Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti szybko zleci
Mnie z kolei strasznie w gardle drapało od tej słodyczy. Myślałam, że się zakaszlę. I później przez godzinkę mnie mdliło. Ale pozwoliły pielęgniarki w razie kryzysu wypić malutkiego łyczka zimnej wody i pomagało. -
Doti powodzenia w czekaniu
ja krzywa robiłam 5 tyg temu, a wydaje mi sie ze to było tak niedawno, jednak czas leci
Termometr z Lidla zakupiony. Dzis robię wypad do rossmanna i po jakas koszule nocną, jak dam radę to tez moze uderzę do Tesco zobaczyć na ciuszki. Ostatnie wyjście miałam w zaduszki także mam dzis "rozrywkowy" dzien -
nick nieaktualnyZosia mi małż zakupił termometr, jak za taką kasę to nie jest zły. No, ale niestety desek z viledy już nie było, tak sprawdzałam promocję że niby od dzisiaj, a one od czwartku
Wiedział, że mi zależy to zjeździł 3 biedronki bo tam te deski też były od 2.11, no ale też śladu po nich nie było. Mówił, że widział je tydzień temu, ale wtedy ja jeszcze nie sygnalizowałam, że potrzeba
-
nick nieaktualnyBrusia, a cóż to takiego? Pierwsze słyszę
Liczę, że jak były w biedronce i lidlu, to niebawem pojawią się w kauflandzie albo carefourze. Na święta może coś wrzucą.
Ja z tych co nie prasują, żelazko ma jeszcze te plomby na kartonie, a dostaliśmy je 3 lata temu -
nick nieaktualnyTowaroteki z tego co się orientuję u mnie w mieścinie nie ma. Chyba ze Tysia coś wie więcej na ten temat
Monia deska nawet lepsiejsza niż ta z viledy.
No nic będę musiała śledzić te gazetki, bo skończy się tym że kupię jakąś byle jaką aby była na początek, albo na podłodze prasować na ręcznikach -
nick nieaktualnyMila 39 złociszy. Nie wiem czy warto, my mieliśmy wcześniej taki tylko do ucha
Tym małż próbował mi zmierzyć na czole i wyszło 36,8 33,2 ,34,7
Także ten no, musimy się nauczyć i przede wszystkim kwestia przyzwyczajenia.
Po zdjęciu nakładki do mierzenia na czole, jest końcówka do ucha i tam pokazuje tak jak nasz poprzedni.
Nie wiem czy tak każdy termometr na podczerwień tak ma, ale tutaj trzeba przejechać przez całe czoło dotykając go żeby pomiar był w miarę dokładny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 11:59