Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też niewiele bo niewiele ale waga skoczyła do góry (z pół kilo)...wydaje mi się że to od zatrzymania wody, no i piersi mi bardzo urosły. Wiadomo, progesteron lubi zatrzymywać wodę a ja jeszcze mam taką wadę że nie pamietam o piciu wody. Muszę się zmuszać...
-
Goździk89 wrote:Do Słowika chodzę. Na kopalnianej. Jeśli uda mi się szczęśliwie donosić urodzę chyba w Krośnie, choć znajomi polecają pro familię.
Oo widzę ze podobnie jak ty zastanawiam sie nad pro familia.
Widzialam ze tam wlasnie jakis lekarz jest ale nie wiedzialam jaki.
I ile wizyta kosztuje?
-
Goździk89 wrote:Dziewczyny jak u Was z wagą? Ja jestem prawie 1 kg na plusie. Nie wiem czy to nie wynik tego, że mam ogromny apetyt na fast foody.
ja mam dokładnie tak samo, wczoraj zjadłam hot doga a potem jeszcze frytki i jedząc marudziłam mężowi, że tak nie można jeść, że trzeba odżywiać się zdrowo ale coż....jadłam dalej ;pcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Kochane ja zakladam ta grupe na fb
Jakies propopzycje na nazwe ?
Kolejne pytanie jaka grupa ma byc
-ZAMKNIETA (wszyscy mogą wyszukac grupę i sprawdzić kto do niej należy, tylko czlonkowie mogą widzieć posty)
-Tajna ( tylko członkowie mogą wyszukac grupe i widzieć posty) -
Proponuję grupę tajną Maksimum bezpieczeństwa z resztą chyba jak bedziemy w grupie zamkniętej to inni widzą że do niej należymy a w tajnej już chyba nie? Nie chciałabym aby moi znajomi na fb zobaczyli że dołączyłam do grupy ciężarnych na luty bo od razu będzie wiadomo co jest na rzeczy a na razie o ciąży wie jedynie najbliższe otoczenie.
cinnamon cookie, Iśka79 lubią tę wiadomość
-
chivas wrote:Proponuję grupę tajną Maksimum bezpieczeństwa z resztą chyba jak bedziemy w grupie zamkniętej to inni widzą że do niej należymy a w tajnej już chyba nie? Nie chciałabym aby moi znajomi na fb zobaczyli że dołączyłam do grupy ciężarnych na luty bo od razu będzie wiadomo co jest na rzeczy a na razie o ciąży wie jedynie najbliższe otoczenie.
Popiera, ja tez nie chcę chwalić się ciążą znajomym na fb ;/ najbliższe osoby wiedzą, rodzina i znajomi a reszta nie musi bo i po co. -
Chivas to juz cie dodam
A reszta niech napisze mi obojętnie co na emaila [email protected]
I odpisze z nazwa grupyjestemhela lubi tę wiadomość
-
Heloł
co do grupy z FB ja póki co się wstrzymam dopóki nie potwierdzimy ciąży
ale widze ze Klaudia się pospieszyła
ehh ja od owulacji schudłam 4 kg