Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Tulipanna pytałaś jak boli to spojenie to więc tak jakbyś jechała na rowerze i spadla na rame i sobie co nieco obila.
niech TO nie boli!!!<aaaaa> U mnie na razie nic-zero takiego bolu...
Joanna_88, Bruśka lubią tę wiadomość
-
My juz po zakupach. Koszule do karmienia chyba zamówię przez Allegro, bo to co w sklepie sensownego to zaczyna sie od xl
śmieszne koszule były takie z dziurami na cycki
Kupiliśmy troche śpiochów, body... W Tesco u nas zaś większość rzeczy dla chłopców
ale wzielam skarpetki z promo niebieskie i paczkę szarych body 56 tak na wszelki wypadek, bo tylko 22zl za 5 szt. Pozniej zachciało mi sie pierogów z kapustą, chyba pierwsza zachcianka ciążowa
ostatnio pisaliście o uprzejmości ludzi dla ciężarnych no to w moim przypadku nie działa, przy promo na pudry w rossmanie tak sie rozpychały łokciami, ze ledwo co wzielam co mnie interesowało i szybko wyszłam, w markecie to samo stare babki najgorzej pchają, wjeżdżają na ludzi jak czołgitak oto zmęczona chyba ide spać
aaaa no i deska do prasowania tez by mi sie przydała nowa, bo mam jeszcze PRL w domu...u nas w towarotece to zawsze taki młyn, wszystko powywalane, rozwalone, ale chyba trzeba bedzie odwiedzić
Udanej soboty -
A co do termometru, to nie wiem czy jest dobry
Kupiliśmy go jako starter bo niska cena, zobaczymy czy sie sprawdzi. U mnie znajone jak dzieci chore maja to mierzą i tak paroma, bo elektryczne to nigdy nie wiadomo czy dobrze zmierzył
-
A u mnie jak zwykle z przygodami.Dzis dla odmiany boli mnie podbrzusze moze nawet troche jak na okres.Leze caly dzien nospe biore.Juz sama nie wiem skad te bole:(
Co do termometru to pracowalam w sklepie ze sprzetem rehab.I nie jestem wogole przekonana co do ich dokladnosci.Temp.powinno sie mierzyc ok 3 cm od czola na skroniach zawsze jest wyzsza
olenka173065 -
A mój Jaś już pokazuje charakterek... przez ostatnie dni był mega spokojny, aż martwiłam się po jego ostatnich wybrykach, kiedy myślałam, że wyskoczy mi z brzucha. A dzisiaj, kiedy musiałam jechać na uczelnię na 9 godzin, to urządził sobie dyskotekę
A dziś kupiłam w końcu zawieszkę do smoka, na którą polowałam od dawna:
Lexi150, lula.91, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja stawiam na Babydream. Sama teraz używam z niego oliwki na rozstępy i balsam i jestem baaardzo zadowolona.
Wczoraj wieczorem Mały zaczął nagle tak mocno kopać w dole, miałam wrażenie że zaraz mi wypadnie. I dziś to samo. W ciągu dnia kopie wyżej a na wieczór czuję przy spojeniu ruchy i nie wiem o co chodzi.
Poza tym w piątek na wizycie dostałam globulki bo miałam jakieś podrażnienia. Więc aplikuję to badziewie. Na początku wszystko ok a po jakiejś godzinie masakra. Tak spuchłam, zaczęło piec jak diabli i szczypać. Poszłam się od razu umyć, kupiłam jeszcze jakiś żel łagodzący ale gówno pomaga. Niby trochę zelżało ale dalej piecze. Już następnej globulki nie wezmę. A w poniedziałek muszę na kolejną wizytę się wybrać. Ehhh...
Z milszych spraw zaszłam dziś do pepco. Kupiłam śliczny kocyk dla Ignasia. No i wpadłam też do rossmana bo pokończyło mi się kilka rzeczy. Podaję kartę rossnę i dostałam gratis do zakupów smoczek aventa.Niby taki zwykły ale na początek jest
-
gorgeous wrote:A mój Jaś już pokazuje charakterek... przez ostatnie dni był mega spokojny, aż martwiłam się po jego ostatnich wybrykach, kiedy myślałam, że wyskoczy mi z brzucha. A dzisiaj, kiedy musiałam jechać na uczelnię na 9 godzin, to urządził sobie dyskotekę
A dziś kupiłam w końcu zawieszkę do smoka, na którą polowałam od dawna:
Gorgeus to nasze Jaski takie same zawieszki będą mieć mamy tą w turkusiegorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj znów na basenie byliśmy pitem drzemka godzinna i na wieczór była noc zakupów w galerii pojechaliśmy haha pół godziny szukaliśmy miejsca parkingowego i liczyłam na jakieś promocje w smyku ale nic nie było taniej w internecie jest. Jak wróciliśmy byłam padnieta i wstałam dopiero rano. Jak nigdy zero pobudki o 4.
-
nick nieaktualny