Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoliskaxxx wrote:Witam. Dawno się nieodzywalam. U mnie brak dolegliwości. Jedyne co mnie bardzo meczy to bezsenność. Często budzę sie w nocy i od 5 praktycznie zero spania. Troche ciężko tak funkcjonować przy rocznym dziecku.
Karoliskaxxx nie wiem w którym jesteś tygodniu, ale ja też tak miałam...6, 5, czasem 3 w nocy, tyle, ze budziłam się z mega mdłościami i od razu lądowałam nad kibelkiem. Na szczęście trwało to krótko- około tygodnia i teraz już mogłabym spać do południa... i po południu też Więc trzymam kciuki, żeby i Tobie szybko przeszło, bo spokój mamusi najważniejszy -
Aniu - właśnie przeczytałam co tam pisała co się u niej dzieje Do kitu z tym, że tak się dzieje12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
derii84 wrote:Następna wizyta 6 października, pewnie nie jedna z was dostałaby zawału, że tak długo he he, no ale takie procedury w Norwegii są.
Myślałam, że źle przeczytałam!!! Ja bym chyba tyle nie wytrzymała...
U nas na razie wiedzą tylko Rodzice. Rodzeństwu i Dziadkom pewnie powiemy za tydzień jeśli usłyszymy serduszko. No i jutro mam zamiar powiedzieć szefowej, że musi szykować kogoś innego do awansu, bo ja raczej pójdę na L4... -
Witajcie, nie bylo mnie tu ze 4 dni I nie czytalam poki co tego co napisalyscie w tym czasie. Dzis wizyta, wg om 8t2d wg usg 8t3d wiec prawie idealnie. Dzidziol ma sie dobrze. Jutro badanua z krwi. Termin na 6 luty.
Jacqueline, jestemhela, Iśka79 lubią tę wiadomość
-
Mąż skręcił po kebaba jak wracał z pracy - ależ się obżarłam - i jestem szczęśliwa
Iśka79 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
derii84 wrote:Melduje, że jest wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon, rączki w ruchu były.Niestety nie znam wymiarów, bo to tylko usg sprawdzające serduszko.
Następna wizyta 6 października, pewnie nie jedna z was dostałaby zawału, że tak długo he he, no ale takie procedury w Norwegii są. Wstępnie data narodzin na 1 lutego, ale oczywiście polowkowe to zweryfikuje.
Kiedy te fb będzie, bo tam potrafię wstawić fotki, tu nie
Gratulacje! Do pozadziernika to można znieść jajko ale skroro takie procedury to nic nie zrobisz. U nas w Kanadzie są dwa usg, trzy tylko jeśli kobieta nie zna daty poprzedniej miesiaczki! robią wtedy tylko w 12tyg i potem w 20tyg. Ja pewnie będę miała więcej bo jestem w kręgu ryzyka poronieniemia/przedwczesnego porodukark lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nasz groszek ma 8mm i serducho bije ❤ niestety sprzet stary i nie mierzy ile uderzen na minute
Pecherzyk duzy ma ponad 35mm ale lekarz mowil ze niby nie ma to znaczenia a zarodek odpowiedniej wielkosci
Dostalam skierowanie na badania ale ciaze bede prowadzic prywatnie u tego co bylam bo jest fajniejszy i ma lepszy sprzetCzarnaa94, zbikowa, Ina.a, derii84, gosia86, infinity888, aiwlys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko 13 czerwca Obydwoje z mężem się popłakaliśmy Aha i 45mm. Kolejna wizyta 7 lipca, już nie mogę się doczekać i odliczam dni. Mieszkam w Niemczech, tu robi się 3 usg, nie wiem kiedy będę miała kolejne, bo jestem zielona w tych tematach jeszcze Jeśli chodzi o dolegliwości to mam tylko uczucie mdłości chwilowe, ale nie takie żebym musiała wisieć nad toaletą, jak coś zjem to zaraz jest ok, poza tym bolą mnie piersi, mocno też mi urosły no i mam pełno dziwnych zachcianek (nektaryny, lody czekoladowe, chipsy solone aaah...)!
-
Brunetka pisze w imieniu Paulette Niestety leży w szpitalu,ponieważ była na wizycie u gina i nie było serduszka w szpitalu zrobili ponownie usg i rownież serduszka nie było,przyrost bety mały,jutro prawdopodobnie zrobią usg,psychicznie nie moze sie przełamać aby tutaj wejść.
-
Groszek u mnie serduszko bylo widoczne 14.06 a nastepna wizyte mamy razem bo ja tez 7.07:).
Deri przyjedz do Pl na usg do pazdziernika wytrzymac masakra moja pani gin co miesiac zaprasza mnie na podgladanie (bylam juz 2razy) i mam nadzieje ze tak zostanie bo wizyty mam rozpisane co miesiac do porodu;)groszek87 lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Infinity to daj koniecznie znać po wizycie! Ja tez na pewno napisze. Powiedz mi (wiem pewnie głupie pytanie laika ) bo ja juz w koncu nie wiem jak to jest - my jestesmy obecnie w 8 czy w 9 tyg. ciąży? Bo w kalkulatorze wychodzi mi 9tyg, a pod spodem 8tyg. Chciałabym wiedzieć kiedy minie mi w końcu ten najbardziej niebezpieczny moment.. a tydz. to już różnica
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Brunetka pisze w imieniu Paulette Niestety leży w szpitalu,ponieważ była na wizycie u gina i nie było serduszka w szpitalu zrobili ponownie usg i rownież serduszka nie było,przyrost bety mały,jutro prawdopodobnie zrobią usg,psychicznie nie moze sie przełamać aby tutaj wejść.
-
nick nieaktualny