie z Wami opinia i zdjeciami:

http://static.pokazywarka.pl/i/6153289/983850/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6153289/415290/image.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6153289/186290/image.jpg

a wyglada w calosci tak (zdjecie z internetu):

http://static.pokazywarka.pl/i/6153452/621133/posciel.jpg

szara myszka, vayn, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Malina81 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko napisz mi prosze u jakiego sprzedawcy nabyłaś te cuda, z gory dziekuje

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina prosze bardzo podaje link : http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-3-el-120x90-ochraniacz-minky-i5588940231.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:10

Malina81 lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka to chyba jednak się nie zdecyduje.. Może pójdę w karuzele już z projektorem i potem można przekształcic w lampkę nocna..

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też dotarła paczka ze smyka. Jestem zakochana w tych ubrankach :) ale ogólnie nie przyszło całe zamówienie, bo jeszcze miały być dwie pary spodenek. Okazało się, że na stronie są dostępne, ale nie mają ich w magazynie :/ :/

Biedroneczka śliczny komplecik! :)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• Malina81 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Malina prosze bardzo podaje link : http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-3-el-120x90-ochraniacz-minky-i5588940231.html

dziękuje pieknie

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Szara myszka to chyba jednak się nie zdecyduje.. Może pójdę w karuzele już z projektorem i potem można przekształcic w lampkę nocna..

to jest taka wlasnie zabawka, po prostu swieci, tych melodyjek nie będę puszczac - mi więcej nie trzeba, ale jak znajdziesz cos wlasnie bardziej wielofunkcyjnego to na pewno będzie warto doplacic ;)

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina nie ma za co :)

Ja mialam wczoraj pobieranie krwi i oddawane siski wszystko mam dobrze :)

A tak w ogole wczoraj tez poczytalam watek Grudniowy i wiecie co,ze naszly mnie pewne obawy,bo ja 23 Grudnia wyjezdzam do Polski i planujemy wrocic jakos 20 Stycznia i tak sobie pomyslalam,ze to przeciez roznie moze byc.Gdybym wiedziala ze w Pl bede miala dostep do ZZO to obojetne mi to,ale wiem jak jest :( przed wyjazdem popiore i poprasuje ciuszki ktore mam kupione bo z Pl wroce z kolejnymi zakupami ciuszkowymi i poscielowymi takze zeby miec mniej jak wroce to wszystko popiore przed wyjazdem :)

Sofija <3
    201602294556.png
‹‹ 982 983 984 985 986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ