Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:Derii to naprawdę dziwne podejście. Czyli nie planowaliście, dobrze rozumiem?
Tak, nieplanowana ciąża, co nie wyklucza faktu, że jest, wie. Trzeba się cieszyć. On ogólnie niby jest ok, ale wiem, że nie jest gotowy na to. Dzieci nie biorą się z powietrza, wiec trzeba ponieść konsekwencje tego wszystkiego, ja tam się ciesze juz, dwa pierwsze dni ryczalam, ale teraz jestem zadowolona, i modlę się o zdrowe dzieciątko.aiwlys lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Chciałabym i ja dołączyć do Waszego grona To moja pierwsza ciąża, jestem dość zestresowana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i do 3 lutego (terminu mojego porodu) wszystko przebiegnie bez zbędnych komplikacji.. Pozdrawiam i ściskam wszystkie!
jestemhela, infinity888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna.G wrote:Czesc kochane. Melduje sie po kolejnej wizycie Cudownie jest widziec te malenkie nozki na ekranie. Maluch mierzy 18 mm, wszystko jest dobrze. Za dwa tygodnie wybieramy sie na usg genetyczne.
Ach !!! Brawo!! Cudownie!! masz foto?kusiczka lubi tę wiadomość
-
Melduje, że jest wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon, rączki w ruchu były.Niestety nie znam wymiarów, bo to tylko usg sprawdzające serduszko.
Następna wizyta 6 października, pewnie nie jedna z was dostałaby zawału, że tak długo he he, no ale takie procedury w Norwegii są. Wstępnie data narodzin na 1 lutego, ale oczywiście polowkowe to zweryfikuje.
Kiedy te fb będzie, bo tam potrafię wstawić fotki, tu nieBrunetka, jestemhela, gosia86, infinity888, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Ja na usg jeszcze nic dokładnie nie widziałam dopiero za 4 tyg będę robić pierwsze prenatalne to mam nadzieję że już zobaczę dokładniej swoje maleństwo tak bardzo bym chciała dziewczynkę to dopiero pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.. Ale mimo złego samopoczucia bardzo się cieszę
jestemhela lubi tę wiadomość
-
U mnie o ciąży wiedzą nasi rodzice, moja siostra i najbliżsi znajomi. Dziadkom nic jeszcze nie mówiliśmy, dalszym znajomym również nie. W związku z tym, że od razu po dowiedzeniu się o ciąży dostałam zakaz wykonywania pracy i zwolnienie lekarskie wie o ciąży również szefowa i koleżanki z pracy
-
Ale nas dużo się zrobiło patrzyłam na inne miesiące i tam mniej ciężarnych
Ja na razie nic nikomu nie mówię, wie tylko moja przyjaciółka ale mój mąż tak się cieszy, że zapewne krąg wtajemniczonych jest większy.
Czuję się fatalnie, mdłości, brak apetytu i wilczy głód na zmianę, senność w dzień, bezsenność w nocy i zawroty głowy, częste oddawanie moczu i klucia w podbrzuszu. Czasem sobie myślę po co trzeci raz się W to wpakowałam, miałam już odchowane dzieci, zawodową stabilizację i czas na hobby i podróże.
Chyba nie oswoiłam się z myślą o kolejnym dziecku jak już się okazało, że jestem w ciąży
No i jak widać hormony mieszją mi w głowie
-
Witam. Dawno się nieodzywalam. U mnie brak dolegliwości. Jedyne co mnie bardzo meczy to bezsenność. Często budzę sie w nocy i od 5 praktycznie zero spania. Troche ciężko tak funkcjonować przy rocznym dziecku.
Brunetka lubi tę wiadomość
-
Na OVU napisała na owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących ja tam zaglądam z wieściami co u niej ...