Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiliana gratuluje;)
Co do grupy na fb nie dolacze bo nie korzystam portale spolecznosciowe niestety popsuly prawdziwe relacje choc tez niektorym sie pozwolily odnalezc ale pomysl z grupa fajnyjestemhela lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
anaaa wrote:Emilliana gratuluje:))
W koncu nie jestem jedyna bliźniacza mamaEmiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
ja za grupą na FB jestem na Tak. Chętnie pokażę kim jestem, ale Wam, a niekoniecznie tutaj bo wiadome że każdy może tutaj zaglądnąć Myśle że dotrwamy do lutego w tym składzie więc warto się poznać
Helmi, jestemhela, Iśka79 lubią tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
Ojej trochę mnie dawno tutaj nie było
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje udanych wizyt.
Ja też dzisiaj byłam u Gina.
Nasz Skarb ma już prawie 18 mm. Słuchaliśmy razem z narzeczonym dzisiaj serduszko. Bardzo fajna chwila
Ogólnie wszystko jak w najlepszym porządku. Gin pobrał cytologie i powiedział, że jest "ładna wydzielina" i nie wiem skąd te plamienia 2 tygodnie temu
Ale jestem szczęśliwaaaaHelmi, Nelus, Wiesiołki, derii84, jestemhela, cinnamon cookie, Iśka79 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
derii84 wrote:No to dalyscie mi do.myslenia i zmartwień, skoro w 9tyg największe jest hcg, a objawy nasilają się, to mam straszne obawy, ponieważ u mnie jakby ustępują juz, jedynie co mnie trzyma to dobry apetyt i mdłości jak nie zjem.
Naprawdę zaczęłam się martwić
Kurcze, dziewczyny ile razy było pisane, ze brak objawów W OGÓLE nie ma związku z betą! tylko się nakręcacie niepotrzebnie i stresujecie! Mam ochotę na Was nakrzyczeć, zwłaszcza na derii! wrr stres nie jest dobry dla dziecka. Robienie bety co chwile nie ma sensu. Koleżanka robiła test z moczu-nic, beta-malusieńko, wizyta-BLIŹNIAKI! już biegają i wołają za mną ciociaaaa:) następna - dwie ciąża, praktycznie jedna po drugiej-zero objawów, nawet jej piersi zbytnio nie bolały i co? Kacper i Filip chłopaki jak malowane!
Derii, kochana nie nakręcaj się! każda ciąża jest inna:)Nelus, derii84, cinnamon cookie, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Wiesiołki podpisuję się pod twoim postem. To moja 4 ciąża i każda z nich inaczej przebiegała na początku. Przyznam że w tej czuje się chyba najgorzej choć nie ma dramatu. Bez sensu jest się stresować. Najlepszy teraz jest relaks i pozytywne myślenie
Wiesiołki lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Wiesiołki podpisuję się pod twoim postem. To moja 4 ciąża i każda z nich inaczej przebiegała na początku. Przyznam że w tej czuje się chyba najgorzej choć nie ma dramatu. Bez sensu jest się stresować. Najlepszy teraz jest relaks i pozytywne myślenie
Dokładnie
Ja też staram się myśleć pozytywnie i jakby to napisać...nie szukam na siłę cudzych objawów, bolączek itd u siebie. Pozytywne myślenie, brak stresu (jak tylko to możliwe),dbanie o siebie, słuchanie lekarza i będzie co ma być, niestety na wiele rzeczy nie mamy wpływu ja wierzę, że będzie dobrze i tak musi być, po prostu innej opcji tutaj nie ma
Wiadomo, że zawsze dopadają jakieś wątpliwości i obawy co jest naturalne ale nie możemy się same nakręcać, że na pewno coś jest źle, od tego stwierdzenia jest lekarz.
Dziękuję Nelus za poparcie:)
Dzisiaj piątek więc POZYTYWNIE! MIŁEGO DNIA.
Lecę do sklepu zanim szef przyjedzie bo straszny głód mnie dopadłWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 06:24
jestemhela, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ja też jak logowałam się przed chwilą na poczte to tam była reklama i gościu trzymał w ręce bagietki. I normalnie poczułam taką potrzebę zjeść tą bagietkę, że chyba za chwilę polecę do sklepu po nią, tylko czekam, aż mi ten sklep otworzą. Te zachcianki. Wczoraj miałam zachciankę na kebaba. Pół miasta z mężem zlataliśmy bo większość barów z kebabem była już zamknięta.