Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też się zdarzają takie serie. Ale faktycznie jak szyjka jest twarda i zamknięta to nie ma powodu do obaw. Tak mi przynajmniej tłumaczą. Polecam asparginian extra i nospę doraźnie. I powinien Tobie lekarz luteinę zapisać. To standardowe postępowanie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
-
Ja co ide do lekarza (generalnie co 2 tyg) to nasza mała zmienia pozycje raz jest pośladkowo, a raz główkowo. W moim przypadku lekarz mowi, ze pośladki sa miększe i to lepiej dla szyjki.
Ja juz na szczęście wyleczyłam sie z przeziebienia, ale u mnie małż przyniósł z pracy. Pomogła mi herbata z miodem, cytryna i malinami, syrop z cebuli i inhalacje.
I spotkało mnie cos strasznegowczoraj wyrósł mi hemoroid buuu jakby było juz mało
Dzis byłam zrobić badanie do labo, 2 baby i dziadek wypchali sie przede mną, ze niby po wyniki, a siedzieli z 15 min...kolejka na cały korytarz...ludzie sa straszni -
Mi tez sie ciągnie strasznie, szczególnie ze przymusowo musze siedzieć w domu. Tak samo odliczam, a to do wizyty, a to wyjdę do labo to przy okazji wstąpię do sklepu, to takie małe "święta" dla mnie
teraz czekam do grudnia i bede zamawiać grubsza wyprawkę
w ogole kazdy dzien na wagę złota jest i fajnie jak ktos ma komfort, ze nic sie nie dzieje i żyje sobie na luzie
ale cóż lajf is brutal, full of zasadzkas i samtajms kopas w dupas, trzeba siedzieć w domu
-
Biorę aspargin 3 rqzy dziennie, nospe forte 3 razy dziennie i magnezu z 500 mg, luteine 50 dwa razy, a i tak jak widać mam twardnienia.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Biorę aspargin 3 rqzy dziennie, nospe forte 3 razy dziennie i magnezu z 500 mg, luteine 50 dwa razy, a i tak jak widać mam twardnienia.
-
Madziarka to tak jak u mnie ja siedze w domu a przeziębienie mnie dopadło
dzis juz jest lepiej
pije herbatę z miodem i cytryna ,gorąca wodę z miodem i cytryna No i syrop z cebuli zalany miodem
i cały dzien pod ciepłym kocykiem.
Agnesia dobrze ze jest ktos taki jak Ty i nas poprawiatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra to dawka magnezu masakra ale rzeczywiście dziwne ze luteiny nie dostałaś ona rozkurcza macicę. Ja biorę 3*2 luteine pod jezior, 2*dupka, 3*40 mg magnezu. Spina mi się tak max 5-10 razy dziennie ale to raczej niekomfortowe niż bolesne. Szyjke mam miękka niestety ale pozamykana. Cały czas leżę. Jak polaze trochę to tych spinan więcej i bolesne są.
Nasz kochany Olus -
Luteina dopochwowo. No nic, zbieram się do gina, we wtorek szyjka była twarda i długa, zobaczymy co będzie teraz. Dam znać po wizycie czego się dowiedziałam
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Madziarka to tak jak u mnie ja siedze w domu a przeziębienie mnie dopadło
dzis juz jest lepiej
pije herbatę z miodem i cytryna ,gorąca wodę z miodem i cytryna No i syrop z cebuli zalany miodem
i cały dzien pod ciepłym kocykiem.
Agnesia dobrze ze jest ktos taki jak Ty i nas poprawiaPóki nie zrobiłam gafy rozmawiając i byłam wyśmiana przy ludziach że sama własnym słowom zaprzeczyłam.
-
Tez brałam lutkę dopochwowo i tez musiałam odstawić ze względów częstych infekcji ehhh i tez nie wiem skad to dziadostwo sie bierze... Teraz biorę dupka 2x i żałuje tej luteiny, bo niby pomaga na szyjkę. Mi twardnieje nieraz 3 razy, a nieraz 10 razy wiecej i od razu zazwyczaj musze pędzić siku...
-
madzia.rka wrote:Lexi ja biorę podjezykowo bo mialam krwawienia jak brałam dowcipnie i ciągle jakąś infekcje choć kuźwa dbalam o higienę mega
Wczoraj znów mi się spinał prawie 30 razy ale dziś na razie tylko raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:49
-
Zosia_wop wrote:Tez brałam lutkę dopochwowo i tez musiałam odstawić ze względów częstych infekcji ehhh i tez nie wiem skad to dziadostwo sie bierze... Teraz biorę dupka 2x i żałuje tej luteiny, bo niby pomaga na szyjkę. Mi twardnieje nieraz 3 razy, a nieraz 10 razy wiecej i od razu zazwyczaj musze pędzić siku...
To tak ja ja a najczęściej wieczorem i potrafię z 4 razy wstawać siku a mój luby się wscieka bo usunąć nie może hłe hłe hłeZosia_wop lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus