Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez duzo marudzę... haha o porodzie staram sie w ogole nie myślec na razie, wychodze z założenia ze jakos to bedzie i tyle ludzi na świecie kazdy jakos wyszedł z brzucha
chciałam tez pokazać swojego brzuszka, który od 2 tyg sie mocno rozrósł
tylko nie wiem czy zdjęcie nie za duże jak co to bede zmieniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:17
Lexi150, lula.91, Doti87, vayn, szara myszka, madzia.rka, tysiaa93, Biedroneczka29, Mila920, d84, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Lexi ja jeszcze sobie zezwole na (jeżeli będzie okazja) spodenki cieple albo cieply pajacyk i ze dwie czapeczki z niedrapkami - i z ubranek tez tyle
taki mam plan a co wyjdzie to się okaze
choć jak teraz się skupiam na tych rzeczach do lozeczka to mi latwiej nie ogladac ubranek, gdyż glod kupowania jest zaspokojony -
W styczniu kupię kosmetyki i pampersy. W grudniu laktator i jeszcze kilka pierdółek dla siebie i Malucha i mam wszystko. Zostanie mi tylko czekać. Bo i wszystko poprane i poprasowane...
szara myszka lubi tę wiadomość
-
My koniec listopada/grudzień wozek i fotelik, grudzień lozeczko, początek stycznia kosmetyki. Do końca listopada skompletuje wszystko do lozeczka. i tez będzie wszystko w polowie stycznia
No i od stycznia pranie i prasowanie
a wozek już masz lexi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:17
-
Lexi150 wrote:Oficjalnie nakładam dziś na siebie bana na zakupy. Już mi się ubranka w komodzie nie mieszczą!!! A tyle słodkich rzeczy jeszcze bym chciała
Doti87 lubi tę wiadomość
-
Tysia już o tym myślałam
Ale się nie zmieści więc nie ma wyjścia.
Myszka wózek kupimy w tym miesiącu, tzn. dziadkowie kupują. Łóżeczko mamy od mojej kuzynki ale jeszcze nie przywieźliśmy. No i takie rzeczy jak karuzela, szumiś, mata edukacyjna i fotelik do karmienia kupią moi rodzice ale to już na spokojnie po kolei, w miarę jak będzie potrzeba.szara myszka lubi tę wiadomość
-
ja do kapieli chyba sprobuje babydream z rosmana, slyszalam bardzo dużo dobrych opinii, ewentualnie bambino
na pupcie linomag zielony do ochrony, a jak się odparzy to nie wiem jeszcze wlasnie
-
Ja z kosmetyków będę kupować produkty z HlPP, wypadają najlepiej na blogu Sroki, zaraz po nich te babydream z rossmanna. Do pupy sudocrem bo się najlepiej sprawdził u dzieciojej siostry, koleżanka tez polecala dodatkowo bepanthen.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚