Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroncia śliczne rzeczy kupiłaś
! No niestety u nas z tym zzo to różnie bywa.
Któraś pisała wczoraj o filmiku ze szkoły rodzenia, no to sobie włączyłam dzisiaj na ipli porody bodajże 15 odcinek, aż mi się słabo zrobiło, nie sądziłam, że taką rzeźnię zobaczę. Zzo nie mogli jej podać bo miała jakieś problemy z krwią, nie pamiętam chyba krzepliwość. Ale powiem Wam, że jakoś te moje pachwiny przestały boleć w momencie, chyba z tego stresu
Miałam kupować karuzelę fisher price, też mają takie projektory w gwiazdki ale mój brat się zadeklarował, że kupi siostrzenicy na święta, nie będę protestować -
ja ogladalam przedwczoraj - ale powiem tyle - "porody" ogladalam wiele razy i to był pikus przy tamtym filmie
w tv by nie pokazali tyle co tam. Już się z tym oswoiłam, będzie co ma być, ale w sumie uważam ze nie powinni takiej rzezni puszczac na tej szkole. No ale już obejrzany niestety xD
eh no będzie ciężko na pewno, ale najważniejsze żeby z maleństwami było wszystko dobrze, ja sobie tak powtarzam i od razu gotowość nawet na wielki bol wzrasta
dziś już mamy już 4 zajecia w szkole rodzenia, dziś będzie o połoguWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:49
vayn lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:madzia.rka wlasnie ja tez powinnam dziś dostać ;/ tzn przyszlo mi przedwczoraj ze w ciągu dwóch dni roboczych ;/ sledzenie przesylki jakby nie działa, bo jest tam caly czas ze przekazano do ups ten pierwszy etap ;/ a na stronie smyka ze zrealizowane ;/
-
Wlasnie mnie to zdziwilo w tym smyku - zamawiałam zawsze do empiku i w ciągu dwóch dni już tam było. Spodziewalam się ze kurierem przyjdzie wlasnie błyskawicznie ;/ a tez zamawiałam w zeszłym tygodniu ;/
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:A ja bym chyba chciała zobaczyć co mnie czeka... Nie lubię żyć w takiej niewiedzy. A ten program porody to wydaje mi się że tam aż tak dużo nie pokazują - chyba trafiłaś faktycznie na jakiś zły odcinek
Doti ten konkretnie zrobił na mnie takie wrażenie.
http://www.ipla.tv/Porody-odcinek-15/vod-6221511 -
nick nieaktualnyKurcze moja paczka ze smyka w piątek złożyłam a w poniedziałek już u mnie była:) zamówiłam pocztexem darmową bo przekroczyłam ileś tam w zamówieniu. Teraz 9 zamówiłam dla siostrzeńca gre na mikołaja, ja lubię odbierać w paczkomatach bo nikt mnie nie ogranicza czasowo no i 11.11 (mimo że jest to dzień wolny) dostałam smsa ze już na mnie czeka gra, ale jutro odbiorę bo idzie też do mnie pidżama i jutro już powinna być to pójdę tylko raz do paczkomatu
Ja dziś byłam na pobraniu krwi, toxo no i moczu. Wszystkie wyniki super:) bardzo się z tego powodu cieszę. Ja dla dziecka już wszystko mam zostały mi drobne rzeczy typu witaminy, szczotka do butelek i rzeczy dla mnie
Kilka rzeczy na 62 mi brakuje ale zostawię by dziewczyny miały co kupić mi na baby shower
Dziś 12.11 więc zostały mi równe 3 miesiące do porodu!
super! Jutro zaczynam IIItrymestr:)
-
Hmm... Ogólnie mega różnice między 2 porodami, jedna pozytywnie nastawiona i daje rade ale miała znieczulenie a druga bez znieczulenia ogólnie nie współpracuje nic no i ona ma złamana nogę bo się przewróciła to może ból bardziej potegowac jakoś...
No nie wiem... Aż takiej tragedii nie ma.. Zobaczymy jak będzie jak nas weźmie hihihihi -
Obejrzałam ten odcinek porodów i się popłakałam ze wzruszenia. Ta Magda była taka dzielna i poród super. Też bym tak chciała...
A tak poza tematem właśnie dowiedziałam się, że wygrałam kolczyki swarovskiegoPolubiłam jakąś stronę na facebooku i już. Ale numer.
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Kurcze moja paczka ze smyka w piątek złożyłam a w poniedziałek już u mnie była:) zamówiłam pocztexem darmową bo przekroczyłam ileś tam w zamówieniu. Teraz 9 zamówiłam dla siostrzeńca gre na mikołaja, ja lubię odbierać w paczkomatach bo nikt mnie nie ogranicza czasowo no i 11.11 (mimo że jest to dzień wolny) dostałam smsa ze już na mnie czeka gra, ale jutro odbiorę bo idzie też do mnie pidżama i jutro już powinna być to pójdę tylko raz do paczkomatu
-
Biedronko, bardzo ładne rzeczy:)
Wiesz, co do Twojego wyjazdu do Pl to ja bym była ostrożna w zostawaniu w Pl niemal do końca stycznia...bo skoro chcesz rodzić u siebie to żebyś się na terenie RP nie rozwiązała...
A z drugiel strony może to lepiej by było... (jeśli to nie tajemnica, mąż Polak???) -
Lexi gratki wygranego konkursu. No nie powiem, takie kolczyki też by mi się przydały
Biedroneczka śliczna pościel
Co do ruchów to mała mnie dzisiaj cały dzień atakuje i to tak się wypycha, że aż boli. Oczywiście zaczęłam się martwić, że ma za mało miejsca w moim brzucholuA może próbuje się w końcu przekręcić do poprawnej pozycji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:31
-
tulipanna maz Polak,juz sie smial,ze jak chwyci mnie po drodze to zboczymy do szpitala haha
dzien przed wyjazdem mam wizyte w szpitalu a pozniej u mojej prywatnie,zobaczymy co powiedza
ja gdybym wiedziala ze w Pl mam dostep do ZZO to moglabym rodzic i w Pl,ale wiadomo jak jest
no i wole urodzic w termini jak w 8 msc.Najwyzej wrocimy szybciej do 20stego siedziec nie bedziemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:35
tulipanna lubi tę wiadomość