Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aby dołączyć do grupy, przejdź do niej i kliknij opcję Dołącz do grupy w prawym górnym rogu.
W zależności od ustawień grupy może się okazać, że będzie trzeba poczekać na zatwierdzenie prośby przez administratora grupy.
O czym warto pamiętać, dołączając do grupy:
Inne osoby mogą w aktualnościach lub wynikach wyszukiwania zobaczyć informację o dołączeniu przez Ciebie do public or closed group.
Gdy ktoś dodaje Cię do grupy publicznej lub zamkniętej, inni użytkownicy mogą zobaczyć informację o zaproszeniu Ciebie do grupy (np. w aktualnościach lub wynikach wyszukiwania). Po odwiedzeniu grupy, do której Cię zaproszono, zostaniesz jej członkiem i pozostali użytkownicy będą mogli zobaczyć informację o dołączeniu przez Ciebie do grupy.
Niektóre grupy na Facebooku są tajne i mogą nie być wyświetlane w wynikach wyszukiwania. Taką grupę możesz zobaczyć dopiero, gdy doda Cię do niej członek grupy. -
KlaudyŚ wrote:moge zmienić na tajna ale wtedy każda z osobna bym musiała dodać do znajomych bo niektórych osób nie wyświetla mi w wyszukiwarce grupy
i tak beda dziewzyny cie znały ja zawsze jak zakładałam to tajna mianowałam dwoch adminow jakby mnie nie bylo zeby zatwierdzili -
A może nie nazywajmy grupy "Lutówki 2017 w ciąży" tylko np. "Szczęśliwe"; "Szydełkujemy" czy coś takiego (może nieco mądrzejszego, ale z głodu nie mogę myśleć )
To tak na wszelki wypadek, gdyby komuś wyskoczyło coś na tablicy?Wiesiołki lubi tę wiadomość
-
chivas wrote:Dziewczyny które są w grupie proponuje stworzenie postu w którym każda z nas się przedstawi nickiem z forum abysmy mogły kontynuować wątki